- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.661
AklımdaBir de kan testi ver onun sonucuyla bunu beraber asistana hediye paketi yolla ahejjrjdjj
Bende ama işte hatır İçin mecbur bi görünüyoruz en çok kendi düğünümü sevdim ben ahahaha
supersin asko. Aklima ne geldi dün benim lh pozitif cikti eşime attim kaset test seklinde olanlrdandi. Adetimde 5-6 gun önce bitmisti ilk iliskim ozaman oldu yani diyorki eşim aaa 5-6 günde bebek belli oldumu yok dedim bu bebek değil ekşın yapmamiza soyleyen test
Kizz yoksa omu iyi geldi bebis icinKızlar gynoseed jel kaldı elimde 6 tane isteyen varsa gönderebilirim
Evet jel kullandım bu ayKizz yoksa omu iyi geldi bebis icin
Sabah su içmeden ilk idrarla tavsiye ediyorlar bir miktar idrar boşalttıktan sonra orta idrardan daha iyi diyorlar bende öyle yapmıştımSabah yapmak lazım dimi testi
Yaa ev telaşesine denk gelince tabi daha zor oldu sen yinede dikkat et biraz toparlamaya çalış kendini ev halledilir yavaş yavaş senin sağlıgın daha önemliÇok zor cidden. Ben 3nay önce acil serviste calısıyordum biliyorum aslında neyin ne oldugunu ama 5-6 gün sonra tasınmam gerekiyo gidemedim bir türlü hastaneye. Normalde acilde cok agır olmadan gitmem de suan evi toparlamakta cok zorlanıyorum
Kuzum valla ben incirlier büyüktü ikiye kesip koydugumuz için yarısını yiyordum üstünede su içiyordm incirden nefret ederim çünkübugün unuttum ama yarın alayım canım. Sen söyle şimdi kaç tane yedin günlük bide kaç gün boyunca yedin
Yok kız sperm kalitesi düşer sağlıklı olan 2 günde bir diyorlar anam o da arada bi pek zor geliyordu banaKızlar şimdi size bişey sorucamilişki için adet bitimi değilde direk yumurtlama ya da pik zamanı mı ilişki olsa? Uzun süre ilişki olmayıp birden olsa acaba tutma şansı yüksek olur mu
Oo asistan varyaYeni eve geldim kaçıncı idrar bilmem test yapayım dedim düne göre baya belirgin çıktıR raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Gzmyts53 Mucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kızlarım
Kahve mahvee demeyinn anaaaam canım istiyorr ben kahve tiryakisiyimmm bu bebe ağzıma sürdürmedi iki gündür ay bi duyaydım kalp atışını falanSıhhatler olsun canısıeline kahve alıp dinlenmeye çekilmenin zamanı işte tam şuan bende baydı artık yarım saate eve geçicem sıkıldım düğün eşimin iş arkadaşı fazla resmî baydı ben resmiyet insanı değilim ahahaha
YesinOo asistan varyayesin
Bebişee baaak yaaa nasılda ben burdayım demiiilsağlıkla ilerlesin gebeliğin kuzum inşallah kötüyü düşünme artık
Kız ben 2 fincan içtim çok yorgundum ev taşınma felanKahve mahvee demeyinn anaaaam canım istiyorr ben kahve tiryakisiyimmm bu bebe ağzıma sürdürmedi iki gündür ay bi duyaydım kalp atışını falan
Öyle tabi canım çok teşekkür ederimSabah su içmeden ilk idrarla tavsiye ediyorlar bir miktar idrar boşalttıktan sonra orta idrardan daha iyi diyorlar bende öyle yapmıştımama gebelik varsa heer türlü çıkar bence
Yaa ev telaşesine denk gelince tabi daha zor oldu sen yinede dikkat et biraz toparlamaya çalış kendini ev halledilir yavaş yavaş senin sağlıgın daha önemli
Kız sen hamileymişsin ya hayırlı olsun Baska yorumunu okuyunca anladım pek takip edemiyorum bu araSabah su içmeden ilk idrarla tavsiye ediyorlar bir miktar idrar boşalttıktan sonra orta idrardan daha iyi diyorlar bende öyle yapmıştımama gebelik varsa heer türlü çıkar bence
Yaa ev telaşesine denk gelince tabi daha zor oldu sen yinede dikkat et biraz toparlamaya çalış kendini ev halledilir yavaş yavaş senin sağlıgın daha önemli
Ezik domates gibiyimKızlar napıyosunuz M Mavimiresl_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 @ ? R raainbow kuşum mesajları okudum ama yazamadım bebeğim eşin ne güzel mutlu olmuş çok çok sevindim ❤❤ ayy benim ruh sağlığım hiç iyi değil bugün kızlar kendimi camlara vurdum onları sildim daha yemek bile yemedim canım istemiyo dolunay çarptı galiba
Benimde başım ağrıyo ya ama inatla ilaç içmiyorum hiç iyi uyanmadım bugünEzik domates gibiyimüzerine afiyet dünden beri başım agriyor agrikesici içtim geçmedi şimdi kalktim kanepeden dujj alıp yaticam ,dolunay etkisi herhalde
Sana da kolay gelsin canim iki katlı evde cam silmek çok yorucu
Tam test yapayım dedim evde plastik hiçbir şey yok yapabileceğimSabah su içmeden ilk idrarla tavsiye ediyorlar bir miktar idrar boşalttıktan sonra orta idrardan daha iyi diyorlar bende öyle yapmıştımama gebelik varsa heer türlü çıkar bence
Kizlar sol taraftan yumurtlamayinca gebelik ihtimali artiyor diyorlar tasdikleyen varmiAmiin amiin inşallah
Yap ne kaybedersin zararı yok yararı var
Ay hadi inşallah bebiş seninledir ya
Biz birbirimize destek olmak için burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?