- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.841
Ayy bende günde nerdeyse bir paket içiyorum nolcak halimiz kuzumArttırıyorum günde 1.5 paket hemen hemen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bende günde nerdeyse bir paket içiyorum nolcak halimiz kuzumArttırıyorum günde 1.5 paket hemen hemen![]()
Kız mesajı okurken hemen üzüldüm ha göstermiycem yazıncaHee bende fazladan var sorun etme sen canım yahem yaptığımda sana göstermicem sonucu desem nasıl duygu işte ben şuan öyleyim yapsan gecem bile güneşlencek gibi o derece
![]()
Başkası olsa bende vay be ne sabırmış derdim ama negatifse diye korkuyorum aşko ondanHay sabrını sevdiğim cumartesiye alsak bu işi olmuyo mu pazartesiye kadar ortadan ikiye ayrılcaz yavru kuşum![]()
Aşko bizim apartmanın altında eczane var sadece pazar kapalı cumartesi bile alabilirimya birazda pazartesiyi şundan istiyorum eşim sabah işe gidince yapayım istiyorum baktım pozitif (inşallah
) hemen hastaneye gider kan testi yaparım akşama da sürpriz yapayım diye düşündüm ama tabi pazartesiye olmazsam
![]()
Kız mesajı okurken hemen üzüldüm ha göstermiycem yazıncaşuan hemen anladım seni bebeğim valla haklısın
tamam ya cumarteside anlaşalım olmaz mı
![]()
Başkası olsa bende vay be ne sabırmış derdim ama negatifse diye korkuyorum aşko ondanama tamam cumartesi yapayım inşallah ak koyun kara koyun çıksın ortaya tabi sağ çıkarsam
![]()
Kızlar bir topic yok mu buna bırakmak içinAyy bende günde nerdeyse bir paket içiyorum nolcak halimiz kuzum![]()
Kuzum çok haklısın vallahi hak veriyorum tek taraflı olucak şey değil çocuk işi bence al karşına düzgünce konuş genelde böyle vurdumduymaz olanlar çocuk olunca kafasına vuruyor keşke önceden olsaydı Nie zaman kaybettik die seninkide öyle olucak gibi gözüküyorYa sen nasılll tatlısınYok normalde inat yapmam ama bu sefer cidden benimde sabrım tastı. Sürekli stres sürekli Mac izliyo sürekli maç yorumları. Onun muhabbet sohbete ihtiyacı yokken bende onu damızlık gibi kullanmak istemiyorum saka bir yana yeni evli değiliz sonucta kuzum o bebek isini 2.plana attıysa bende cok takmam. Hevesi kaçıyor zaten insanın. Yenş ev inşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben zaten o kaybımdan tam 16 ay sonra onun ısrarıyla bu bebek düşüncesine tekrardan adapte olmuştum destek vermiyorsa tek basına cabalayamam. İnsan zamanla anlıyor evlilikte hiç bir konuda gereksiz ve tek taraflı caba işe yaramıyor yoruluyorsun bu sadece bebek konusunda da değil her konuda böyle. Ama bu ay ciddi anlamda bebege dair tüm heyecanım gitti. Ufacık bir bitki cayı bile içsem bebek için, heyecanlanıyordum. Şimdi 0 yani.
Aşko bizim apartmanın altında eczane var sadece pazar kapalı cumartesi bile alabilirimya birazda pazartesiyi şundan istiyorum eşim sabah işe gidince yapayım istiyorum baktım pozitif (inşallah
) hemen hastaneye gider kan testi yaparım akşama da sürpriz yapayım diye düşündüm ama tabi pazartesiye olmazsam
![]()
Kuzum olmuyor. Delircem zaten yakında bu konu yüzünden. Yani olmuyor bir türlü, azaltayım dediğim an bile bir tane yakıyorum düşüncesi bile beni geriyor. Çok zor durumdayım gerçektencanım ne yaptıııınnn azaltmaya çalışan biraz ben bazen yarım paketi görüyorum da kızıyorum kendime yine şu illeti abarttın bu gün diyorum kendi kendime 7-8 dal falan içiyorum keşke bırakabilsek
![]()
Kız şu boğazımda kaldı ölüyodum gülerken gerçektenKızlar bir topic yok mu buna bırakmak için
Sigarayı bırakamayan tavuklar
Sigaraya koştuğumuz kadar kocaya koşsaydık olmuştu![]()
Ay bebeğiiiiimmm herkesten önce siz öğrenirsiniz zaten varsa eğerrrrSürprizi bize yap önce aşko eşini sonraya sakla![]()
Aşkım normalde her gün yaparım bana kalsa bağımlısıyım ama yapmaya niyetim yok ya ondan herşeye bir bahane buluyorumAy herşeyede bi lafı cevabı var cumartesi tadilat varmış sizin eczanede kapalıymışaşko Yarın testi yapsan pazartesi kan versen
sabaha kadar ben dana çok seçenek sunabilirim bu böyle gider
![]()
Ayy bende günde nerdeyse bir paket içiyorum nolcak halimiz kuzum![]()
Bence ben yatmalıyım iyice delirdimKız şu boğazımda kaldı ölüyodum gülerken gerçekten![]()
Çok üzülüyorum ve çok kızıyorum bize vallaAyy bende günde nerdeyse bir paket içiyorum nolcak halimiz kuzum![]()
Anlaştık o zamanSen mübarek hayırlı cumamızda yapma cumartesi yap peki bakalım sen öyle münasip görüyorsan tamam diyorum![]()
Anam daha 1 ay oldu taşınalı hiç bir yere kıprayamamAcilen taşın![]()
Hahshsjsjjsjshshsh ay kahkaha attım hahahahahKızlar bir topic yok mu buna bırakmak için
Sigarayı bırakamayan tavuklar
Sigaraya koştuğumuz kadar kocaya koşsaydık olmuştu![]()
Eczane eşittir test almakAnlaştık o zaman
Anam daha 1 ay oldu taşınalı hiç bir yere kıprayamam![]()
Diyorum ya bizden adam olmazHahshsjsjjsjshshsh ay kahkaha attım hahahahahgülüyorum ağlanacak halimize
![]()
Daha 1 ay oldu taşınalı beni tanıyorlar artık vallaEczane eşittir test almak![]()
Azaltmayı düşünürken daha çok içiyorum kuzum o yüzden saldım az içmeye çalıştıkça artıyo oyalanmaya çalışıyorum ama canım sıkkınsa afedersin şeyi cıkıyo yaniAşko yapma be azalt en azından bakma bende içiyorum günde 7-8 dal bazen yarım paket içince kendime kızıyorum bırakamıyoruz bari azaltalım ama hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez atacağım bırakacağım inşallah