- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.381
Tamam mesaj alındı bebeğimSagol canım hepimize kolaylarrrr
Gece aynı saatde toplanalim
Ayy hadi inşallah aynı aylarda da anne oluruzİnşallah kuzum artık sıra bizde o zaman R Random3 @000umutlu000 @mireslLale95 @bitliKedi @Fang ve diğer kızlar❤❤
Sorun değil canimKolay gelsin kuzum valla giriştim işlere yazmayı unutmuşum
Bizi kapidan kovuyorsun bacadan geliyoruzTamam mesaj alındı bebeğim
Tamam mesaj alındı bebeğim
Kolay gelsin kızlarMucizemmm16
Ayy hadi inşallah aynı aylarda da anne oluruz
aaa yok delirmek bu topiğin adetiDelirmeden bebeişlenmek en iyisi
Amiin amiin inşallaaah bebişler peş peşe olur isim ararız burda bebişlerimize bebişlendik diye gitmek yokİnşallah kuzum artık sıra bizde o zaman R Random3 @000umutlu000 @mireslLale95 @bitliKedi @Fang ve diğer kızlar❤❤
Helaaal olsun aşkoooo senin deyiminle vurduğunuz gol olsunBugünü de değerlendir aşko işi sağlama alalım
Cidden kızlar ne işler yapmışsınız kolay gelsin aşkolat ama o saate buluşmayın beee gözümü açık tutamıyooom ben ne konusuyorsunuz merak ederimSagol canım hepimize kolaylarrrr
Gece aynı saatde toplanalim
İnşallah bebeğim❤❤Ayy hadi inşallah aynı aylarda da anne oluruz
Zabağnan okursun aşkoCidden kızlar ne işler yapmışsınız kolay gelsin aşkolat ama o saate buluşmayın beee gözümü açık tutamıyooom ben ne konusuyorsunuz merak ederim
Mucizemmm16
Gelin tabikide aşko ben yazamıyom sadece ayy nasıl gitcek bu mutfak dolaplarıııığğğ iç dış temizliği çok zor yaaaBizi kapidan kovuyorsun bacadan geliyoruz
Kiz biranlik şaşirdim ki gece gece kimin amcası geliyorZabağnan okursun aşkobu kadar iş yapınca amca gece sıra geliyo napalim bebeğim anca ula anca hay Allahım
Vallahi billahi ben kendimi deli sanıyordum
Klavyeyle kavga edicem diyorum inanmıyosunKiz biranlik şaşirdim ki gece gece kimin amcası geliyor
Bende bendeeğğVallahi billahi ben kendimi deli sanıyordumtek olmadigima gerçekten sevindim
Yapma durr sabrlı olKlavyeyle kavga edicem diyorum inanmıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?