- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.761
Kızz ayıpsın bitanede keş benim gel içek
Amin inşallah canımYaainşallah kalırızda kafayı yemeye gerek kalmaz bu 3. Ayım olucak ümitliyim biraz rabbim boşa çıkartmasın inşallah
Balkona çıktım direkKızz ayıpsın bitanede keş benim gel içek
Yok kız ne kırmasıSeni kırmak istemem ama bence ikimiz olacağız bu ay gibi geldi bana
Kendime gelince de konuşmuyor Allah’ın belası
Birşey dim mi sanaBende çıkıyom hemencik
Ayy kıyamam ikimize yaYok kız ne kırmasıolursakta moral bozmak yok son gaz değerlendirmelere devammmm Terzi kendi söküğünü dikemezmiş aşko normal yani ama yakın zamanda sanki senden mutlu haberi alacağız gibi geliyor bana da ya
HahahaBirşey dim mi sana
Bu kafayla biz hamile kalamayız
Üçe indirmiştim bugünlerde yine borsa gibi dalgalanıp 6 ya çıktıHahahasigara peşinde koşmaktan bebek yapmaya vakit bulamadılar derler
Ay valla sorma ya içiyom ben tam gaz 2 günde bi paket gidiyorÜçe indirmiştim bugünlerde yine borsa gibi dalgalanıp 6 ya çıktı
Altın gibi fırladı
Yaaaa çok isteriiimmm beraber mutlu haberi almayıAyy kıyamam ikimize ya
Sanki biz ikimiz beraber alacağız gibi geldi ya
Umarım ikimizde yanılırım ve bu ay alırız iyi haberi
Bu ay da olmazsa dediğin gibi devam
Bende de öyleydiAy valla sorma ya içiyom ben tam gaz 2 günde bi paket gidiyor
Belki yanılırımYaaaa çok isteriiimmm beraber mutlu haberi almayıbelki de o ay bu aydır hiç belli olmaz
Bence çatlamış kuzum. Degerlendir bu günü kuzum ama Ovülasyonu da yapmaya devam et bence cünkü pik olup olmadığımı belli olmadıgı için ve lh seviyesinde pik olana kadar dalgalanmalar olabiliyor ya belki sonradan da görebilirsin piki kuzumSevgicik @loirily @miresl Mucizemmm16
Ve diğer kızlar
Bu ay düzenli ovu yapmadım
En son salı günü buraya aynı saatte atmıştım ve hemen hemen pikti
Dün yapmadım
Bugün yaptım ve nerdeyse yok gibi
Dün pik olup bugün çatlamış mı sizce
Yada daha pik olur mu
Bugün 11.gün 12. Güne girmek üzereyim
Evett cunku kanama da gordun sen. Kimyasalda boyle lekelenmeler oluyormus kuzuumehrunnisa dediğine göre öyleymiş
Ben pek anlamam bu işlerden de
Pozitif gördüm ama tek testte kanda degil
Ve birkaç gün sonra negatif oldu
Test dedi ki aha sana kapak olsun bana inanmayacaktın
Tmm canım yarın birdaha yaparım da normalde 3 ye yapıyorum bugün 23 ye yaptımBence çatlamış kuzum. Degerlendir bu günü kuzum ama Ovülasyonu da yapmaya devam et bence cünkü pik olup olmadığımı belli olmadıgı için ve lh seviyesinde pik olana kadar dalgalanmalar olabiliyor ya belki sonradan da görebilirsin piki kuzum
Evet keşke bende azaltabilsemBende de öyleydi
Duruma göre azaltıyorum
Kız niye Allah’ın belası olsun ne güzel birşey hislerinin çıkmasıBelki yanılırım
Umarım da ilk defa Allah’ın belası his yanıltır ve beraber alırız haberi
Bat ne zamandi
Kızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
@fnd_50 @raainbow @TiniminimavihanimSevgicik M melek076
Çok mantıklı aşkosu gibi geçsede güzel haberler alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?