Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm ne zamandır destek oluyoruz birbirimize inşallah senin de mucizeni öğrenicez inşallah şu kan testini de verebilsem bi içim rahatlayacak

Kuzum yükselmiştir bence bi gün arayla kan veriyoruz ya hani ❤❤ bence yap bi test daha be

26 Eylül
Yol uzun daha
Sen bekle bir hafta geciksin
Şimdi gecikme duyunca bence gebesin diyorum
Oy kuzum senin daha yol uzunmuş senin değerlendirme günlerin bunlar o zaman iyi değerlendirmeler bebeğiiiimm evet aşkım pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah olmazsam ayyyy böyle birden tahminini söyleyince de heyecanlandım sizden bunları duymak büyük bir onur efendim

Canısı 4 günde neler oluyor neleeeer yapsan çıkar bence batta geçti yumurtlama gördüğün tarihi biliyormusun geç mi yumurtladın

Ne demek efendim
Benim yol uzun
Bu sigarayla bizden adam olmaz
Gerçi gebe kalanlar çok böyle
Sen bence 1 hafta geciksin öyle yaparsın

İnşallah kafandan çıktığı gibi karnına girer
Suan resmen buna çok güldümmm. Nasip tabi ama yapmayınca nasıl olucak. Ben devamlı kocamın peşinde koşamıycam en gıcık oldugum sey oldu bu ara. Yenş şehir yeni iş ortamı derken yoruluyor tamam da. Sürekli yorgun bu ara. Yüzüme bakmıyor bende hiç yanaşmam yani yorgunluktan namazını zor kılıyor. Uyku düzeni güzel hoşta sabah 5 te uyanıyor öyle olunca aksama derman kalmıyor adamda sabah da bende derman kalmıyor kısacası bu ay bizim dükkana sağlam kilit vurduk ev taşıma hastalık yorgunluk benim gıcık kapmam derken en etkilisi benim gıcık kapmam oldu

Kuzum yarın bi daha mı yapsan test normalde gecikir misin böyle
Yok kuzum reglim çok düzenlidir 28 günde bir muhakkak olurum hatta bi ara 26 günde oluyordum ama son 6 aydır 28 günde bir hiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar aksine erken olurum
Bebeğim ya korkuyorum test yapmaya pazartesiye kadar olmazsam yaparım galiba

Canımm ne zamandır destek oluyoruz birbirimize inşallah senin de mucizeni öğrenicez inşallah şu kan testini de verebilsem bi içim rahatlayacak
İnşaAllah kuzum Allah hayırlı zamanda bana versin kuzum baya net cıkmıs senin o yüzden içini ferah tut kan da da güzel bir sonuc alıcak sın Allahın izniyle

Benim gibi yani benimde aynı böyle oludu 2 aydır bugün kaçıncı gün oldu sat tan sayarsak bebeğim 30 mu

Kız Mucizemmm16 aşko bişey söyle bizim kız test yapmıyor taş olsa çatlar dimi ama pazartesi çıkan cumada çıkar hayırlı gün hem çıldırıcam yanına gidip zorla test yaptırcam şimdi heeee

Canısı 4 günde neler oluyor neleeeer yapsan çıkar bence batta geçti yumurtlama gördüğün tarihi biliyormusun geç mi yumurtladın
Kuzum en son 25 Ağustos’ta ovu yaptım pike yakındı 1-2 güne pik olurdu 26-27 yani neredeyse benim yumurtlamam bir gün sürüyor 26 yumurtlamadır çünkü ağrılarım vardı o gün 27 de çatlamadır kuzum aslında geçte yumurtlamadım

Kuzum olsun vardır bundada bi hayır belki o gıcık kapmanın arkasında bi kıvılcım olucak oda bebişi getirecek bilemeyiz ki herşey rabbimin elimde taşınma zamanınızda yumurtlamaya denk gelir yeni evinizde ooo orasıda yarar belki belli mi olur

Ne demek efendim
Benim yol uzun
Bu sigarayla bizden adam olmaz
Gerçi gebe kalanlar çok böyle
Sen bence 1 hafta geciksin öyle yaparsın
Valla bebeğim kimlerin kimlerin bebesi oluyor Allah yiyeceği ekmeği verince herşey hikaye inşallah senden güzel haberler alacağız kuzum pazartesi neredeyse 5-6 gün gecikme oluyor kuzum

Kız Mucizemmm16 aşko bişey söyle bizim kız test yapmıyor taş olsa çatlar dimi ama pazartesi çıkan pazarda çıkar çıldırıcam yanına gidip zorla test yaptırcam şimdi heeee
Ay bende çatlıycam çıldırıcam ama sakin kalmaya çalışıyorum Demgey3 kız bebeğim yap şu testi artık valla dayanamıyoooomm dayanamıyooommm

Ay bende çatlıycam çıldırıcam ama sakin kalmaya çalışıyorum Demgey3 kız bebeğim yap şu testi artık valla dayanamıyoooomm dayanamıyooommm

Heh bende onu diyorum işte benim stoktaki erkenlerden götürüp al işe diyesim geliyor ben dayanamıyorum gıdıklıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…