- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.541
Ben kardeşime gittim ya ne yapsa elinden alıyodum sen yapma gebesin diye bi sinirleniyodu bi sinirleniyodu görmen lazımTabiii biz yapalım gebişlerimizi yoramayız biz
Benle sen kaldık desene
Ben kardeşime gittim ya ne yapsa elinden alıyodum sen yapma gebesin diye bi sinirleniyodu bi sinirleniyodu görmen lazımsanki hiç yapmıyorum rahat bırak beni diyodu
Ben sana kendim adına birşey dim miBenim umutlarda herkese yer var ben dahil ama bazen hariç oluyorum niyeyse ahahahanasip kuzum bakalım ayın sonu gelmiyor ki görsek
Ayy gördüm onuda keike görmeseydimKesinlikle ben esra erolcuyum bütün manyaklar orda eğleniyorum ama mügede içim kararıyor hayata bakış açımı değiştiriyor Müge izlemem oyüzden
Yettim geliyorum aşko ne demek sen otur gebesin ben yaparım
Yaaa yerim siziiiiTabiii biz yapalım gebişlerimizi yoramayız biz
Evet oluyo ama kıyamıyorum ya çekil doğurcan hala iş yapıyosun diyodum o bana ben ona söve söve iş yapıyodukEvet sinir bozucu olabiliyor ama insan kıyamıyor ki
Bizde seni yerizzz kiii❤❤Yaaa yerim siziiii
Ayy gördüm onuda keike görmeseydimHiç tv izlemiyorum aşko bir salı akşamı üç kız kardeş başlıyo onu bekliyorum izliyorum o kadar valla onun dışında netten sihirli annem heryerde sen falan izlerim arada sıkılırsam o kadar
Yeter be yeter benim içinde bişey hisset artıkBen sana kendim adına birşey dim mi
0 olacak hissi 100 de 100 olmayacak hissi
Sen kal aşko benden önce herkes gebe kalsın ama kendim için konuşamıyorum
İyilik te neler olmuş öyle bee tekrarını izledim çok aksiyonlu bölüm geliyoBen izlemem boş kaldığımda bakarım bende camdaki kız, yasak elma, iyilik dizilerini bekliyorum hafta başlıyorlar yavaş yavaş kış modu yazın asla tv izlemedim vakit yok halen yok
İyilik te neler olmuş öyle bee tekrarını izledim çok aksiyonlu bölüm geliyounutmuştum onu da izliycem
Ben sana kendim adına birşey dim mi
0 olacak hissi 100 de 100 olmayacak hissi
Sen kal aşko benden önce herkes gebe kalsın ama kendim için konuşamıyorum
Her ihtimali düşünüp çokta heveslenmek istemiyorum aşkım ondan negatif çıkarsa diye düşünüyorum bir yandan da ama negatif çıkarsada hemen adet olayım da değerlendirmeler başlasın istiyorumKız ne demek negatif çıkarsa cıkmıycak çıkarsa da Allahın takdiri bebeğim yola devamkee ama bu kadar gecikme fazla benceeeğğğ
Ay yerim seni yaaaİnşallah canım benim evet bende umutluyum gerçi ben nickten kaynaklı galiba hep umutlu ahahahaama bu ay kimden umutluysam çıktı sıra sende hayırlısıyla
Her ihtimali düşünüp çokta heveslenmek istemiyorum aşkım ondan negatif çıkarsa diye düşünüyorum bir yandan da ama negatif çıkarsada hemen adet olayım da değerlendirmeler başlasın istiyorumbence de yaaaa bu kadar gecikme fazlaaaa taş çatlasın 1 gün gecikme olurduuuu
Ay yerim seni yaaaAy inşallah kuzum yaaaa sizin için çektim zaten yarına yoksa pazartesi yapacaktım kesin kararlıydım
Yok kuzum çatlama senin için yarın test patlatıyorumKız ben geceyi sabah edemiyorum sen bunu cumartesiye almasaydın ben çatlardım burda gerçek anlamdaaaa
Aşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 M melek076 miraclebeyb ben uyuyorum yarın sabah güzel haberlerle size gelmeyi Ümit ediyorum Hayırlı geceler bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?