- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.341
Haklısın canımEvet biliyorum canım ya upuzun bir süreç bu. Sadece bu ay önemliydi benim için eğer olmadıysa 3 ay deneyemeyeceğiz eşimle iş dolayısıyla çok ayrı kalıyoruz günleri denk getiremiyoruzama en hayırlı zamanda gelsin inşallah. Olmazsa üzülmeyeceğim ama olumlu olumsuz insan hemen öğrenmek istiyor.
Okuyorum mesajlarınızııııı arkamdan atmayınay korktum şimdi sizden iyi mi
Bende bilmiyorum yumurtlama oldu mu olmadı mı
Körü körüne değerlendirme oluyor
İnşallah canlarımBende öyle ama devammAllah’ım hayırlısıyla tuttursun inşallah
İlk gebeliğimde aylarca kullandım kafayı o testlerle bozmuştum artık. Ne zaman kaldırdım attım o zaman hamile kaldım.Evet canım bir kere aldım ovülasyon testi oda çok aylar sonra denemek için aldım ikinciyi almadım açıkçası
İnşallah canlarım
Balkonda sigara içiyorum birazdan yatacağım
Moralim bozuk birazcık
İnşallah bende de bu ay öyle olurİlk gebeliğimde aylarca kullandım kafayı o testlerle bozmuştum artık. Ne zaman kaldırdım attım o zaman hamile kaldım.
Ne bileyim ya canım sıkıldı öyleHaydaaa nerden çıktı şimdi moral bozukluğu ne oldu canım hayırdır? iç iç bende çıkıcam şimdi
İlk gebeliğimde aylarca kullandım kafayı o testlerle bozmuştum artık. Ne zaman kaldırdım attım o zaman hamile kaldım.
En iyisini yapmışsın hiç bulaşmamak gerek. Bunda da aldım kullandım biraz baktım benim kafa gene gidiyor stresleniyorum bıraktım yapmıyorum artıkBen korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra aldım bi deneyeyim bakalım dedim herkes çok bahsediyor diye aman her gün yap bugün değil yarın yarın değil sonra hadi pik mi hadi öncesi hadi sonrası amaaan sonra adet olunca mfk aldım
Ne bileyim ya canım sıkıldı öyle
Bazen istediklerimiz hemen olmuyor
Çok şükür herşeyimiz var sakın hava atmak gibi algılama
Ev var araba var ama o kadar çok evlat istiyoruz ki
Ben bu sene yıprandığımı hissediyorum
Hani demek istediğim insan her zaman neyi ne kadar çok isterse istesin onunla imtihan olumurmuş
Bugün ilk defa bir pakete yakın sigara içtimCanım dünya bizim hepimizin imtihanı, elindekilere şükret olmayanlara olması için hayırlısı ile dua et Allah’ın izni ve müsadesiyle olur herşeybazen insan düşüyor bu düşünce bataklığına ama böyle olumsuz düşünme dur bakalım gün doğmadan neler doğar rahat bırak kendini hepimiz çok istiyoruz hepimiz bi bekleyişteyiz yalnız değilsin ama muhakkak bir gün istediğimize kavuşacağız mutlu biçimde vakti zamanı ne zamansa o zaman hadi dobarlan motiveni düşürme kendine yapma bunu
Bugün ilk defa bir pakete yakın sigara içtim
Ya ne bileyim
İşte dediğin gibi insan bazen bu çukura düşüyor ve moral bozukluğu oluyor
Aslında çok enerjik biriyim ama bugün ne olduysa
Nazar ettiler Ulan
Tamam aşkolar toparlanacağım
Çok şükür kuzummmİyiyiz aşko idare ediyoruzHayat devam ediyor dimi
gün aşırı yapıldığında illa ki denk gelir kuzum yoksa yumurtlama oldu mu olacak mı diye strese giriyoruzSırt Çarşamba ovulasyon yapmadığım için yumurtlama oldu mu olacak mı bilmiyorum
Ama zaten dediğin gibi değerlendirme oluyor
Artık nasip
Ahahahahh hepinizden özür diliyorum aşkooo ama tek nazım sizlere geçiyor yaAhahaha sinir katsayımızı yükseltiyorsun yanlış cümleler kuruyorsun aşkoiçindeki bebiş demiyor mudur annem beni kabullenmiyor diye heh demez mi sanıyorsun??? Yarın çpk net göreceksin hatta şöyle diyeyim sen net görsemde acaba diyeceksin biliyorum o yüzden yarın sabah o testte ne görürsen gör doğruuu kan testine gidiyorsun anlaştık mı güzellik
Evet teyze çok hakliBurda yeni tanıştığım bi teyze şey demişti bana çocuğun var mı diye sordu yok deyince amaaan olmayanın bir derdi var olanın bin derdiolsun uyumasın kız bende olsa da uyutamasam keşke diye iç geçiriyorum
Ben bennn başkada yok galibaaaKızlaaaaar var mı yarın sabah benle beraber test yapacak olan :)))))
EveeetAyy bende,kiz sen koç burcuydun öylemi?
Ayağını sürü de git arkadaşım dua et bize deAmiin inşallaaah canımmBen yeni hamileyim ama hepinize dua ediyorum uyumadan önce inşallah birbirimize şans getiricez
Evet canim çok haklisin,ama imtihandan geçmen için hep pozitif düşünmen gerekNe bileyim ya canım sıkıldı öyle
Bazen istediklerimiz hemen olmuyor
Çok şükür herşeyimiz var sakın hava atmak gibi algılama
Ev var araba var ama o kadar çok evlat istiyoruz ki
Ben bu sene yıprandığımı hissediyorum
Hani demek istediğim insan her zaman neyi ne kadar çok isterse istesin onunla imtihan olumurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?