Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zor sabrediyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Daha hiç test yapmadın mı ? : D ben dün ve önceki gün yapmıştım tabi ki negatif

bugün yapmadım. Elinde erken gebelik mi var test? kaset ise zaten yapma daha erken

Siz kacla öğrenmiştiniz de kimyasal olduğuna emin gibiydi doktor acaba
Aynen hatta gittigim ilk doktor adet olacagima kimyasal olduğuna cok emindi ama yanildi malesef bu isin silik yada net cikmasiyla alakasi yok net çıkıp kimyasal olanda cok var :)

bugün yapmadım. Elinde erken gebelik mi var test? kaset ise zaten yapma daha erken
Erken gebelik testi de var normal kaset test de var :) ama tutuyorum kendimi :) pazartesi yani bata 1 kala yapmayı düşünüyorum

Geçmiş olsun canım bugün tekrar aradılar kuara bakma asistan bilemedi diye bir gebelik var ama daha çok yeni dikkat edin felan filan iki günde bir artışa bakalım
Kusura baktım deseydin öyle şeymi olur inanılmaz sinirlendim o kadına valla bizim dövesimiz falan gelmişti
Ama neyseki biz biliyorduk oldugunu

Kızlar doktorumla görüştüm iki günde bir 3 kere kan ver dedi artışına göre bana at sonuçları ilk hcg ve progesteron at gönder bana dedi pazartesi günü. Folik omega ve aspirin icicekmisim
Kuzumm inşallah güzel ilerlicek birlikte öğrendik bu süreci birlikte güzelliklerle geçiricez inşallah Sen bendende erken öğrendin ben genelde herkesin 300-500lerde geziyor diye 62 e düşük dedim betamda biliyorsun ki hala içimde korku var kalp atışını duyana kadar rahatlayamıyorum ama inşallah tutuncak bebeklerimiz güzelce rabbim bize bağışlasın onları İyi düşünelim iyi olsun

Neler yaptım canım işe yaramadı bu üşütme falan değil anladıgım kadarıyla.
Yaa şimdi okudum aynısı bana olmuştu 2 ay önce çok geçmiş olsun ilk öncelikle dayanamadım acile gitmiştim en son salgın dediler serum bağladılar bi ilaç verdiler kanda enfeksiyon çıktı valla dinlenerek atlattm yani salgınmış senin anlayacagın

Bence sende miraclebeyb ve @mehrunnisa da hissettiğim gibi gebesin
İnşallah çok heyecanlıyım
Bende ovulasyon yapmıyorum en son buraya atmıştım salı akşamı
Sanırım bugün tek yapacağım cünkü yumurtlamayı hiç hissetmem
İçimdeki his bugün pik diyor
Ay yap yap mutlaka akşam 8 10 arası öneriyorlar orada saat kaç bilmiyorum şu an
İnşallah bebişin seninledir kuzum Senden güzel haberler bekliyoruz
İnşallah canım regl gelmedikçe içimi bir yandan bir korku sardı hiç hazır hissetmiyorum kendimi galiba
Benim belirtilerimde aynıydı biliyormusun regl olmuşum gibi ama olmamıştım bebiş bize merhaba dedi ay yapsan mı test acaba
Ay regl gelir belki diye önlem aldım da hep sıvı akıntı görüyorum o da normal mi ki rengini bilemiyorum tabi şeffaf mı beyaz mı ama sıvı olduğu belli

Ay regl gelir belki diye önlem aldım da hep sıvı akıntı görüyorum o da normal mi ki rengini bilemiyorum tabi şeffaf mı beyaz mı ama sıvı olduğu belli
Bende baya önlem aldıydım o kadar inanmıştım regl olcagıma burdaki canım kızlar test yaptırdı zorlada öyle öğrendim yoksa ben daha yarın falan test yapmayıı düşünüyordum benimde akıntım hiç durmamıştı beyazdı ama onu biliyorum

Sabah yapmak lazım dimi testi

Çok zor cidden. Ben 3nay önce acil serviste calısıyordum biliyorum aslında neyin ne oldugunu ama 5-6 gün sonra tasınmam gerekiyo gidemedim bir türlü hastaneye. Normalde acilde cok agır olmadan gitmem de suan evi toparlamakta cok zorlanıyorum

Ben 2 yıl önce 2-3 ay kullandım, o sıralar yumurta takibi de yapıyorduk doktorda. Benim tutmuyordu mesela. Hepsinin yumurta büyüklüğüne göre hassasiyeti farklı bence. Ama öyle takip edip hamile kalan da çok
Bakılacak bende bakalım ona göre hep pikleri değerlendirmiştik
Aynen bebeğim ondan dolayı diyorum akılda bebek olmadığı zaman birliktelik daha keyifli oluyor ama ben aklımdan çocuk fikrini atamıyorum ki yani atabilen varsa helal olsun
nasıl atalım onun için gün takip ediyoruz
Çocuk odakli yapmak insanı ilişkiden sogutur baya da strese sokar
Çok şükür bizde öyle sorun yok)) mfk ilaçları etkisinden ilişki günlerini iple çekiyoruz
seni alkışlıyorum ben görev gibi hissediyorum artık
Kız başla keşke bi ay önce başlasaydın ama bence dene
bugün unuttum ama yarın alayım canım. Sen söyle şimdi kaç tane yedin günlük bide kaç gün boyunca yedin

Kızlar şimdi size bişey sorucam ilişki için adet bitimi değilde direk yumurtlama ya da pik zamanı mı ilişki olsa? Uzun süre ilişki olmayıp birden olsa acaba tutma şansı yüksek olur mu

Kızlar şimdi size bişey sorucam ilişki için adet bitimi değilde direk yumurtlama ya da pik zamanı mı ilişki olsa? Uzun süre ilişki olmayıp birden olsa acaba tutma şansı yüksek olur mu
Canım okadar uzun bi sürede spermler canlı kalmaya biliyormuş yani 2 günde bir ilişki en iyisi

Kuzu kac gun kaldi bata

Eklentiler

• 87EF212E-0797-429E-A85C-11B60A76C53E.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…