- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.621
Çok zor sabrediyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Daha hiç test yapmadın mı ? : D ben dün ve önceki gün yapmıştım tabi ki negatifÇok zor sabrediyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Cok gecmis olsun rabbim şifa versin inşallah canimNeler yaptım canım işe yaramadı bu üşütme falan değil anladıgım kadarıyla.
Aynen hatta gittigim ilk doktor adet olacagima kimyasal olduğuna cok emindi ama yanildi malesefbu isin silik yada net cikmasiyla alakasi yok net çıkıp kimyasal olanda cok var :)
Erken gebelik testi de var normal kaset test de var :) ama tutuyorum kendimi :) pazartesi yani bata 1 kala yapmayı düşünüyorumDaha hiç test yapmadın mı ? : D ben dün ve önceki gün yapmıştım tabi ki negatif
bugün yapmadım. Elinde erken gebelik mi var test? kaset ise zaten yapma daha erken
Kusura baktım deseydin öyle şeymi olur inanılmaz sinirlendim o kadına valla bizim dövesimiz falan gelmiştiGeçmiş olsun canımbugün tekrar aradılar kuara bakma asistan bilemedi diye bir gebelik var ama daha çok yeni dikkat edin felan filan iki günde bir artışa bakalım
Kuzumm inşallah güzel ilerlicek birlikte öğrendik bu süreci birlikte güzelliklerle geçiricez inşallahKızlar doktorumla görüştüm iki günde bir 3 kere kan ver dedi artışına göre bana at sonuçları ilk hcg ve progesteron at gönder bana dedi pazartesi günü. Folik omega ve aspirin icicekmisim
Yaa şimdi okudum aynısı bana olmuştu 2 ay önce çok geçmiş olsun ilk öncelikle dayanamadım acile gitmiştim en son salgın dediler serum bağladılar bi ilaç verdiler kanda enfeksiyon çıktı valla dinlenerek atlattm yani salgınmış senin anlayacagınNeler yaptım canım işe yaramadı bu üşütme falan değil anladıgım kadarıyla.
İnşallah güzel geçerKusura baktım deseydin öyle şeymi olur inanılmaz sinirlendim o kadına valla bizim dövesimiz falan gelmişti
Ama neyseki biz biliyorduk oldugunu
16 ile öğrenmiştimSiz kacla öğrenmiştiniz de kimyasal olduğuna emin gibiydi doktor acaba
İnşallah çok heyecanlıyım
Ay yap yap mutlaka akşam 8 10 arası öneriyorlar orada saat kaç bilmiyorum şu anBende ovulasyon yapmıyorum en son buraya atmıştım salı akşamı
Sanırım bugün tek yapacağım cünkü yumurtlamayı hiç hissetmem
İçimdeki his bugün pik diyor
İnşallah canım regl gelmedikçe içimi bir yandan bir korku sardıİnşallah bebişin seninledir kuzumSenden güzel haberler bekliyoruz
Ay regl gelir belki diye önlem aldım da hep sıvı akıntı görüyorum o da normal mi ki rengini bilemiyorum tabi şeffaf mı beyaz mı ama sıvı olduğu belliBenim belirtilerimde aynıydı biliyormusun regl olmuşum gibi ama olmamıştım bebiş bize merhaba dedi ay yapsan mı test acaba
Bende baya önlem aldıydım o kadar inanmıştım regl olcagıma burdaki canım kızlar test yaptırdı zorlada öyle öğrendim yoksa ben daha yarın falan test yapmayıı düşünüyordumAy regl gelir belki diye önlem aldım da hep sıvı akıntı görüyorum o da normal mi ki rengini bilemiyorum tabi şeffaf mı beyaz mı ama sıvı olduğu belli
Sabah yapmak lazım dimi testiBende baya önlem aldıydım o kadar inanmıştım regl olcagıma burdaki canım kızlar test yaptırdı zorlada öyle öğrendim yoksa ben daha yarın falan test yapmayıı düşünüyordumbenimde akıntım hiç durmamıştı beyazdı ama onu biliyorum
Çok zor cidden. Ben 3nay önce acil serviste calısıyordum biliyorum aslında neyin ne oldugunu ama 5-6 gün sonra tasınmam gerekiyo gidemedim bir türlü hastaneye. Normalde acilde cok agır olmadan gitmem de suan evi toparlamakta cok zorlanıyorumYaa şimdi okudum aynısı bana olmuştu 2 ay önce çok geçmiş olsun ilk öncelikle dayanamadım acile gitmiştim en son salgın dediler serum bağladılar bi ilaç verdiler kanda enfeksiyon çıktı valla dinlenerek atlattm yani salgınmış senin anlayacagın
Amin canım teşekkür ederimCok gecmis olsun rabbim şifa versin inşallah canim
Bakılacak bende bakalım ona göre hep pikleri değerlendirmiştikBen 2 yıl önce 2-3 ay kullandım, o sıralar yumurta takibi de yapıyorduk doktorda. Benim tutmuyordu mesela. Hepsinin yumurta büyüklüğüne göre hassasiyeti farklı bence. Ama öyle takip edip hamile kalan da çok
nasıl atalım onun için gün takip ediyoruzAynen bebeğim ondan dolayı diyorum akılda bebek olmadığı zaman birliktelik daha keyifli oluyor ama ben aklımdan çocuk fikrini atamıyorum ki yani atabilen varsa helal olsun
seni alkışlıyorumÇocuk odakli yapmak insanı ilişkiden sogutur baya da strese sokar
Çok şükür bizde öyle sorun yok)) mfk ilaçları etkisinden ilişki günlerini iple çekiyoruz
bugün unuttum ama yarın alayım canım. Sen söyle şimdi kaç tane yedin günlük bide kaç gün boyunca yedinKız başla keşke bi ay önce başlasaydın ama bence dene
Canım okadar uzun bi sürede spermler canlı kalmaya biliyormuş yani 2 günde bir ilişki en iyisiKızlar şimdi size bişey sorucamilişki için adet bitimi değilde direk yumurtlama ya da pik zamanı mı ilişki olsa? Uzun süre ilişki olmayıp birden olsa acaba tutma şansı yüksek olur mu
Ya ben bunu bilmiyordumCanım okadar uzun bi sürede spermler canlı kalmaya biliyormuş yani 2 günde bir ilişki en iyisi
Kuzu kac gun kaldi bataDaha hiç test yapmadın mı ? : D ben dün ve önceki gün yapmıştım tabi ki negatif
bugün yapmadım. Elinde erken gebelik mi var test? kaset ise zaten yapma daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?