- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.401
Ahahaha klavyeyede kurulamazsın aşkooZabağnan okursun aşkobu kadar iş yapınca amca gece sıra geliyo napalim bebeğim anca ula anca hay Allahım
Kızlarr yaa ben böyle birşey okudum korktum yaaa doktor normal desede artışa bu yazılan tereddüt etmeme yetti yani şuan
Kız saçmalaşma okumasana böyle şeyler doktor sana söylemiş zaten ne kurcalıyosun internete kaldıysak o biz ölmeden mezara koyuyo insanı zatenKızlarr yaa ben böyle birşey okudum korktum yaaa doktor normal desede artışa bu yazılan tereddüt etmeme yetti yani şuan
Amin inşallah canım benim inşallah güzel haberler verelim birbirimize. Sana bir şey soracağım olmazsa athena da sipariş vermek istiyorum sanki sen kullanıyordun. Ne zaman nasıl kullanmak lazım bahsedebilir misinBencede çıkar canım inşallah kesin net hayırlı haberler verirsin bizeahahaha test işi öyle maalesef insan dayanamıyor
Yaptığım teste su damlattım o çizgi gitti :/İstersen su ile yap bide o zaman kuruma mı değil mi anlarsın. İnşallah vardır canım bende görüyorum
Etiketlicem inşalllah rabbim amin yaaaaaaaİnşallaaah kuzum amiinnn
Ayy pazartesi etiketle mutlaka inşallah pozitif görürüz
Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum yaaa
Klavyeyi geçtim sana kuruluyorum aşko haberin olsunAhahaha klavyeyede kurulamazsın aşkoosakin ol biz anlıyoruz seni zabağğnaaan okuyom napalım idare edicez
Ay canım yeni girebildimAyy heyecanlandım test yaptın diye kutusuymuş kalbim kırıldı şuanda
Ay açmıcam bidaha interneti gerçekten insanın kafasını karıştırıyorSen kötüyü çağırıyorsun şuan canım yapma bunu daha senin başlangıç ve bunun İçin normal
Kız saf gibi gittim okudum işteKız saçmalaşma okumasana böyle şeyler doktor sana söylemiş zaten ne kurcalıyosun internete kaldıysak o biz ölmeden mezara koyuyo insanı zatenhamile demem döverim valla baka asabımı bozma
Tamam tamam yaa valla senin o dövemediğin kadından sonra bi sinirin var zaten benden çıkmasınKlavyeyi geçtim sana kuruluyorum aşko haberin olsun
Aşkım bende buraya giremediğim için çok huzursuzdum sizi özledim bu saate kadar ya
Amin inşallah canım benim inşallah güzel haberler verelim birbirimize. Sana bir şey soracağım olmazsa athena da sipariş vermek istiyorum sanki sen kullanıyordun. Ne zaman nasıl kullanmak lazım bahsedebilir misin
Ayy ya ben işleri bırakıp bırakıp oturuyorumAşkım bende buraya giremediğim için çok huzursuzdum sizi özledim bu saate kadar yahala regl olmadım ve arada yumurtalıklarım kasılıyor bilmiyorum yarın sabahı bekliyorum ama ya negatif çıkarsa diye korkuyorum
Okumaya devam edersen bende senden devam edicem şimdilik klavyeye döndümAy açmıcam bidaha interneti gerçekten insanın kafasını karıştırıyorsağol kuzum yaaa deli bu diyip geçiştirmemiş cevap vermişsin
Kız saf gibi gittim okudum iştevar okuyorum cidden ölmeden mezara koyuyor eyvaaah terlik çıkıyor tamam tamam okumadım
Tamam tamam yaa valla senin o dövemediğin kadından sonra bi sinirin var zaten benden çıkmasınsen klavyeden devam
Tamam canım kontrolde cektireyimBir sene sonra hsg tavsiye edilir canım bence bı çektir şansın da yükselir
Normalde evde olsam bende işleri bir kenara bırakıp giriyorum sürekli ama kalabalık bir misafirlikte olunca elime bile alamadımAyy ya ben işleri bırakıp bırakıp oturuyorumaşkım negatif çıkarsa da hiç üzülme bebeğim nasip Rabbim zamanında verecektir inşallah o zaman bu zamandır da mutlu oluruz hep birlikte ❤❤
Nayırrr kuzum athenayi ben kullaniyomAmin inşallah canım benim inşallah güzel haberler verelim birbirimize. Sana bir şey soracağım olmazsa athena da sipariş vermek istiyorum sanki sen kullanıyordun. Ne zaman nasıl kullanmak lazım bahsedebilir misin
İvit ya burdaki muhabbet çok iyi , hiç çikasım gelmiyoAyy ya ben işleri bırakıp bırakıp oturuyorumaşkım negatif çıkarsa da hiç üzülme bebeğim nasip Rabbim zamanında verecektir inşallah o zaman bu zamandır da mutlu oluruz hep birlikte ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?