Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün aynısını yaşadım ya valla ama be yapıyoruz vazgeçmiyoruz pes etmiyoruz daha kırmızılar gelmedi umutla beklememe devam ediyoruz kuzum
Evettttt kırmızılar gelmiyorrr onlar gelmedikçe de umutla bekliyorum ne kadar bekleyebilirsem o kadar iyi şuan benim için

Aynen aşkom var şimdi üzülme asla bak ilerleyen günler harikaaa olacak

fnd_50
[/QUOTE]
Tamam kuzum çok teşekkür ederim

Gördümmm tabikiii var dedim been geç döllenmiş bebişin
Galiba kuzum yoksa bu zamana daha net bir çizgi gözükmesi lazımdı inşallah sağlıklı bir şekilde vardır Evet herkes hissetti olduğunu ama yine de insanın bir yanı ya yoksa ya negatifse diyordu

Salı çarşamba tekrar test yapayım biraz daha koyu görünce gideyim diyorum kuzum ya
En iyisi rabbim sağlıkla ilerlesin inşallah
Galiba kuzum yoksa bu zamana daha net bir çizgi gözükmesi lazımdı inşallah sağlıklı bir şekilde vardır Evet herkes hissetti olduğunu ama yine de insanın bir yanı ya yoksa ya negatifse diyordu
İnşallah kuzum şimdi güzel düşünelim güzel geçsin

Canım bende gördüm valla hemde yakınlaştırmadan elinde test varsa yarın da tekrarla gün gün koyulaşır benimde böyle çok silikti kan pozitif olduğu halde bir hafta boyunca test yaptım o t çizgisinin belirmesini görmek için o kadar icime oturmustu artik sende de var

Ay kuzum seni etiketlemeyi unutmuşum kusuruma bakma o anki heyecanla yaaaa sende gördün mü kuzum yaaaa her gördüm yazana gözlerim doluyor Elimde erken gebelik testi yok kuzum normal var ama erkende bile bu kadar silikken normal kaset test göstermez diye düşünüyorum galiba benimde içime oturdu o vicdansız t çizgisi koyu görmek istiyorum ay inşallah vardır kuzum çok teşekkür ederim

Şuan ki halini atsana daha belirgindir

Silik çizgi var ya kız gördüm beeen şimdi teste bak tekrar kuruma ciZgisi var mı
Ay amin inşallah kuzum çok teşekkür ederim inşallah hepimizin bu süreçleri güzel ve sağlıklı geçsin inşallah
Canim bende gördüm prodoctor yada comfort ise cok yalanci cikartiyor. Ama miratech ise hic yalanci cikartmiyor. İnsallah vardir tekrar atsana

Canim bende gördüm prodoctor yada comfort ise cok yalanci cikartiyor. Ama miratech ise hic yalanci cikartmiyor. İnsallah vardir tekrar atsana
Benim de aklımdan prodoctor değildir inşallah diye geçti bana yalancı pozitif çıkardı çünkü 2 ay önce minik kalbimi çok kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…