Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha çok erken birde kaset test yapmışsın onlar düşük hcgyi algılayamıyor negatif çıkması çok normal üzülme erken gebelik testi almanı öneririm tam bat günü onunla yaparsın bebeğim

Kaset test algısı 25 ml ve üzeri o nedenle normal kuzum tam bat günü yap
İnşallah öyledir kuzum ilk gebeliğimde 4 gün kala laboquick test ile öğrenmiştim silik çıkmıştı kan testim de 28 çıkmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Salıya kadar yapmıcam

Erken gebelik predictor testim var bir tane var ama o yüzden daha yapmaya kıyamıyorum hahahaha pazartesi ya da salı yaparım onu belki

Bana çizgi var gibi geldi canım çok çok silik gölge gibi
Ya bilemedim bakıyorum ama gözlerim şaşı oldu artık gölge aramaktan en iyisi biraz daha beklemek. efekt falan yapıyorlardı öyle olsa belki görünür ben beceremedim

Erken gebelik predictor testim var bir tane var ama o yüzden daha yapmaya kıyamıyorum hahahaha pazartesi ya da salı yaparım onu belki
Test icin bekleyin canlarim vallla erkenden sevinip sonra husrana ugramak insani cok yaraliyor. Allah'ım isteyen herkese saglikli gebelikler nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…