- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.721
Bana dua et yeter canımAllah en kısa zamanda sana da nasip etsinilk sen demiştin zaten
Ben senin gebe olduğunu hissetmiştim kuzumKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
@fnd_50 @raainbowTiniminimavihanim Sevgicik M melek076
Bence daha pik gününe var gibi yani daha çatlamamıştır gibi ama den yinede kaçırmasaydın günleriSevgicik loirily M Mavimiresl Mucizemmm16
Ve diğer kızlar
Bu ay düzenli ovu yapmadım
En son salı günü buraya aynı saatte atmıştım ve hemen hemen pikti
Dün yapmadım
Bugün yaptım ve nerdeyse yok gibi
Dün pik olup bugün çatlamış mı sizce
Yada daha pik olur mu
Bugün 11.gün 12. Güne girmek üzereyim
Bat 27 Ağustos ama şuan karasız kaldım cünkü sanki dün yumurtlama olmuş gibiKuzum batını yazar mısın yazmıştım öyle hatırlıyorum ama bi ara liste karıştı silinen isimler oldu seninde gitmiş
Değerlendirme oldu son iki günBence daha pik gününe var gibi yani daha çatlamamıştır gibi ama den yinede kaçırmasaydın günleri
Sanırım çatlamış canım önceki gün pik gibiydiyse çatlamış olma ihtimali çok yüksekSevgicik loirily M Mavimiresl Mucizemmm16
Ve diğer kızlar
Bu ay düzenli ovu yapmadım
En son salı günü buraya aynı saatte atmıştım ve hemen hemen pikti
Dün yapmadım
Bugün yaptım ve nerdeyse yok gibi
Dün pik olup bugün çatlamış mı sizce
Yada daha pik olur mu
Bugün 11.gün 12. Güne girmek üzereyim
Etmez miyim hiçBana dua et yeter canım
Evet hislerim çok nadir yanıltır
Ooo ozmaan daha neeDeğerlendirme oldu son iki gün
Bugün de belki olur
Yaaaa maşallah maşallahKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
@fnd_50 @raainbowTiniminimavihanim Sevgicik M melek076
Canımmm inşallah senin de haberini alırız en kısa zamandaBen senin gebe olduğunu hissetmiştim kuzumtebrik ederimm.Hayırlı sağlıklı bir şekilde devam etmesini Rabbim nasip etsin canım benim
Bat 27 Ağustos ama şuan karasız kaldım cünkü sanki dün yumurtlama olmuş gibi
Az önce ovu attım
Sen geç tarihi yaz değişirse haber veririm
27 Ağustos yaz sen
Geç olsun güç olmasın
Olur bebeğiiiim benim normalde bat dündü hala olmadım pazartesiye kadar olmazsam beraber test yapalım istersenBeraber bekleyelim kuzum inşallah hayırlı haberler alalımzor ama ne yapalım bekleyelim
Aminn inşAllahCanımmm inşallah senin de haberini alırız en kısa zamandayumurtladım mı çatladı mı derken bu güne geldik
3 6 ve 8 Ağustos değerlendirme oldu canımSanırım çatlamış canım önceki gün pik gibiydiyse çatlamış olma ihtimali çok yüksek
Kız senden korkmaya başladımYine hislerim yanıltmadı
Hayırlı olsun canım benim
Anaaa daha fenaYok kız sperm kalitesi düşer sağlıklı olan 2 günde bir diyorlar anam o da arada bi pek zor geliyordu bana
deme öyle niye uzak olsun gelmesi gereken zamanda gelecekAminn inşAllahen kısa zamanda ama nedense uzak gibi
Valla canım beni bu ay çok az ümidin var cünkü ovuyu bıraktım stres yok buraya da çok girmiyorumEtmez miyim hiçşimdi senin için günleri sayıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?