- 17 Nisan 2021
- 4.407
- 4.210
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.361
Hahha bıcırık yaaEvet teyze çok haklikardeş istiyorum deyip kafamizi ütülüyor geceleri de uyumak bilmiyor uyusun ki bizde çalışma yapalim ama
Kuzum olur arada öyle hiç bir şey olmadığı halde moralin bozuk olur hiç birşey yapasın gelmez ama böyle zamanlarda biriyle konuşunca rahatlıyor insan sende gel bizimle konuş aşkım bütün derdini sıkıntını alırız biz seninBugün ilk defa bir pakete yakın sigara içtim
Ya ne bileyim
İşte dediğin gibi insan bazen bu çukura düşüyor ve moral bozukluğu oluyor
Aslında çok enerjik biriyim ama bugün ne olduysa
Nazar ettiler Ulan
Tamam aşkolar toparlanacağım
Bildiyim koçlar hepsi o huydaEveeetbu da mı koç özelliğiymiş?
Ayağını sürü de git arkadaşım dua et bize debiz giderken tek gitmeyiz zaten, huyumuzdur
8 yaşında,galiba 6. hissi kuvvetli bizim oğlanınHahha bıcırık yaakaç yaşında ki
Kiz senin dobarlan lafına bayiliyorum yaaCanım dünya bizim hepimizin imtihanı, elindekilere şükret olmayanlara olması için hayırlısı ile dua et Allah’ın izni ve müsadesiyle olur herşeybazen insan düşüyor bu düşünce bataklığına ama böyle olumsuz düşünme dur bakalım gün doğmadan neler doğar rahat bırak kendini hepimiz çok istiyoruz hepimiz bi bekleyişteyiz yalnız değilsin ama muhakkak bir gün istediğimize kavuşacağız mutlu biçimde vakti zamanı ne zamansa o zaman hadi dobarlan motiveni düşürme kendine yapma bunu
Çok şükür kuzummm
gün aşırı yapıldığında illa ki denk gelir kuzum yoksa yumurtlama oldu mu olacak mı diye strese giriyoruz
Ahahahahh hepinizden özür diliyorum aşkooo ama tek nazım sizlere geçiyor yabiraz kendini belli etseydi yavrucuğuuummmm yoksa niye kabullenmeyim ahahah beni tanımış birisi galiba dediğin olacak zaten aşkım doğru bildin
Kiz senin dobarlan lafına bayiliyorum yaaçok iyi geliyo bana
Kız yeter yaaAşko ne demek biz her türlü çekeriz nazını aaaabişey soracağım canısı daha önce hiç bu kadar geciktiğin oldu mu yok yani bebiş daha sana nasıl belirti versin istiyorsun kordonu tutup çekip çekip bıraksın işaret mi yollasın ne istiyorsun
Hahaha demek koç kadınları hep böyleymişBildiyim koçlar hepsi o huyda
En küçük kardeşimi ben büyûtdüm ,baya hiperaktif çocuktu ,çocuklugundan ta şimdiye kadar kim ona kızarsa kızsın annem babam bile acayip sinir olurdum,asla kimseye ezdirmem sevdiklerimi ama kafam atarsa kendim bi güzel ezerimama başkasına musade etmem
Yedik birBak yaaa marul doğra marul yebir paket nedir bir paketi içtin cevap moral aldınmı kendine hemen hemen ben burda kimseyi morali bozuk, umudu motivasyonu düşük görmek istemiyorum nokta(.) biz heyecanla adım adım bebişlerine kavuşması yaklaşan anne adaylarıyız bize çiçek gibi neşeli gülümsemeler yakışır
Huyumuz kurusun napalimNe mutlu bana aşkoama öyleeee illa söyletiyorsunuz bana bunu
Evet teyze çok haklikardeş istiyorum deyip kafamizi ütülüyor geceleri de uyumak bilmiyor uyusun ki bizde çalışma yapalim ama
Burada kendimi iyi hissediyorum ondanKuzum olur arada öyle hiç bir şey olmadığı halde moralin bozuk olur hiç birşey yapasın gelmez ama böyle zamanlarda biriyle konuşunca rahatlıyor insan sende gel bizimle konuş aşkım bütün derdini sıkıntını alırız biz seninHer zaman dinleriz derman oluruz bebeğim ama evet nazar da değmiş olabilir topicçe bence herkes bi nas felak okusun hepimize seni neşeli ve enerjik olarak tanıyoruz ve istiyoruz hadi bakalım toparlan bebeğiiiimmm Güzel günler çok yakın şimdi de ben hissediyorum
Kuzum dolunayın etkileri bunlar kaç gündür hiç olmadığı kadar baş ağrısı çekiyorum bendeBugün ilk defa bir pakete yakın sigara içtim
Ya ne bileyim
İşte dediğin gibi insan bazen bu çukura düşüyor ve moral bozukluğu oluyor
Aslında çok enerjik biriyim ama bugün ne olduysa
Nazar ettiler Ulan
Tamam aşkolar toparlanacağım
Yedik birbugün zıkkımlandık be
Ay ne tatlış konuştun
AyyHahaha demek koç kadınları hep böyleymibence gayet de iyi bi huy. İyi davranıp da arkadan sallamıyoruz. Direkt yüzüne gömüp arkadan kolluyoruz. Hakikatli bi burç seviyorum kendimi kendini beğenmişlik de var mı özlleikler arasında
Kız yeter yaagülmekten yatak sallandi
Bende bugün baş ağrısı cektim yaKuzum dolunayın etkileri bunlar kaç gündür hiç olmadığı kadar baş ağrısı çekiyorum bende
Kiz öyle söyleyince düşünmekten uyuyamıyoeSen her gün erkenden uyu uyursan kardeş gelicek diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?