- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.581
Evettttt kırmızılar gelmiyorrr onlar gelmedikçe de umutla bekliyorum ne kadar bekleyebilirsem o kadar iyi şuan benim içinDün aynısını yaşadım ya valla ama be yapıyoruz vazgeçmiyoruz pes etmiyoruz daha kırmızılar gelmedi umutla beklememe devam ediyoruz kuzum
Tahmini 27-28 i gibi yumurtlama bebeğimYa kuzum benim çok teşekkür ederim yazdıkların için Duygulanmamak elde değil ya var gibi gözüküyor diye duygulanıyor insan, niye bu kadar hayalet çizgi gibi çıktı diye üzülüyor ay çok değişik kuzum ya inşallah vardır bebiş kuzummm hepimizin kıpkırmızı çift çizgilerini görelim inşallah ya
Hahahajjaja ya sen çok yaşaBen 10 günden başlıyordum bu baya iyi bir rekor benim için hey yavrum heyyyy
Aldığın andan itibaren kullana bilirsin kuzum
Aç tok fark etmez ,doktorun asistani ilacı ara vermeden kullanmami söyledi,ama burda hamiş kizçelerden biri yumurtlama olana kadar kullanip birakmış bana da öyle tavsiye etdi
İnşallah kuzum beniiimm çok teşekkür ederimAynen aşkom var şimdi üzülme asla bak ilerleyen günler harikaaa olacak
Silik çizgi var ya kız gördüm beeenGünaydın kızlar_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @raainbow miraclebeyb @melek076 fnd_50 @Lale95 ve etiketleyemediğim diğer canımlar ben test yaptım ama sanki negatif gibi ama sanki çok hayalet bir çizgi var gibi tam anlayamadım moralim bozuldu Eki Görüntüle 3127902 Eki Görüntüle 3127903 Eki Görüntüle 3127904 Eki Görüntüle 3127905
Yaaaa sende gördün müüüü aşkım herkes gördü burda ya ama ben yok diye düşünüyordumSilik çizgi var ya kız gördüm beeenşimdi teste bak tekrar kuruma ciZgisi var mı
Kan versene canımYaaaa sende gördün müüüü aşkım herkes gördü burda ya ama ben yok diye düşünüyordumAynı şekilde şuan test kuzum aynı siliklikte gözüküyor
Gördümmm tabikiiiYaaaa sende gördün müüüü aşkım herkes gördü burda ya ama ben yok diye düşünüyordumAynı şekilde şuan test kuzum aynı siliklikte gözüküyor
Salı çarşamba tekrar test yapayım biraz daha koyu görünce gideyim diyorum kuzum yaKan versene canım
Galiba kuzum yoksa bu zamana daha net bir çizgi gözükmesi lazımdıGördümmm tabikiiivar dedim been geç döllenmiş bebişin
En iyisiSalı çarşamba tekrar test yapayım biraz daha koyu görünce gideyim diyorum kuzum ya
İnşallah kuzum şimdi güzel düşünelim güzel geçsinGaliba kuzum yoksa bu zamana daha net bir çizgi gözükmesi lazımdıinşallah sağlıklı bir şekilde vardır Evet herkes hissetti olduğunu ama yine de insanın bir yanı ya yoksa ya negatifse diyordu
İnşallah kuzum beniiimm çok teşekkür ederiminşallah seninde hayırlı haberlerini almak istiyorum en kısa zamanda
Ay amin inşallah kuzum çok teşekkür ederim inşallah hepimizin bu süreçleri güzel ve sağlıklı geçsin inşallahEn iyisirabbim sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah kuzum şimdi güzel düşünelim güzel geçsin
Canım bende gördüm valla hemde yakınlaştırmadanGaliba kuzum yoksa bu zamana daha net bir çizgi gözükmesi lazımdıinşallah sağlıklı bir şekilde vardır Evet herkes hissetti olduğunu ama yine de insanın bir yanı ya yoksa ya negatifse diyordu
Ay kuzum seni etiketlemeyi unutmuşum kusuruma bakma o anki heyecanlaCanım bende gördüm valla hemde yakınlaştırmadanelinde test varsa yarın da tekrarla gün gün koyulaşır benimde böyle çok silikti kan pozitif olduğu halde bir hafta boyunca test yaptım o t çizgisinin belirmesini görmek için o kadar icime oturmustu artik sende de var
Şuan ki halini atsana daha belirgindirAy kuzum seni etiketlemeyi unutmuşum kusuruma bakma o anki heyecanlayaaaa sende gördün mü kuzum yaaaa her gördüm yazana gözlerim doluyor Elimde erken gebelik testi yok kuzum normal var ama erkende bile bu kadar silikken normal kaset test göstermez diye düşünüyorum galiba benimde içime oturdu o vicdansız t çizgisi koyu görmek istiyorum ay inşallah vardır kuzum çok teşekkür ederim
Silik çizgi var ya kız gördüm beeenşimdi teste bak tekrar kuruma ciZgisi var mı
Canim bende gördüm prodoctor yada comfort ise cok yalanci cikartiyor. Ama miratech ise hic yalanci cikartmiyor. İnsallah vardir tekrar atsanaAy amin inşallah kuzum çok teşekkür ederim inşallah hepimizin bu süreçleri güzel ve sağlıklı geçsin inşallah
Benim de aklımdan prodoctor değildir inşallah diye geçti bana yalancı pozitif çıkardı çünkü 2 ay önce minik kalbimi çok kırdıCanim bende gördüm prodoctor yada comfort ise cok yalanci cikartiyor. Ama miratech ise hic yalanci cikartmiyor. İnsallah vardir tekrar atsana
Bendede cok oldu hatta daha koyuydu bide kirmiziydi rengi, gri falan degildi cok sinir bozucuyduBenim de aklımdan prodoctor değildir inşallah diye geçti bana yalancı pozitif çıkardı çünkü 2 ay önce minik kalbimi çok kırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?