Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende tekrar bi bakayim. Sorayim. En azindan her ay umutla bosuna beklemem yapilmasi ne gerekiyosa yaparim.

Yaaaa inanmıyorum kendi testimi görmüş kadar sevindim sende anne oldun artııuk rabbim gebeliğinin sağlıkla ilerlemesini nasp etsin

Bu ay bende sol hissettim ağırlıklı umutlanmak istemiyorum ama elimde değil yaa

Bende coluk cocuk yok cok kirlenmiyor sadce pazartesi günleri detayli temizlik yapıyorm
Benim kız sağolsun kedi de var oda ağlatıyo evi tüyleri heryerlerde cama cıkıyo cama bile yapıştırıyo o tüylerini sıpa eşim desen hepsinden çocuk duvarlarda el izleri var hep koca adam

Ayy korktum yaa bu kadin doğumculardan nedense korkuyorum

Anaa benim evimin altı eczane olcak ebn sabretcem heee yoook imkansııızz eczanenin tuvaletinde yaprdm testi herhalde
Ay herşeyede bi lafı cevabı var cumartesi tadilat varmış sizin eczanede kapalıymış aşko Yarın testi yapsan pazartesi kan versen sabaha kadar ben dana çok seçenek sunabilirim bu böyle gider
Yok anam bacım yapmayacak bu test falan kalk gidelim birimiz zorla işetir birimiz testi yaparız çatlıcaz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…