Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ama işte hatır İçin mecbur bi görünüyoruz en çok kendi düğünümü sevdim ben ahahaha
supersin asko. Aklima ne geldi dün benim lh pozitif cikti eşime attim kaset test seklinde olanlrdandi. Adetimde 5-6 gun önce bitmisti ilk iliskim ozaman oldu yani diyorki eşim aaa 5-6 günde bebek belli oldumu yok dedim bu bebek değil ekşın yapmamiza soyleyen test

Sabah yapmak lazım dimi testi
Sabah su içmeden ilk idrarla tavsiye ediyorlar bir miktar idrar boşalttıktan sonra orta idrardan daha iyi diyorlar bende öyle yapmıştım ama gebelik varsa heer türlü çıkar bence
Yaa ev telaşesine denk gelince tabi daha zor oldu sen yinede dikkat et biraz toparlamaya çalış kendini ev halledilir yavaş yavaş senin sağlıgın daha önemli

bugün unuttum ama yarın alayım canım. Sen söyle şimdi kaç tane yedin günlük bide kaç gün boyunca yedin
Kuzum valla ben incirlier büyüktü ikiye kesip koydugumuz için yarısını yiyordum üstünede su içiyordm incirden nefret ederim çünkü bir buçuk aydır yiyorum ben bunu

Kızlar şimdi size bişey sorucam ilişki için adet bitimi değilde direk yumurtlama ya da pik zamanı mı ilişki olsa? Uzun süre ilişki olmayıp birden olsa acaba tutma şansı yüksek olur mu
Yok kız sperm kalitesi düşer sağlıklı olan 2 günde bir diyorlar anam o da arada bi pek zor geliyordu bana

Kahve mahvee demeyinn anaaaam canım istiyorr ben kahve tiryakisiyimmm bu bebe ağzıma sürdürmedi iki gündür ay bi duyaydım kalp atışını falan

Öyle tabi canım çok teşekkür ederim Allah büyük ya hepsi hallolur. Allah dermansız dert vermesin daha iyiyim çok şükür zaten. Eşimde iyileşmiş sanırım tamamen. Birde nasip olurda tasımırsak yerleşirsek biraz durulucaz Allah izin verirse

Kız sen hamileymişsin ya hayırlı olsun Baska yorumunu okuyunca anladım pek takip edemiyorum bu ara Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürlü etsin evladını

Kızlar napıyosunuz M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 @ ? R raainbow kuşum mesajları okudum ama yazamadım bebeğim eşin ne güzel mutlu olmuş çok çok sevindim ❤❤ ayy benim ruh sağlığım hiç iyi değil bugün kızlar kendimi camlara vurdum onları sildim daha yemek bile yemedim canım istemiyo dolunay çarptı galiba

Ezik domates gibiyim üzerine afiyet dünden beri başım agriyor agrikesici içtim geçmedişimdi kalktim kanepeden dujj alıp yaticam ,dolunay etkisi herhalde
Sana da kolay gelsin canim iki katlı evde cam silmek çok yorucu

Ezik domates gibiyim üzerine afiyet dünden beri başım agriyor agrikesici içtim geçmedişimdi kalktim kanepeden dujj alıp yaticam ,dolunay etkisi herhalde
Sana da kolay gelsin canim iki katlı evde cam silmek çok yorucu
Benimde başım ağrıyo ya ama inatla ilaç içmiyorum hiç iyi uyanmadım bugün o yüzden biraz ağladım zırladım daha çok ağrıyo şimdi sağol kuzum şu okullar açılmadan temizlik olayını bitireydim iyi olcaktı ama yetişirse inşallah

Tam test yapayım dedim evde plastik hiçbir şey yok yapabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…