- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.961
Gerckten rahim agzi acmaninda etkili olduğunu düşünüyorum jelde destek. kuzu aklima takılan senle daha oncede konusmustuk banada rahim agzi dar demisti doktor hsg cekerken acaba sonradan böyle bisey olusabilirmi yani 2 cocugum var sonrasinda rahim agzi darlasabilirmi gebelik ondan olusmuyo olabilirmi yada bunu her muayneye gittigimde alttan usg ile bakiyolar anlamis olmasi gerekmiyomuydu doktorun bunu gidince pzrtsi sorcamHsg ,rahim Ağzı açma ,jel bu üçü bu ay oldu hepsinin faydası olduğunu düşünüyorum
3-2-3-2 diye gitsene canım bilmiyorsan gunleriniBen hiç birsey hissetmediğim için taraf da hissetmiyorum
Anlamadım gitti
Akıntım da sadece silerken belli oluyor afedersin
Birşey anlamadan körü körüne değerlendirme oluyor
Öyle gidemiyoruz maalesef canım3-2-3-2 diye gitsene canım bilmiyorsan gunlerini
Bende çok kez gittim hsg çekilince doktorum fark etti ilacı sokamadim o kadar dardı dedi spermlerin gitmesi mümkün değil bende sok oldum tabi dedim bu nasıl olabilir normal doğurdum ben güldüGerckten rahim agzi acmaninda etkili olduğunu düşünüyorum jelde destek. kuzu aklima takılan senle daha oncede konusmustuk banada rahim agzi dar demisti doktor hsg cekerken acaba sonradan böyle bisey olusabilirmi yani 2 cocugum var sonrasinda rahim agzi darlasabilirmi gebelik ondan olusmuyo olabilirmi yada bunu her muayneye gittigimde alttan usg ile bakiyolar anlamis olmasi gerekmiyomuydu doktorun bunu gidince pzrtsi sorcam
Tutar inşallahÖyle gidemiyoruz maalesef canım
Bu ay zevke uyuoruz
Ovu Falan da yapmadim düzgün
Tamamen saldığım ay bu ay
Tutmazsa artık daha ne yapayım
Aynen canım en iyisi hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum güzel haberlerini alırız inşallahİşte hayalet çizgiden ben emin değilimartık bekleyeceğim pazartesi erken gebelik yaparım artık duanızı eksik etmeyin kızlar ya
Bu ay buraya da girmedim pekTutar inşallahçok kafaya takmamaya çalış rahat olunca geliyorlar ben unutuyorum bazen
Öyle oluyor bir süre sonra regl bitinceBu ay buraya da girmedim pek
Bugün bide dün gece yine aktifleştim
Niyeyse
Ay harika olurrr inşallah canlarım hepimiz güzel haberi alırız çok isterimYok anam batı geç yazdırdım ki bilinç altından test yapma diye yerleşsin kafama
Sana da yaptırtmam ki
Benimle bekle
Bak sen benDemgey3 iyi haberi alacağız inşallah
Hep sizin kovamamanızdan bunlarÖyle oluyor bir süre sonra regl bitince
İnşallah yaAynen canım en iyisi hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum güzel haberlerini alırız inşallah
Ay gidip napacaksin vakit geçiyor böyleHep sizin kovamamanızdan bunlar
Woawww harikaBende çok kez gittim hsg çekilince doktorum fark etti ilacı sokamadim o kadar dardı dedi spermlerin gitmesi mümkün değil bende sok oldum tabi dedim bu nasıl olabilir normal doğurdum ben güldüenfeksiyon kapinca bir katman gibi birşey oluşuyor doku o da kapatıyormus önce ameliyat dedi dedim o kadar mı kötü sen yarın gel halledeyim burda dedi kürtaj ilacı verdi hem dil altı hem vajinaya gittim açtı bir şekilde. Hadi git ilişkiye gir bu ay hamilesin diye gönderdi beni
Sen yine iyisin kuzum ben 6 gün kala kaset test yapmaya başladım bu ayAkıllı durmadım bata daha 4 gün var kaset test yaptım ve tabii ki negatif. Bata kadar test yapmak yok hadi bakalım@asunny Demgey3 miraclebeyb @000umutlu000 unuttuğum diğer canlarım ben iflah olmam tutamadım kendimi
Sor bir arkasım boyle bir işlem yapmış bendede o sorun olabilir mi diye. Onca doktora gittim kimse bilmedi hormon ilaçları verip durdular 1 ay içtim çok kötü oldum eşim.hepsini çöpe attı en son çare bu doktor oldu dedim son kez bı gideyim hsg çekilm.Woawww harikatutmus doktorun dediği. Ama ben bunu yine bi konusayim doktorla hsg cekti bana rahim agzi dar falan dedi ama ilaci verdi zorlanmadi dur bakalim pazrtsi sorayim kendi doktoruma
Ah o bat bekleme günleri valla zulüm oluyorİnşallah ya
Ama günler hiç geçmiyor o da var
Yani dün çatlama olmuşlar eğer ki bunu birazdan tekrar ovu yapınca öğrenecemAh o bat bekleme günleri valla zulüm oluyorama inşallah sonu güzel olurda beklemeye değer Kız siz bu ay zevkine takıldıysanız olma ihtimali daha yüksek buradaki çoğu kişi saldığımız ay oldu diyor ay hadi inşallah gerçek bat tarihin kaç
Sen 27 Eylül yaz aşkımListeyle kavga edicem artık az kaldı batını bi daha yazar misin bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?