- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #6.221
Takvime göre yumurtlama 12 EylülO değişiyor herhalde her ay ya benim takvimdekiyle hiç aynı olmadı![]()

Evde ovu kalmadı
Sipariş vermek istiyorum ama kendime söz vermiştim bu ay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvime göre yumurtlama 12 EylülO değişiyor herhalde her ay ya benim takvimdekiyle hiç aynı olmadı![]()
Ben yaptım lh yükselince çiş aşırı bulanıklaşıyor yumurtlama henüz yok ama heran olabilir iyiki dün değerlendirmişim amaaaa daha önemlisi clear blue yaptım son iki vardı birini yapayım dedim.çizgi yerinde test yoğunlaştı kaldı iyi mi sinir oldum ya ikinci değerlendirdiğim bata 8 gün var bu testler biliyorsun en yüksek 6 günü algılıyor ama durmadım yineNormalde hep 15 ye
yapardım ama şuan tutamıyorum
Balkona çıktım sigara içtim hava soğuktu hemen çiş geldi![]()
Bende kupkuru olduğum için seninle aynı kafa karışıklığını yaşıyorum
Bence değerlendirme yapalım ikimiz de bu önümüzdeki 3 günü üst üste![]()
Ayy geliyor galibaaOyy geliyor minigimiz cok guzel yaa insallah kese göründü diye yaptigin etiketlerdede böyle seviniriz![]()
İnşallah kuzummmÇok şükür kuzum sağlıkla gelsin inşallah hadi bakalım ayy çok heyecanlı dün de teyzemin kızının hamile olduğunu öğrendim evleneli 3 ay oluyo 2 aylıkmış tüylerim diken diken oldu bebekliğini biliyorum ayy darısı başımıza aşkooo❤❤❤![]()
Her türlü bir şey buluyoruz zatenBen 3-2-3-2 yöntemini uyguluyorum zaten ama cidden insanın kafası karışıyor acaba bu ay yumurtlama sorunu mu oldu diye![]()
Böyle işte bazen basıyor bazen basamıyor ama beslenme çok önemlikafam karıştıhiç işimiz yok gibi bi de spermin harektini dert ediyoruz ya
minnacık bişey yani bu sperm bas gaza git dimi
Ahh kuzum aah bilerek unutmuşsun ben şu ovulasyondan gram anlamıyorum ya anlasamda yardımcı olabilsem keşke
Benim yumurtlama ağrısından Sonra ağrım dinmemiştideğerlendirmeye devam et istersen
![]()
12-13 yasimdan bu yana adet goruyorum yani 20 senedir ve ilk defa yumurtlama akintisini klomen kullandigim o ay ve bir sonraki ay gördüm bu ay yine gormedim.Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow @fnd_50 @Demgey3
Lale95 @Cgh
Ginnys @loirily
Sevgicik @mucizeyimben ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya
![]()
Bazı dönemlerde o akıntı ya az olur yada hiç olmayabilir kuzum. Yumurtlama agrıda varmıs ya sen akıntıya takılma, degerlendirme ini yapMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow @fnd_50 @Demgey3
Lale95 @Cgh
Ginnys @loirily
Sevgicik @mucizeyimben ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya
![]()
Aaaa bende de öyleMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow @fnd_50 @Demgey3
Lale95 @Cgh
Ginnys @loirily
![]()
Test yaptım 8 gün var daha testim orta çizgi yerinde test sıvısı mavi kaldı öyle gitmiyor şimdi orada gölge görünse benim suçummu üzerime alınmakAmiin canımm teşekkür ederim
Evet ya güzel heyecan oluyor valla![]()
Her türlü bir şey buluyoruz zaten![]()
Ayy bi ay banada olmuştu o insanın kafasını karıştırıyor ama bence sen takma onu değerlendir mutlaka bellimi olur belki böylesinde gelecek bu bebeMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow @fnd_50 @Demgey3
Lale95 @Cgh
Ginnys @loirily
![]()
Çoooo.. K sevindim canım. Hayırlı ugurlu olsunMucizemmm16 @mucizeyimben @fnd_50
miraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl
Lale95 M melek076 @Cgh @Demgey3
Sevgicik @loirily
Ginnys heyecandan unuttugum kızlarım beta değerim çıktıı
Çarşamda günü 62.80 di
Bugün 116.7
Doktor 100 ve üstü çıkarsa bizim için iyi demişti ayy şükürler olsuunn![]()
Kız gebelik testi mi buBen yaptım lh yükselince çiş aşırı bulanıklaşıyor yumurtlama henüz yok ama heran olabilir iyiki dün değerlendirmişim amaaaa daha önemlisi clear blue yaptım son iki vardı birini yapayım dedim.çizgi yerinde test yoğunlaştı kaldı iyi mi sinir oldum ya ikinci değerlendirdiğim bata 8 gün var bu testler biliyorsun en yüksek 6 günü algılıyor ama durmadım yine
Bu test bende de var az beklemişsin bunun bekleme süresi e15 dk dan fazla tam otursun öyle at ben bakayım söyleyim sana olur muM Mavimiresl @loirilyGinnys
miraclebeyb @mehrunnisa ve şuan aklıma gelmeyen aşkolar
Sanırım carşamba günü yumurtlama olup dün çatlamış
Şimdi yaptım aynı saate ve çıkmadı
Erken yumurtlama olmuş sanırım 2 ay önceki gibi
Yada yarın da olabilir kestiremiyorum
Ben de senin gibiyim inan ki kafamda sürekli milyon tane senaryo varAma korkutucu oluyor düşününce bu ay baştanmı elendim diye geliyor aklıma niye böyle oldu diyorum![]()
Bence ikimiz hariç herkes gebe kalacak gibiBen 3-2-3-2 yöntemini uyguluyorum zaten ama cidden insanın kafası karışıyor acaba bu ay yumurtlama sorunu mu oldu diye![]()