- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.801
Artık oluşmaya çalışan embriyolarda teker teker gider sonra lunapark sıkıntılı işBekleme süresi gelsin hepimizi luna parkına yollayacağım
Canımm ne zamandır destek oluyoruz birbirimize inşallah senin de mucizeni öğrenicezMesajını gördüğümde bir sarkı dinliyordum daha okumadan testini görünce burnumun direği sızladı. Peş peşe her gün ne güzel haberler aldık Allahıma şükürler olsun. Öyle mutluyum ki sizşn adınıza tek tek şükrediyorum. Çünkü biliyorum bu dünyada cenneti anımsatacak tek şey evlat tır Rabbim sagsalim kucagına almayı da nasip etsinnasıl sevindim nasıl duygusallaştım. Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürlü etsin evladını kuzumm Rabbim isteyen bekleyen herkese en güzel zamanda nasip etsin
Kuzum yükselmiştir benceYapmaya korkuyorum yaaşkım elimde test yok birde eğer olmazsam pazartesi yaparım diye karar verdim kafama koydum ama bir yanımda yapsam mı diyor ama çarşamba yaptım negatifti varsa eğer değer daha yükselmemiştir ki
Tamam o zaman buraya girmemeye ve test almamaya söz verdireceğim kendim dahilim bunaArtık oluşmaya çalışan embriyolarda teker teker gider sonra lunapark sıkıntılı iş
Oy kuzum senin daha yol uzunmuş26 Eylül
Yol uzun daha
Sen bekle bir hafta geciksin
Şimdi gecikme duyunca bence gebesin diyorum
Yapmaya korkuyorum yaaşkım elimde test yok birde eğer olmazsam pazartesi yaparım diye karar verdim kafama koydum ama bir yanımda yapsam mı diyor ama çarşamba yaptım negatifti varsa eğer değer daha yükselmemiştir ki
Ne demek efendimOy kuzum senin daha yol uzunmuşsenin değerlendirme günlerin bunlar o zaman iyi değerlendirmeler bebeğiiiimm evet aşkım pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah olmazsam ayyyy böyle birden tahminini söyleyince de heyecanlandım sizden bunları duymak büyük bir onur efendim
İnşallah kafandan çıktığı gibi karnına girer
Yok kuzum reglim çok düzenlidir 28 günde bir muhakkak olurum hatta bi ara 26 günde oluyordum ama son 6 aydır 28 günde birKuzum yarın bi daha mı yapsan test normalde gecikir misin böyle
İnşaAllah kuzum Allah hayırlı zamanda bana versinCanımm ne zamandır destek oluyoruz birbirimize inşallah senin de mucizeni öğrenicezinşallah şu kan testini de verebilsem bi içim rahatlayacak
Benim gibi yani benimde aynı böyle oludu 2 aydır bugün kaçıncı gün oldu sat tan sayarsak bebeğim 30 muYok kuzum reglim çok düzenlidir 28 günde bir muhakkak olurum hatta bi ara 26 günde oluyordum ama son 6 aydır 28 günde birhiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar aksine erken olurum
Bebeğim ya korkuyorum test yapmaya pazartesiye kadar olmazsam yaparım galiba
Ay gaza gelmek istemiyorum yaKuzum yükselmiştir bencebi gün arayla kan veriyoruz ya hani ❤❤ bence yap bi test daha be
Testi kabul ederim ama buraya gireriz bee dayanamayız herkes bakar göz ucuylaTamam o zaman buraya girmemeye ve test almamaya söz verdireceğim kendim dahilim buna
Yok kuzum reglim çok düzenlidir 28 günde bir muhakkak olurum hatta bi ara 26 günde oluyordum ama son 6 aydır 28 günde birhiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar aksine erken olurum
Bebeğim ya korkuyorum test yapmaya pazartesiye kadar olmazsam yaparım galiba
Kuzum en son 25 Ağustos’ta ovu yaptım pike yakındı 1-2 güne pik olurdu 26-27 yani neredeyse benim yumurtlamam bir gün sürüyor 26 yumurtlamadır çünkü ağrılarım vardı o gün 27 de çatlamadır kuzum aslında geçte yumurtlamadımCanısı 4 günde neler oluyor neleeeer yapsan çıkar bence batta geçtiyumurtlama gördüğün tarihi biliyormusun geç mi yumurtladın
Kuzum olsun vardır bundada bi hayır belki o gıcık kapmanın arkasında bi kıvılcım olucak oda bebişi getirecekSuan resmen buna çok güldümmm. Nasip tabi ama yapmayınca nasıl olucak. Ben devamlı kocamın peşinde koşamıycam en gıcık oldugum sey oldu bu ara. Yenş şehir yeni iş ortamı derken yoruluyor tamam da. Sürekli yorgun bu ara. Yüzüme bakmıyor bende hiç yanaşmam yani yorgunluktan namazını zor kılıyor. Uyku düzeni güzel hoşta sabah 5 te uyanıyor öyle olunca aksama derman kalmıyor adamda sabah da bende derman kalmıyor kısacası bu ay bizim dükkana sağlam kilit vurduk ev taşıma hastalık yorgunluk benim gıcık kapmam derken en etkilisi benim gıcık kapmam oldu
Valla bebeğim kimlerin kimlerin bebesi oluyor Allah yiyeceği ekmeği verince herşey hikayeNe demek efendim
Benim yol uzun
Bu sigarayla bizden adam olmaz
Gerçi gebe kalanlar çok böyle
Sen bence 1 hafta geciksin öyle yaparsın
Ay bende çatlıycam çıldırıcam ama sakin kalmaya çalışıyorumKızMucizemmm16 aşko bişey söyle bizim kız test yapmıyor taş olsa çatlar dimi ama pazartesi çıkan pazarda çıkar çıldırıcam yanına gidip zorla test yaptırcam şimdi heeee
Evet aşkım bugün daha doğrusu yarın 30.günBenim gibi yani benimde aynı böyle oludu 2 aydır bugün kaçıncı gün oldu sat tan sayarsak bebeğim 30 mu
Ay bende çatlıycam çıldırıcam ama sakin kalmaya çalışıyorumDemgey3 kız bebeğim yap şu testi artık valla dayanamıyoooomm dayanamıyooommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?