- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.901
Geçmeeğğ sınırdan sonrası kötü yerler aşko devamı geliyoKasmıyorum artık ama sınırı geçmemeye çalışıyorum
İyi geceler kuzumİyi geldineyse canlar ben artık uyuyorum yarın görüşürüz inşallah
Geçmeeğğ sınırdan sonrası kötü yerler aşko devamı geliyo
İyi geldineyse canlar ben artık uyuyorum yarın görüşürüz inşallah
Seven varsa yaparız aşko oyalanmak için çok iyi olur he ama burda yaş o iş anca whatsap vs de falan olur hem bebeleri düşünmeyi de bırakırız stres atarız bebelerde gelmiş olur o aradaO zaman çözüm olarak örgü gurubu mu kursak
Belki fayda eder
İyi geceler aşko sende iyiki varsın ❤Bende yattım canlarım bir şey olursa bana etiketi çakın
İyi ki varsınız ya
Ben örgüyü unutmuşum şimdiSeven varsa yaparız aşko oyalanmak için çok iyi olur he ama burda yaş o iş anca whatsap vs de falan olur hem bebeleri düşünmeyi de bırakırız stres atarız bebelerde gelmiş olur o arada
Bende siziİyi geceler aşko sende iyiki varsın ❤
Kızlar hepiniz iyi ki varsınız iyi varız hepinizi seviyorum ❤❤❤
Aminn canimm Allah razı olsunAllah’ımmaşallah kuzuşuma benim Rabbim böyle sağlıcakla gelişip sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım şimdi okuyabildim geride kalmış msjlar
Kaset test algısı 25 ml ve üzeri o nedenle normal kuzum tam bat günü yapAkıllı durmadım bata daha 4 gün var kaset test yaptım ve tabii ki negatif. Bata kadar test yapmak yok hadi bakalımGinnys ta Demgey3 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ unuttuğum diğer canlarım ben iflah olmam tutamadım kendimi
Birde burda sanki gölge var dikkatli bakmışmıydın ben yeni uyandım da şimdi ikinci kez bakıyorum öyle gördümAkıllı durmadım bata daha 4 gün var kaset test yaptım ve tabii ki negatif. Bata kadar test yapmak yok hadi bakalımGinnys Demgey3 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ unuttuğum diğer canlarım ben iflah olmam tutamadım kendimi
Canım daha çok erken birde kaset test yapmışsın onlar düşük hcgyi algılayamıyor negatif çıkması çok normal üzülmeAkıllı durmadım bata daha 4 gün var kaset test yaptım ve tabii ki negatif. Bata kadar test yapmak yok hadi bakalımGinnys Demgey3 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ unuttuğum diğer canlarım ben iflah olmam tutamadım kendimi
Bende biraz detaylı baktım ama sanki bana da var gibi geldi yaaaBirde burda sanki gölge var dikkatli bakmışmıydın ben yeni uyandım da şimdi ikinci kez bakıyorum öyle gördüm
Ozaman aynısını gördükBende biraz detaylı baktım ama sanki bana da var gibi geldi yaaafnd_50 çok çok hayali bir çizgi
Bana çizgi var gibi geldi canım çok çok silik gölge gibiAkıllı durmadım bata daha 4 gün var kaset test yaptım ve tabii ki negatif. Bata kadar test yapmak yok hadi bakalımGinnys Demgey3 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ unuttuğum diğer canlarım ben iflah olmam tutamadım kendimi
İnşallah öyledir kuzum ilk gebeliğimde 4 gün kala laboquick test ile öğrenmiştim silik çıkmıştı kan testim de 28 çıkmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Salıya kadar yapmıcamKaset test algısı 25 ml ve üzeri o nedenle normal kuzum tam bat günü yap
Erken gebelik predictor testim var bir tane var ama o yüzden daha yapmaya kıyamıyorum hahahaha pazartesi ya da salı yaparım onu belkiCanım daha çok erken birde kaset test yapmışsın onlar düşük hcgyi algılayamıyor negatif çıkması çok normal üzülmeerken gebelik testi almanı öneririm tam bat günü onunla yaparsın bebeğim
Ya bilemedim bakıyorum ama gözlerim şaşı oldu artık gölge aramaktan en iyisi biraz daha beklemek.Bana çizgi var gibi geldi canım çok çok silik gölge gibi
Test icin bekleyin canlarim vallla erkenden sevinip sonra husrana ugramak insani cok yaraliyor. Allah'ım isteyen herkese saglikli gebelikler nasıp etsinErken gebelik predictor testim var bir tane var ama o yüzden daha yapmaya kıyamıyorum hahahaha pazartesi ya da salı yaparım onu belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?