Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde hep 15 ye

yapardım ama şuan tutamıyorum
Balkona çıktım sigara içtim hava soğuktu hemen çiş geldi 🤣🤣
Ben yaptım lh yükselince çiş aşırı bulanıklaşıyor yumurtlama henüz yok ama heran olabilir iyiki dün değerlendirmişim amaaaa daha önemlisi clear blue yaptım son iki vardı birini yapayım dedim.çizgi yerinde test yoğunlaştı kaldı iyi mi sinir oldum ya ikinci değerlendirdiğim bata 8 gün var bu testler biliyorsun en yüksek 6 günü algılıyor ama durmadım yine

Eklentiler

• C78105D8-47C9-4AFA-BB44-22EF3292E0AC.webp
    C78105D8-47C9-4AFA-BB44-22EF3292E0AC.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 42
Bende kupkuru olduğum için seninle aynı kafa karışıklığını yaşıyorum
Bence değerlendirme yapalım ikimiz de bu önümüzdeki 3 günü üst üste 🤣

Ben 3-2-3-2 yöntemini uyguluyorum zaten ama cidden insanın kafası karışıyor acaba bu ay yumurtlama sorunu mu oldu diye 🤣🤣🤣

Oyy geliyor minigimiz cok guzel yaa insallah kese göründü diye yaptigin etiketlerdede böyle seviniriz🥰😍
Ayy geliyor galibaa 😍😍 inşallah bu kese ne zaman görüncek yaaa internetten onu araştırmaktan şaşı oldum😂😂😂
Çok şükür kuzum sağlıkla gelsin inşallah hadi bakalım ayy çok heyecanlı dün de teyzemin kızının hamile olduğunu öğrendim evleneli 3 ay oluyo 2 aylıkmış tüylerim diken diken oldu bebekliğini biliyorum ayy darısı başımıza aşkooo❤❤❤😍😍😍
İnşallah kuzummm 😍 sırada kese görme heyecanımız var 😍
Ayyy hayırlı olsuun yaa sen mi şanslı geldin anlamadımki bu topiği açtıgın ay hamile kaldık biz artık size sizde yaa rabbim sizede nasip etsin biran önce 😍🙏🙏

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow @fnd_50 @Demgey3 Lale95 Lale95 @Cgh Ginnys Ginnys @loirily Sevgicik Sevgicik @mucizeyimben ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya😀😀😀
12-13 yasimdan bu yana adet goruyorum yani 20 senedir ve ilk defa yumurtlama akintisini klomen kullandigim o ay ve bir sonraki ay gördüm bu ay yine gormedim.

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow @fnd_50 @Demgey3 Lale95 Lale95 @Cgh Ginnys Ginnys @loirily Sevgicik Sevgicik @mucizeyimben ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya😀😀😀
Bazı dönemlerde o akıntı ya az olur yada hiç olmayabilir kuzum. Yumurtlama agrıda varmıs ya sen akıntıya takılma, degerlendirme ini yap 🥰

Aaaa bende de öyle 🤣🤣 döngümün 13cu günü akinti bu sabah şeffaf uzayan oldu anlamadim sperm kalintisimi yoksa bana aitmi🤣😂 şimdiye kadar çoktan yoğun akıntım olmaliydi
Yok aşko minera yok bende migrenimde yok
Athenadan şupheleniyorum o ağrı verirmi ki

Amiin canımm teşekkür ederim🥰🙏

Evet ya güzel heyecan oluyor valla☺️
Test yaptım 8 gün var daha testim orta çizgi yerinde test sıvısı mavi kaldı öyle gitmiyor şimdi orada gölge görünse benim suçummu üzerime alınmak

Eklentiler

• 077DFDA1-1ED3-4568-8210-A35E2FD8EC3B.webp
    077DFDA1-1ED3-4568-8210-A35E2FD8EC3B.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 34
Ayy bi ay banada olmuştu o insanın kafasını karıştırıyor ama bence sen takma onu değerlendir mutlaka bellimi olur belki böylesinde gelecek bu bebe 😂😂

Ben yaptım lh yükselince çiş aşırı bulanıklaşıyor yumurtlama henüz yok ama heran olabilir iyiki dün değerlendirmişim amaaaa daha önemlisi clear blue yaptım son iki vardı birini yapayım dedim.çizgi yerinde test yoğunlaştı kaldı iyi mi sinir oldum ya ikinci değerlendirdiğim bata 8 gün var bu testler biliyorsun en yüksek 6 günü algılıyor ama durmadım yine
Kız gebelik testi mi bu ❤️😍

M Mavimiresl @loirily Ginnys Ginnys miraclebeyb miraclebeyb @mehrunnisa ve şuan aklıma gelmeyen aşkolar
Sanırım carşamba günü yumurtlama olup dün çatlamış
Şimdi yaptım aynı saate ve çıkmadı
Erken yumurtlama olmuş sanırım 2 ay önceki gibi
Yada yarın da olabilir kestiremiyorum
Bu test bende de var az beklemişsin bunun bekleme süresi e15 dk dan fazla tam otursun öyle at ben bakayım söyleyim sana olur mu

Back
X