- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.575
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.781
Mesajını gördüğümde bir sarkı dinliyordum daha okumadan testini görünce burnumun direği sızladı. Peş peşe her gün ne güzel haberler aldık Allahıma şükürler olsun. Öyle mutluyum ki sizşn adınıza tek tek şükrediyorum. Çünkü biliyorum bu dünyada cenneti anımsatacak tek şey evlat tır Rabbim sagsalim kucagına almayı da nasip etsinKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
@fnd_50 @raainbow @TiniminimavihanimSevgicik M melek076
Olmuyorsa olmuyorEvet keşke bende azaltabilsemnekadarlık evlisin
Kız niye Allah’ın belası olsun ne güzel birşey hislerinin çıkmasıhep böyle güzel şeylerde hislerin çıkar inşallah bat dündü kuzum 7 Eylül saat itibariyle 2 gün gecikmem oldu senin bat ne zaman kuzum
26 EylülKız niye Allah’ın belası olsun ne güzel birşey hislerinin çıkmasıhep böyle güzel şeylerde hislerin çıkar inşallah bat dündü kuzum 7 Eylül saat itibariyle 2 gün gecikmem oldu senin bat ne zaman kuzum
Kızlar adeti bitmiş olup yumurtlamayı bekleyen kimlererrrr
He oda iyimiş olur allahın izniylee evlat en yakın zamandaOlmuyorsa olmuyor
4 yıl sevgiliydik
1 yıllık evliyim
Yaa bende bendee böyle ayın 12 13 olsa hemen belki görürüzBen akıntılar başladı az az iki üç güne yumurtlarım
Bende öyle yapmıstım ama pike yakın görünce günde iki kere yapmıstım kuzum her gün aynı saatlerde yapmak daha dpgruymuş galibaTmm canım yarın birdaha yaparım da normalde 3 ye yapıyorum bugün 23 ye yaptım
Hangi saate yapacam karar veremedim
Yaa bende bendee böyle ayın 12 13 olsa hemen belki görürüz
Nasip canımHe oda iyimiş olur allahın izniylee evlat en yakın zamanda
Evde 4 test kaldıBende öyle yapmıstım ama pike yakın görünce günde iki kere yapmıstım kuzum her gün aynı saatlerde yapmak daha dpgruymuş galiba
Aynıı bennEvde 4 test kaldı
Sipariş etsem bile içinde 5 tane gebelik testi var
Elime geçse direk yaparım kendimi tanıyorum
Ondan almak istemiyorum
Bende işte zaten bekleme süresi hiç geçmiyorEvet artık beklemeye geçmek istiyorum ben
Kuzum yarın bi daha mı yapsan test normalde gecikir misin böyleKız niye Allah’ın belası olsun ne güzel birşey hislerinin çıkmasıhep böyle güzel şeylerde hislerin çıkar inşallah bat dündü kuzum 7 Eylül saat itibariyle 2 gün gecikmem oldu senin bat ne zaman kuzum
rAynıı bennama bu ay bende birsey oldu değil test kendim için bebek düşüncesi bile kafamdan iyice cıktı yani hiç heveslenme heyecanlanma yok ee böyle olunca dükkanları da kapattık
İnşallah hepinizin güzel haberlerini alacağızYaaa tebrik ederim canımsağlıcakla tutunup gelişip sağlıcakla gelsin dünyaya inşallah
Bekleme süresi gelsin hepimizi luna parkına yollayacağımBende işte zaten bekleme süresi hiç geçmiyor
İnşallah kafandan çıktığı gibi karnına girerAynıı bennama bu ay bende birsey oldu değil test kendim için bebek düşüncesi bile kafamdan iyice cıktı yani hiç heveslenme heyecanlanma yok ee böyle olunca dükkanları da kapattık
İnşallah aşko❤❤İnşallah canım ya
Yapmaya korkuyorum yaAşko sende bu sabah yapsan mı bi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?