- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.001
Bizim kedi kaçtı koca da nöbetten gelmiyor ki kirletsin garibimBenim kız sağolsun kedi de var oda ağlatıyo evi tüyleri heryerlerde cama cıkıyo cama bile yapıştırıyo o tüylerini sıpaeşim desen hepsinden çocuk duvarlarda el izleri var hep koca adam
Kız bende öyle ama o kadar alışmışım ki yok sanki diye negatif görmekten pozitif bı garip oldum ne yapacağımı şaşırdım düzenimi birden değiştiremiyorum yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimiAmaan dikkat edin şu bebislere ya bak biz olsun diye aylardir kendimizi paraladik
Ay bende mi denesemm yaaa peki eşin hissediyor mu orda bir olay olduğunuİlişkiden 10 dakika önce sıktım canım o kadar kullanımı
Ben çok istediğim için korkarak gitmiyorum hiç sadece geriliyorum o da normal tabiAyy korktum yaa bu kadin doğumculardan nedense korkuyorum
Amin inşallah canimm.ama yine de dikkat et annesiKız bende öyle ama o kadar alışmışım ki yok sanki diye negatif görmekten pozitif bı garip oldum ne yapacağımı şaşırdım düzenimi birden değiştiremiyorum yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimien tez zamanda sizde hamile kalın inşallah
Karışıkmış aşko sana kolay gelsinYani dün çatlama olmuşlar eğer ki bunu birazdan tekrar ovu yapınca öğrenecem
O zaman 7 Eylül pikti ki o kadar erken ihtimal vermem
O zaman bat 21 Eylül
Ama eğer bugün geçen ay gibi 12. Günde pik olursa o zaman 23 Eylül bat oluyor
Ben yinede 1 hafta geç yazdırıp değişik bir totem yapıyorum
Bende en son hormon tahlili verdim ama sonuçları almaya gitmedim korkudan muayene eder diyeBen çok istediğim için korkarak gitmiyorum hiç sadece geriliyorum o da normal tabi
Eşim sevmedi ilişkiden önce sıktıgım günü bir daha yapma dediAy bende mi denesemm yaaa peki eşin hissediyor mu orda bir olay olduğunu
Korkma bir an önce git bence ertelemeBende en son hormon tahlili verdim ama sonuçları almaya gitmedim korkudan muayene eder diye
Ayy herşeyi de hemen farkediyorlar ya sonra sıkınca da oluyor muEşim sevmedi ilişkiden önce sıktıgım günü bir daha yapma dediiki gün sonra ilişkiden sonra sıktım hemen
İki gün önce verdim 11 çıktı bugün versem olur aslında da vaktim yok gidip vermeye pazartesi vericemAmin inşallah canimm.ama yine de dikkat et annesisen kan verdin mi
Önümüzdeki hafta gideyim bakalım pek bir öneride de bulunmuyor amaKorkma bir an önce git bence erteleme
AhahahahhaAnaa benim evimin altı eczane olcak ebn sabretcem heee yoook imkansııızz eczanenin tuvaletinde yaprdm testi herhalde
Yok anam bacım yapmayacak bu test falan kalk gidelim birimiz zorla işetir birimiz testi yaparız çatlıcaz yoksa
Test yaptin mi sonra simdi daha da koyulasmistirİki gün önce verdim 11 çıktı bugün versem olur aslında da vaktim yok gidip vermeye pazartesi vericem
Kuzum kaset testlere çok güvenme bence hem pazartesi yap sen için daha rahat etsinİnşallah öyledir kuzum ilk gebeliğimde 4 gün kala laboquick test ile öğrenmiştim silik çıkmıştı kan testim de 28 çıkmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Salıya kadar yapmıcam
Ay birisi benim için bir şey hissettiEvet ❤❤
Bilmem boşuna mı aldım dedim sıktım sonrasını daAyy herşeyi de hemen farkediyorlar ya sonra sıkınca da oluyor mu
Hsg cekildin mi canimÖnümüzdeki hafta gideyim bakalım pek bir öneride de bulunmuyor ama
Şimdi 3 ye ovu yapacağımKarışıkmış aşko sana kolay gelsinama inşallah erken olur bat hemen öğrenirsin mutlu sonucu
Dün yaptım baya belirgin çıktıTest yaptin mi sonra simdi daha da koyulasmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?