- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.981
Bende tekrar bi bakayim. Sorayim. En azindan her ay umutla bosuna beklemem yapilmasi ne gerekiyosa yaparim.Sor bir arkasım boyle bir işlem yapmış bendede o sorun olabilir mi diye. Onca doktora gittim kimse bilmedi hormon ilaçları verip durdular 1 ay içtim çok kötü oldum eşim.hepsini çöpe attı en son çare bu doktor oldu dedim son kez bı gideyim hsg çekilm.
Bekleme süresi yaklaştıkça deliriyoruz da ondanBu ay buraya da girmedim pek
Bugün bide dün gece yine aktifleştim
Niyeyse
Aynen canım en iyisiBende tekrar bi bakayim. Sorayim. En azindan her ay umutla bosuna beklemem yapilmasi ne gerekiyosa yaparim.
Sen 27 Eylül yaz aşkım
Ben reddeden liste bana mesaj veriyor bence
Öyle mi diyorsunbence gebe bu kız yazmana gerek yok diyo
Amiinn inşallah kuzumRabbim ol derse olur bebeğiminşallah bu ay yoksada ekim de güzel haberler veririz ❤❤❤
Yaaaa inanmıyorum kendi testimi görmüş kadar sevindimKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
@fnd_50 R raainbow @Tiniminimavihanim @Sevgicik M melek076
Maşallaah hislerin ne kadar kuvvetliBana dua et yeter canım
Evet hislerim çok nadir yanıltır
Yok daha nelerMaşallaah hislerin ne kadar kuvvetli
Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamanda ya
Benim bebiş hakkında ne hissediyorsun sağlıklımı
Aşkoooo kaçırmayıın her bir damlasına ihtiyacımız var goollerin haberin olsunBen akıntılar başladı az az iki üç güne yumurtlarım
Senin özel mesaja kapali galiba. Nasıl kullanılıyor canim burda birkaç olumsuz yorum yapan olmuştuBu ay kullandım sadece canım yaradı hamileyim şuan
Sigarayla onları yaktıktan sonra ne anladıkAşkoooo kaçırmayıın her bir damlasına ihtiyacımız var goollerin haberin olsun
Bende coluk cocuk yok cok kirlenmiyor sadce pazartesi günleri detayli temizlik yapıyormHep o zamanlarda bakıyosun demekkievin işi bitmiyo napayım temizlemeden rahat edemiyorum habire cam sil mutfak dolabı sil ev süpür sil bıhhtııımm
Bu ay bende sol hissettim ağırlıklı umutlanmak istemiyorum ama elimde değil yaaKıızz sen niye kendini temizliklere vurdun az dinlen uyudugum için mesajlra artık sabahlrı cevap veriyorm beni idare edinbide bi başım ağrıdıki dün sorma zor uyudum baş ağrısından dolunay molunay neyse ağzımıza şey yaptı
seni Allah ne demesn o benzetme ne çok güldüm kız benimde baş ağrım fenaydı dün inanlmaz ağrıdı yaaa
Sanırım doğru benim sol yumurtalıktan tutunmuş çünkü
Evet ❤❤Öyle mi diyorsun
Amaan dikkat edin şu bebislere ya bak biz olsun diye aylardir kendimizi paraladikBen bı kola içmişim dün resmen bebeği unuttumo telaşla.o evle o temizlikle bugün hafif batmalar var inşallah birşey olmaz
Benim kız sağolsun kedi de var oda ağlatıyo evi tüyleri heryerlerde cama cıkıyo cama bile yapıştırıyo o tüylerini sıpaBende coluk cocuk yok cok kirlenmiyor sadce pazartesi günleri detayli temizlik yapıyorm
İlişkiden 10 dakika önce sıktım canım o kadar kullanımıSenin özel mesaja kapali galiba. Nasıl kullanılıyor canim burda birkaç olumsuz yorum yapan olmuştu
Ayy korktum yaa bu kadin doğumculardan nedense korkuyorumBende çok kez gittim hsg çekilince doktorum fark etti ilacı sokamadim o kadar dardı dedi spermlerin gitmesi mümkün değil bende sok oldum tabi dedim bu nasıl olabilir normal doğurdum ben güldüenfeksiyon kapinca bir katman gibi birşey oluşuyor doku o da kapatıyormus önce ameliyat dedi dedim o kadar mı kötü sen yarın gel halledeyim burda dedi kürtaj ilacı verdi hem dil altı hem vajinaya gittim açtı bir şekilde. Hadi git ilişkiye gir bu ay hamilesin diye gönderdi beni
Anaa benim evimin altı eczane olcak ebn sabretcem heee yoook imkansııızz eczanenin tuvaletinde yaprdm testi herhaldeAşko bizim apartmanın altında eczane var sadece pazar kapalı cumartesi bile alabilirimya birazda pazartesiyi şundan istiyorum eşim sabah işe gidince yapayım istiyorum baktım pozitif (inşallah ) hemen hastaneye gider kan testi yaparım akşama da sürpriz yapayım diye düşündüm ama tabi pazartesiye olmazsam
Yok anam bacım yapmayacak bu test falan kalk gidelim birimiz zorla işetir birimiz testi yaparız çatlıcaz yoksaAy herşeyede bi lafı cevabı var cumartesi tadilat varmış sizin eczanede kapalıymışaşko Yarın testi yapsan pazartesi kan versen sabaha kadar ben dana çok seçenek sunabilirim bu böyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?