Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum olur arada öyle hiç bir şey olmadığı halde moralin bozuk olur hiç birşey yapasın gelmez ama böyle zamanlarda biriyle konuşunca rahatlıyor insan sende gel bizimle konuş aşkım bütün derdini sıkıntını alırız biz senin Her zaman dinleriz derman oluruz bebeğim ama evet nazar da değmiş olabilir topicçe bence herkes bi nas felak okusun hepimize seni neşeli ve enerjik olarak tanıyoruz ve istiyoruz hadi bakalım toparlan bebeğiiiimmm Güzel günler çok yakın şimdi de ben hissediyorum

Eveeet bu da mı koç özelliğiymiş?

Ayağını sürü de git arkadaşım dua et bize de biz giderken tek gitmeyiz zaten, huyumuzdur
Bildiyim koçlar hepsi o huyda
En küçük kardeşimi ben büyûtdüm ,baya hiperaktif çocuktu ,çocuklugundan ta şimdiye kadar kim ona kızarsa kızsın annem babam bile acayip sinir olurdum,asla kimseye ezdirmem sevdiklerimi ama kafam atarsa kendim bi güzel ezerimama başkasına musade etmem

Kiz senin dobarlan lafına bayiliyorum yaa çok iyi geliyo bana

Aşko ne demek biz her türlü çekeriz nazını aaaa bişey soracağım canısı daha önce hiç bu kadar geciktiğin oldu mu yok yani bebiş daha sana nasıl belirti versin istiyorsun kordonu tutup çekip çekip bıraksın işaret mi yollasın ne istiyorsun

Kız yeter yaagülmekten yatak sallandi

Hahaha demek koç kadınları hep böyleymiş bence gayet de iyi bi huy. İyi davranıp da arkadan sallamıyoruz. Direkt yüzüne gömüp arkadan kolluyoruz. Hakikatli bi burç seviyorum kendimi kendini beğenmişlik de var mı özlleikler arasında

Yedik bir bugün zıkkımlandık be
Ay ne tatlış konuştun

Burada kendimi iyi hissediyorum ondan
Aşkolarım destekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ya

Kuzum dolunayın etkileri bunlar kaç gündür hiç olmadığı kadar baş ağrısı çekiyorum bende

Ayy yazdıklarin hepsi var bende,içten içe var beğenmişlik ama nasıl desem göze sokarcasına yok,tekebbür falan asla yok
Ama şu huyumda var ,mesela eşime şunu yapma,dinlemez beni yapar zararini görür veee ben sana böyle olacağini söylemiştim yapmaztin oh olsun
Mutlaka söylerim yani 3-5yılda geçse ben sana demiştim cümlesini kurarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…