- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.321
Aa test yaptinmi kaçırmişim onu,igneyi ne zaman yaptirdin?ben nisanda çatlatma ignesi kullandim 13cu gün etkisi gitdiEvet bu ay ilk defa kullandım.
Erken gebelik testi negatif çıktı ama iğne etkisi geçmiştir artık diye düşündüm. Kan testi için de erken midir? Doktorum iğneden 12 gün sonra gel bakalım dedi ama ben de 14ü beklesem mi diye düşünüyorum
30 ağustos sabahı iğne yaptım. Dün sabah yani 11 gün sonrasında test yaptım prodoctor ama negatif çıktı sonradan kuruma çizgisi gibi bir gölge oluştu ama ilk yaptığımda yoktu. Bugün yaptığım testte gölge de göremedim.Aa test yaptinmi kaçırmişim onu,igneyi ne zaman yaptirdin?ben nisanda çatlatma ignesi kullandim 13cu gün etkisi gitdi
Vurduğun günden sayarsak bugün 13. günün canim,kuruma çizgisine bakma sen30 ağustos sabahı iğne yaptım. Dün sabah yani 11 gün sonrasında test yaptım prodoctor ama negatif çıktı sonradan kuruma çizgisi gibi bir gölge oluştu ama ilk yaptığımda yoktu. Bugün yaptığım testte gölge de göremedim.
Sağol bebeğim inşallah
Allahım sen biliyosun ya Rabbim kız bizi deli edicek_Umutlu_Pozitif_ aşko ne diyo ya pozitif değil diyo dövek mi
Ay salı gideyim o zaman doktora teşekkürlerVurduğun günden sayarsak bugün 13. günün canim,kuruma çizgisine bakma sen
Salı günü yaparsin testi
Canım ben adet oldum bitti . Klomene başladım. İnşallah bu hafta içi doktor kontrolünde bakılacagız. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah@zeynepmuh @mucizeyimben-Cookie- @mia3537 ne durumdasınız güzellerim batlarınız geçmiş kaçırmış olabilirim beni etiketleyip durum bildirir misiniz ? Listeyi güncelleyeyim❤
Bence aşko kötü anlamda demiyorum bende yolun başındayımAy salı gideyim o zaman doktora teşekkürlerinsan da sabredemiyor ya ne zormuş beklemek. Benim denediğim ilk ay bir de. Şimdiden bu kadar sabırsız olma diyorum kendime ama dinletemiyorum
Kızlar naber yine ben ve yine aynı soru
Bende kurusa 10 gün kalsa bile asla ikinci çizgi olmuyor
Kızz uyumamak için didemiyodu ama gidiciyim bi bakaym kızlara dedim belim inanılmaz ağrıyor valla başka derdim tasam yok şükür senden naberKızlar naber yine ben ve yine aynı soru
Okuyorum mesajlarınızııııı arkamdan atmayınAşko o biraz değişik Ya yarın ikna olur dokunmuyorum şimdilik sabah sorcam ona ben
Bende bilmiyorum yumurtlama oldu mu olmadı mıİyiyiz canım aynı durumlar değerlendirmeler falanyumurtladın mı
Kızlar naber yine ben ve yine aynı soru
Ben biraz dertliyim bugün ya ne bileyimKızz uyumamak için didemiyodu ama gidiciyim bi bakaym kızlara dedim belim inanılmaz ağrıyor valla başka derdim tasam yok şükür senden naber
İyiyiz aşko idare ediyoruziyiyiz bebeğim senden naber
Aman en iyisi aslında gün aşırı olsun gitsinBende bilmiyorum yumurtlama oldu mu olmadı mı
Körü körüne değerlendirme oluyor
Burda yeni tanıştığım bi teyze şey demişti bana çocuğun var mı diye sordu yok deyince amaaan olmayanın bir derdi var olanın bin derdiİyi akşamlar kuzum gell ben buralardayimm
Bizim oğlanın yatmasini bekliyoruzburnuna koku değmiş uyurmu hiç
Evet biliyorum canım ya upuzun bir süreç bu. Sadece bu ay önemliydi benim için eğer olmadıysa 3 ay deneyemeyeceğiz eşimle iş dolayısıyla çok ayrı kalıyoruz günleri denk getiremiyoruzBence aşko kötü anlamda demiyorum bende yolun başındayım
Kendini o strese hiç alıştırma
Bak bende geçen ay senin gibi heyecanlanıp inandım oldu dedim
Ama sonradan çok üzüldüm
Ve atlar geçtikçe stres de artıyor
Sırt Çarşamba ovulasyon yapmadığım için yumurtlama oldu mu olacak mı bilmiyorumAman en iyisi aslında gün aşırı olsun gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?