Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko ben zaten hislerimle sende ortada kalmıştım
Asla moral bozmak yok
Kırmızılar gelmedikçe hep bi umut var
Dualarım seninle inşallah

Günaydın canım ve Canım kızlar Ovülasyon dayım bakalım Senden naber
Bende bu ay bir dolu bir boş ovulasyon olmadan ilişki olduğunu takvimde fark ettim
Öyle geziniyordum burada
Dedim aşkolarıma bakayım da kimse yok aktif
Bende 13 gündeyim bugün
Yumurtlama olup geçti mi yada daha olacak mi bi o belirsiz bende
O hariç herşey yolunda

Aslında iyi yapmışsın stressiz olmuştur takip olmadan İnşallah tutunur bebişin canım uyuyorlar galiba onlar halbuki Türkiye’de saat 12 uyanın tavuklar sabah oldu

İyimm ya bian telaşa yapıldım ama sonra dağıttım kara bulutları Valla girmicem bidaha zaten saçma sapan bi dünya şey yazıyor evet evet doktorda iyi dedi şükür şüphesi olsa 2 gün sonra tekrar kan ver derdi bi hafta sonra çağırdı teşekkür ederim valla çok büyük destekcimsiniz rabbim sizede en yakın zamanda nasip etsin

Aslında iyi yapmışsın stressiz olmuştur takip olmadan İnşallah tutunur bebişin canım uyuyorlar galiba onlar halbuki Türkiye’de saat 12 uyanın tavuklar sabah oldu
Burada 11 ben 8 den beri uyanmıştım
Allahtan öyle bir yağmur yağıyor ki balkona çıkıp daha sigara içemedim
Allah’ın sopası yokmu içemiyorum

Amin inşallah canım
Sen kesinlikle stres yapma kötü düşünme ki tutunsun
İnanki kendimden fazla önce buradaki herkes için bebeiş istiyorum

Ay heyecanımı atabildim bebek mağazasına gittim dün hiç bişey alamadım kalp atışını bekliyorum ama neler neler var aklımı yitiricektim herkese söyleyesim var ama tutuyorum kendimi valla sende yorma kendini cidden şimdi yeni girdim mesajları tek tek okuyorum testin ne sonucu merak ediuorum suan

Haklısın kuzum sonradan kendime geldim zaten Rabbim bize bağışlasın güzel ilerliyor güzelde devam edicek inşallah desteğn için teşekkür ederim

Evet yaa benim bebişi hissedip bana ilk destek olan sendin sabahın kör saatinde

Kuzuumm sanki orda silik bir çizgi var yaa inşallah vardır biz hayal görmüyoruzdur benim negatiflerim çamaşır suyuyla yıkanmış gibiydi yani bu öyle değil çizgi var bence çok yeni o yüzden çok daha belirgin çıkmadı Birkaç gün sonra tekrar test yaprsın bence daha net çıkıcak bebişin seninle bence ve güzelce tutunur inşallah

Amin inşallah canım
Sen kesinlikle stres yapma kötü düşünme ki tutunsun
İnanki kendimden fazla önce buradaki herkes için bebeiş istiyorum
Yaa evet şuan şey diyorum benim bebişim vaar kızlarındaa hemen bebişleri olsuun sevincimizi paylaşalım bende çok istiyorum hepinizin hemen bebişleri olsun en az kendime sevindiğim kadar sevineceğime o kadar eminim ki

Ama ben sana kendi şahsıma diyorum ki bu ay da pek ümidim yok
Yani yalan yok canım
En hayırlı zamanda olur inşallah

Delirenler kendine inanmayanlar ve belirti arayanlar aşko ne olsun
Bende kendimce his yürütüyorum ki zaman geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…