Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım

Okuyorum mesajlarınızııııı arkamdan atmayın ay korktum şimdi sizden iyi mi

Ahahaha sinir katsayımızı yükseltiyorsun yanlış cümleler kuruyorsun aşko içindeki bebiş demiyor mudur annem beni kabullenmiyor diye heh demez mi sanıyorsun??? Yarın çpk net göreceksin hatta şöyle diyeyim sen net görsemde acaba diyeceksin biliyorum o yüzden yarın sabah o testte ne görürsen gör doğruuu kan testine gidiyorsun anlaştık mı güzellik

İlk gebeliğimde aylarca kullandım kafayı o testlerle bozmuştum artık. Ne zaman kaldırdım attım o zaman hamile kaldım.
İnşallah bende de bu ay öyle olur
3 ay kullandim bu ay bıraktım sadece 3 defa yaptım
Stresten uzak kaldım
Bakalım ya

Haydaaa nerden çıktı şimdi moral bozukluğu ne oldu canım hayırdır? iç iç bende çıkıcam şimdi
Ne bileyim ya canım sıkıldı öyle
Bazen istediklerimiz hemen olmuyor
Çok şükür herşeyimiz var sakın hava atmak gibi algılama
Ev var araba var ama o kadar çok evlat istiyoruz ki
Ben bu sene yıprandığımı hissediyorum
Hani demek istediğim insan her zaman neyi ne kadar çok isterse istesin onunla imtihan olumurmuş

İlk gebeliğimde aylarca kullandım kafayı o testlerle bozmuştum artık. Ne zaman kaldırdım attım o zaman hamile kaldım.

Ben korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra aldım bi deneyeyim bakalım dedim herkes çok bahsediyor diye aman her gün yap bugün değil yarın yarın değil sonra hadi pik mi hadi öncesi hadi sonrası amaaan sonra adet olunca mfk aldım

En iyisini yapmışsın hiç bulaşmamak gerek. Bunda da aldım kullandım biraz baktım benim kafa gene gidiyor stresleniyorum bıraktım yapmıyorum artık

Canım dünya bizim hepimizin imtihanı, elindekilere şükret olmayanlara olması için hayırlısı ile dua et Allah’ın izni ve müsadesiyle olur herşey bazen insan düşüyor bu düşünce bataklığına ama böyle olumsuz düşünme dur bakalım gün doğmadan neler doğar rahat bırak kendini hepimiz çok istiyoruz hepimiz bi bekleyişteyiz yalnız değilsin ama muhakkak bir gün istediğimize kavuşacağız mutlu biçimde vakti zamanı ne zamansa o zaman hadi dobarlan motiveni düşürme kendine yapma bunu

Bugün ilk defa bir pakete yakın sigara içtim
Ya ne bileyim
İşte dediğin gibi insan bazen bu çukura düşüyor ve moral bozukluğu oluyor
Aslında çok enerjik biriyim ama bugün ne olduysa
Nazar ettiler Ulan
Tamam aşkolar toparlanacağım

Bak yaaa marul doğra marul ye bir paket nedir bir paketi içtin cevap moral aldınmı kendine hemen hemen ben burda kimseyi morali bozuk, umudu motivasyonu düşük görmek istemiyorum nokta(.) biz heyecanla adım adım bebişlerine kavuşması yaklaşan anne adaylarıyız bize çiçek gibi neşeli gülümsemeler yakışır

İyiyiz aşko idare ediyoruz Hayat devam ediyor dimi
Çok şükür kuzummm
Sırt Çarşamba ovulasyon yapmadığım için yumurtlama oldu mu olacak mı bilmiyorum
Ama zaten dediğin gibi değerlendirme oluyor
Artık nasip
gün aşırı yapıldığında illa ki denk gelir kuzum yoksa yumurtlama oldu mu olacak mı diye strese giriyoruz
Ahahahahh hepinizden özür diliyorum aşkooo ama tek nazım sizlere geçiyor ya biraz kendini belli etseydi yavrucuğuuummmm yoksa niye kabullenmeyim ahahah beni tanımış birisi galiba dediğin olacak zaten aşkım doğru bildin

Evet teyze çok hakli kardeş istiyorum deyip kafamizi ütülüyor geceleri de uyumak bilmiyoruyusun ki bizde çalışma yapalim ama

Evet canim çok haklisin,ama imtihandan geçmen için hep pozitif düşünmen gerek
Olmuyorsa senin için en güzelini bekletiyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…