Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin aşko odur odur zaten iki sene bana sen olmuşsundur anlamamışsındır dediler ki ben sürekli test veriyordum en ufak rahatsızlığımda pimpirikliydim🤣🤣🤣 bi oldum herkese ilk defa oldum bunların birini bile daha önce yaşamadım ben dedim ayak parmaklarımın kemiklerine kadar ağrı sızı olur mu Ya ayyyy aman aman
Ayy bacaklarımda derman yoktu yürüyecek aman Allahım iyileştikten sonda çok şükür ya kendimi iyi hissetmeyi özlemişim dedim 2 hafta sürdü iyileşmem tamamen ama test baktıramadım yalovadaydık hastane çok uzak halim yok diye 🤭

Ayy bacaklarımda derman yoktu yürüyecek aman Allahım iyileştikten sonda çok şükür ya kendimi iyi hissetmeyi özlemişim dedim 2 hafta sürdü iyileşmem tamamen ama test baktıramadım yalovadaydık hastane çok uzak halim yok diye 🤭

Ahahaha o test işine hiç girmeyelim 🤣🤣 bayram tatili 9 gün boyunca bizde bişey yok 10. U gün döküldük 😂 eşim sabah grip olcam galiba diyerek işe gitti iş çıkışı test vermeye gitmiş ne olur ne olmaz diye benimde o gün başım nasıl ağrıyor kafam kalkmıyor hiç bişey yapamadım evde halsizim ama adam grip oldu diye kalktım zorla bi çorba yaptım yattım migren sanıyorum ben bi baktık akşam eşim pozitif çıkmasın mı kendim test yaptıramadan yatak döşek evde yattım sonuçlarımda 10 tane negatifim var bir tane pozitifim yok eşim sayesinde🤣🤣🤣

Canım mfk takviyeleri kullanırken ovülasyon testi yapmamanı öneririm dr yapmayın o testleri bırakın zaten çıkmaz demişti benim geçen ay elimde ovü. Testi kalmıştı akıntım olduğunda deneme amaçlı yapmıştım ve cidden ne pik ne pike yakın çıkmadı çoook silik çıktı doktor boşuna söylememiş
Hadi yA takviyelerin etkısınmın oluyo ya ben öylesine baktımmyumurta çatlamış mı diyr kuzum

Oooo ellerine sağlık kuzum 😍❤️😘

Ay kuzum Allah kolaylık versin o zaman anlayabiliyorum seni zor 🤣🤣🤣

Ay kuzum inşallah bebek vardır 😍😍 güzel haberler verirsin bize inşallah 😘❤️

Ay Allah seniiii 🤣🤣🤣🤣 ya kuzum yarın test negatif çıksa bile doktora giderim galiba bu kadar gecikme korkutur yoksa beni 😔 aşkım benim gördüğüm pozitif beni tatmin etmedi çok pozitif gibi gelmedi bana ya 😔
İns kuuzm ins

Ayy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yazdıklarin hepsi var bende,içten içe var beğenmişlik ama nasıl desem göze sokarcasına yok,tekebbür falan asla yok
Ama şu huyumda var ,mesela eşime şunu yapma,dinlemez beni yapar zararini görür veee ben sana böyle olacağini söylemiştim yapmaztin oh olsun
Mutlaka söylerim yani 3-5yılda geçse ben sana demiştim cümlesini kurarım🤣🤣🤣🤣
Aynen bebeğim öyle kibirlilik değil de dediğin gibi.. ben de çok kurarım o cümleyi valla çünkü hep benim dediğime gelir en sonunda 😁 benim eşim de koç burcu ama erkekle kadının alakası yok. Ben sabırsızım o çok sabırlı, ben telaşlıyım o sakin, ben kılı kırk yararım çok detaycıyım o çok yüzeysel, ben her şeyi dert ederim o vurdumduymaz. Her şeyimiz tam zıt 😁

ucge ucge canım ne yaptın nasılsın ne durumdasın ? Merak ettim seni.
Carsambadan sonra gelmedim doktora bugun saat 9 da kan vericem yine dualarinizi eksik etmeyin cok korku var içimde 🥹 bugun 6+3 olduk ama daha belli olan birşey yok Çarşamba günü beta 526 çıkmıştı moralim aşırı derecede bozuk. Gebe kalmakla olmuyor Rabb'im sağlıklı gebelik versin herseze insallah 🤲

Günaydın aşkolar 🤣
Siz yatarken ben bir saatir çalışıyorum 😜
Demgey3 Demgey3 aşko uyan da test yap hepimiz bi oh çekelim 🤣🤣
M Mavimiresl döngü ikizim nerdesin aşko
Diğer kızlar günaydın❤️
Siz rüya görürken ben neler yazıp çiziyorum 🤣🤣🤣
Uyanın yalnızca kaldım 😂😂

Günaydın aşkolar 🤣
Siz yatarken ben bir saatir çalışıyorum 😜
Demgey3 Demgey3 aşko uyan da test yap hepimiz bi oh çekelim 🤣🤣
M Mavimiresl döngü ikizim nerdesin aşko
Diğer kızlar günaydın❤️
Siz rüya görürken ben neler yazıp çiziyorum 🤣🤣🤣
Uyanın yalnızca kaldım 😂😂
Gunaydin canimm. Bugun anaların bayramı okullar açıldı 😂😂😂 bende kalktim 7 bucukta 2 kasarli tost cocuklara giydirdim hazirladim. Kıza beslenme hazirladim domates salatalık fındık tost ekmeği süt bide az bisküvi. Hooop simdi kapidan gönderdim 😂😂 11 de randevum var doktorda az uyursam iyi olacak sonrasinda evi toplarim 10 dkka hazirlanirim. Bugun cok yoğun gececk.

Carsambadan sonra gelmedim doktora bugun saat 9 da kan vericem yine dualarinizi eksik etmeyin cok korku var içimde 🥹 bugun 6+3 olduk ama daha belli olan birşey yok Çarşamba günü beta 526 çıkmıştı moralim aşırı derecede bozuk. Gebe kalmakla olmuyor Rabb'im sağlıklı gebelik versin herseze insallah 🤲
Aklım sende inşallah herşey yolunda çıkar haber ver bize de

Amin inşallah canım benim biliyorum 526 çıkmıştı. Senden haber bekliyorum inşallah hayırlı haberler verirsin🤲🏻

Back
X