Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umutlandırmak istemem ama var galiba ama çok erken biraz beklemen daha iyi artımed daha önce çok yaptım asla kuruma izi gölge falan olmaz varsada muhakkak vardır inşallah hayırlısıyla tutunur

Evet aşko o hayalet çizgiyi görüyorum Allah’ım inşallah sağlıcakla tutunsun sakince bir kaç gün daha bekliyoruz inşallah sağlıcakla tutunduğunda tekrar yapıyoruz testi kuzum yada istersen kamda verebilirsin ama şuan daha çok çok düşük moral bozmak yok bu bir başlangıç ve o gölge bile büyük anlam taşıyor

Var mı ya gerçekten ben hayal görmüyorum değil mi sanki yok gibi var gibi ilk 5 dakikada çıktı ya inşallah vardır ya keşke biraz daha belirgin birşey çıksaydı pazartesi salı gibi tekrar yaparım galiba testi

Bal gibide var aşko bak göreceksin ben görüyorum hepsine ışık işlemi yaparım ben gördüğümü söylüyorum bu gözler yanılmaz üzülmek yok

Eklentiler

• 9C910C7D-76C6-4AC7-9E0F-A9E041F7A9FE.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 71
Gunaydin kuzum bende silik bi çizgi göruyorum, inşaallah bekleyip 2-3gun sonra yeniden yap inşaallah koyulaşır

Bal gibide var aşko bak göreceksin ben görüyorum hepsine ışık işlemi yaparım ben gördüğümü söylüyorum bu gözler yanılmaz üzülmek yok
Yaaaa inşallah kuzum inşallah Valla attığın resim gözlerimi doldurdu evet efektle çok belli olmuş ama işte çıplak gözle var mı yok mu anlaşılmıyor Daha belirgin çıkar zannettim o yüzden biraz moralim bozuldu

Moralini asla bozma aşko zaten sen 29 unda yumurtlamadın mı yumurtlayalı 12 gün oldu ve bu şekilde çıkması çok normal topla kendini dön bak silik olan çizgiye sevin ve dua et kuzum biliyorsun ki bu gölgelerin bu siliklerin bir sebebi olmalı geçen yaptığında hiç silik bile yoktu bak bunda var ve gayet açıkça ben geliyorum anne, oluşmaya başladım yolum uzun bana yardım et diyor bebişin moral motivasyon yüksek olsun stres yapmaki tutunsun miniğin

Üzülmek bozulmak yokkk ,sabirla sakince bekliycez

Aşko ben de görüyorum hayalet çizgiyi. Dün aynısını ben de yaşadım ah biz anneler duramıyoruz işte senle beraber pazartesi yapalım biraz daha bekleyip inşallah . İnşallah bebeğin orada minicik sana tutunuyor

Tahmini 27-28 i gibi yumurtlama bebeğim Ya kuzum benim çok teşekkür ederim yazdıkların için Duygulanmamak elde değil ya var gibi gözüküyor diye duygulanıyor insan, niye bu kadar hayalet çizgi gibi çıktı diye üzülüyor ay çok değişik kuzum ya inşallah vardır bebiş kuzummm hepimizin kıpkırmızı çift çizgilerini görelim inşallah ya

Dün aynısını yaşadım ya valla ama ne yapıyoruz vazgeçmiyoruz pes etmiyoruz daha kırmızılar gelmedi umutla beklememe devam ediyoruz kuzum

Üzülmek bozulmak yokkk ,sabirla sakince bekliycez
Evet bebeğim sabırla bekleyeceğim yeter ki daha net çıksın daha iyi tutunsun
Yaaaaa hepiniz görüyorsunuzzzz üfff ağlıycammm ben salı yaparım herhalde kuzum yada biraz daha beklerim daha net çıksın istiyorum oyy inşallah kuzum çok teşekkür ederim inşallah senin bebişinde tutunuyordur
Evet yaa gözlerimiz de deliliyimiz gibi net çok şükür
gözlerinize kurban

Var var var birkaç gün sonra tekrar yap testi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…