Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa test yaptinmi kaçırmişim onu,igneyi ne zaman yaptirdin?ben nisanda çatlatma ignesi kullandim 13cu gün etkisi gitdi

Aa test yaptinmi kaçırmişim onu,igneyi ne zaman yaptirdin?ben nisanda çatlatma ignesi kullandim 13cu gün etkisi gitdi
30 ağustos sabahı iğne yaptım. Dün sabah yani 11 gün sonrasında test yaptım prodoctor ama negatif çıktı sonradan kuruma çizgisi gibi bir gölge oluştu ama ilk yaptığımda yoktu. Bugün yaptığım testte gölge de göremedim.

Vurduğun günden sayarsak bugün 13. günün canim,kuruma çizgisine bakma sen
Salı günü yaparsin testi

Vurduğun günden sayarsak bugün 13. günün canim,kuruma çizgisine bakma sen
Salı günü yaparsin testi
Ay salı gideyim o zaman doktora teşekkürler insan da sabredemiyor ya ne zormuş beklemek. Benim denediğim ilk ay bir de. Şimdiden bu kadar sabırsız olma diyorum kendime ama dinletemiyorum

Ay salı gideyim o zaman doktora teşekkürler insan da sabredemiyor ya ne zormuş beklemek. Benim denediğim ilk ay bir de. Şimdiden bu kadar sabırsız olma diyorum kendime ama dinletemiyorum
Bence aşko kötü anlamda demiyorum bende yolun başındayım
Kendini o strese hiç alıştırma
Bak bende geçen ay senin gibi heyecanlanıp inandım oldu dedim
Ama sonradan çok üzüldüm
Ve atlar geçtikçe stres de artıyor

Kızz uyumamak için didemiyodu ama gidiciyim bi bakaym kızlara dedim belim inanılmaz ağrıyor valla başka derdim tasam yok şükür senden naber
Ben biraz dertliyim bugün ya ne bileyim
Çok enerjik bir insanım az çok tanıyorsunuz
Ama bugün çok durgunluk var

İyi akşamlar kuzum gell ben buralardayimm
Bizim oğlanın yatmasini bekliyoruz burnuna koku değmiş uyurmu hiç
Burda yeni tanıştığım bi teyze şey demişti bana çocuğun var mı diye sordu yok deyince amaaan olmayanın bir derdi var olanın bin derdi olsun uyumasın kız bende olsa da uyutamasam keşke diye iç geçiriyorum

Evet biliyorum canım ya upuzun bir süreç bu. Sadece bu ay önemliydi benim için eğer olmadıysa 3 ay deneyemeyeceğiz eşimle iş dolayısıyla çok ayrı kalıyoruz günleri denk getiremiyoruz ama en hayırlı zamanda gelsin inşallah. Olmazsa üzülmeyeceğim ama olumlu olumsuz insan hemen öğrenmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…