- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.421
İvit ya burdaki muhabbet çok iyi , hiç çikasım gelmiyo
O yüzden benden işleri bırakıyorumAyy ya ben işleri bırakıp bırakıp oturuyorumaşkım negatif çıkarsa da hiç üzülme bebeğim nasip Rabbim zamanında verecektir inşallah o zaman bu zamandır da mutlu oluruz hep birlikte ❤❤
Yaa sağol kuzum valla içimi rahatlatıyorsunuz iyiki varsınız
Yok hemen kapattım söz dinlerm benOkumaya devam edersen bende senden devam edicem şimdilik klavyeye döndüm
Nasilsin kuzum?az önce okudum kiz önce ben döverim seni haaYaa sağol kuzum valla içimi rahatlatıyorsunuz iyiki varsınızsen nerelerdesn ayrıca bak bence bebiş var yaa nolur olsun bu kadaar bekletmeye bizi kendini yorcak bişey yapma
Yok hemen kapattım söz dinlerm bensopa yemee hiç niyetim yok sen naptın bitti mi temizlk bi otur dinlen artık güzelce hakettin
Burda hepimiz birbirimize destekçiyiz aşkım beraber seviniyor beraber üzülüyoruz sende iyi ki varsın kuzummmYaa sağol kuzum valla içimi rahatlatıyorsunuz iyiki varsınızsen nerelerdesn ayrıca bak bence bebiş var yaa nolur olsun bu kadaar bekletmeye bizi kendini yorcak bişey yapma
Yok hemen kapattım söz dinlerm bensopa yemee hiç niyetim yok sen naptın bitti mi temizlk bi otur dinlen artık güzelce hakettin
[/QUOTE]Nayırrr kuzum athenayi ben kullaniyom
Günde 2kez içmek gerek
Tamam kuzum teşekkür ediyorum benimki bir ay kullanmayı kabul etti de 3 ay eş paketi kullanacağını sanmıyorum dedim bari ben kendime bir şeyler alayım desteklesin :)Yok aşko bende ayhena yok doktor ekle dese ekleyecektim sordum ne ekleyeyim diye böyle devam et dedi ama bu ay olmazsa öbür aya athenada ekleyeceğim kuzum
Kız akıllı dur 8 gün varken test yapmış yaaaa yürek yemiş canım arkadaşım benim ben de 4 gün kala yaptım diye kendimi yedim bitirdim bugün. Biz akıllanmayızTest yaptım 8 gün var daha testim orta çizgi yerinde test sıvısı mavi kaldı öyle gitmiyor şimdi orada gölge görünse benim suçummu üzerime alınmak
Beni de katBence ikimiz hariç herkes gebe kalacak gibi
Peki ben ben aynıııı valla sabaha kadar rüyamda gebelik testlerim pozitif çıkıyorBen de senin gibiyim inan ki kafamda sürekli milyon tane senaryo var
Ay açmıcam bidaha interneti gerçekten insanın kafasını karıştırıyorsağol kuzum yaaa deli bu diyip geçiştirmemiş cevap vermişsin
Kız saf gibi gittim okudum iştevar okuyorum cidden ölmeden mezara koyuyor eyvaaah terlik çıkıyor tamam tamam okumadım
Tamam tamam yaa valla senin o dövemediğin kadından sonra bi sinirin var zaten benden çıkmasınsen klavyeden devam
Tamam kuzum teşekkür ediyorum benimki bir ay kullanmayı kabul etti de 3 ay eş paketi kullanacağını sanmıyorum dedim bari ben kendime bir şeyler alayım desteklesin :)
Ay canım yeni girebildimyok yok yapmadım daha
Burdayım bebeğim ay çok yoruldumMucizemmm16 Lale95 Demgey3 kızlllaaaar nerdesiniiiz ben gelince sessizliğe bürünmüş burası ahahahaha
Peki ben ben aynıııı valla sabaha kadar rüyamda gebelik testlerim pozitif çıkıyor
Burdayım bebeğim ay çok yoruldumsesim ondan cıkmıyo
Aşkım sabah 8.30 gibi yaparım galiba eşimi işe gönderdikten sonra yapar atarım burayaEveeet gelelim sana canısısabah kaçta uyanırsın testi kaçta görürüz biz adet olmadın dimi gelen giden yok Allahım heyecanlıyım yaaa
burdayız aşkım valla aşırı uyku halindeyim arada dalıyorumMucizemmm16 Lale95 Demgey3 kızlllaaaar nerdesiniiiz ben gelince sessizliğe bürünmüş burası ahahahaha
Aşkım sabah 8.30 gibi yaparım galiba eşimi işe gönderdikten sonra yapar atarım burayayok kuzum olmadım daha gelen giden yok bende çok heyecanlıyım
burdayız aşkım valla aşırı uyku halindeyim arada dalıyorum
Ben yerimdeydim yaa yine tuvalete indim, ilaçlar yüzünden günüm burda geçiyoeMucizemmm16 Lale95 Demgey3 kızlllaaaar nerdesiniiiz ben gelince sessizliğe bürünmüş burası ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?