Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah İstanbul güzel kız ☺️ama ben İstanbul için hep yaşanılası değilde gezilip görülesi yer derim😍 kalabalık trafik ses gürültü alışık olmayınca tabi öyle diyorum Yani alışınca her yer güzel elbet😃😃
Kalabalık bebeğim çok fazla insanın kafası kaldırmıyo bazen gerçekten. Şimdi oturduğum yer daha merkeze uzak daha sakin bi yere gidince kafam kazan gibi dönüyorum evde durmaya sessizliğe öyle alışmışım ki 😅😅😅

Kışın ruhum daralıyor erkenden akşam oluyor falan bende sevmiyorum ama biraz duruluyoruz kafamı dinliyorum sanki yaz gibi hareketli olmuyor ya 🤣🤣🤣
Benimde öyle ama aynen kafa dinliyoruz aşko 🤣🤣 kış için zengin mevsimi diyorum ben paran olcak oturcan evinde dert yok tasa yok ohh mis 🤣🤣 alcaksın kahveni battaniyeyi yağmur kar izliycen 😍😍 en sevdiğim yanı bu kışın 😍😍

Kalabalık bebeğim çok fazla insanın kafası kaldırmıyo bazen gerçekten. Şimdi oturduğum yer daha merkeze uzak daha sakin bi yere gidince kafam kazan gibi dönüyorum evde durmaya sessizliğe öyle alışmışım ki 😅😅😅

İşte bundan bahsediyorum okadar haklısın ki ah şu pandemiden sonra geçen yaz çıkıyorduk ama bu kadar değil bu sene tam açıldık ayak uydurduk ama öyle alışmışımki evde durmak istemeyen ben dışarı çıkarken yine mi Ya der oldum 😂🤣🤣🤣

İşte bundan bahsediyorum okadar haklısın ki ah şu pandemiden sonra geçen yaz çıkıyorduk ama bu kadar değil bu sene tam açıldık ayak uydurduk ama öyle alışmışımki evde durmak istemeyen ben dışarı çıkarken yine mi Ya der oldum 😂🤣🤣🤣
Evet işte beni de pandemi çarptı aşko hiç çıkasım gelmiyo ilk başlarda markete bile gitmek istemiyodum sürünerek gidiyodum 🤣🤣🤣

Evet işte beni de pandemi çarptı aşko hiç çıkasım gelmiyo ilk başlarda markete bile gitmek istemiyodum sürünerek gidiyodum 🤣🤣🤣

Ben ben ben🤣🤣🤣 bi müddet çok tedbirli davrandığım İçin çıkmıyorum sanıyorlardı sonra sonra yememeye başladılar gelmeler gitmeler olunca ahahahaha 🤣🤣🤣🤣

Aşko benim bi Alaplıya yolum düşmedi Ya kız her ilçeye gittim bi orası kaldı merak ederim orayı hep sürekli bi ara oraya gidelim diyorum nasip olmadı bi türlü ama sen buralara gelirsen valla görüşelim kız 🥰
Aşko ben eşimin işi dolayısıyla şuan balıkesir deyim izinde gelicem ama. Bende ereğli bide Zonguldak merkez dışında pek bi ilçesine gitmedim ki 🤣🤣🤣 iyi sen her yerini gezmişsin 🤣🤣 bu arada alaplının öyle çok bi albenisi yok

Aşko benim bi Alaplıya yolum düşmedi Ya kız her ilçeye gittim bi orası kaldı merak ederim orayı hep sürekli bi ara oraya gidelim diyorum nasip olmadı bi türlü ama sen buralara gelirsen valla görüşelim kız 🥰
Aa benide kaçırın görüşürseniz🤣🤣🤣 özgür irademle gelemiyorum kocam var en iyisi kaçırın hahhahaha

Aşko ben eşimin işi dolayısıyla şuan balıkesir deyim izinde gelicem ama. Bende ereğli bide Zonguldak merkez dışında pek bi ilçesine gitmedim ki 🤣🤣🤣 iyi sen her yerini gezmişsin 🤣🤣 bu arada alaplının öyle çok bi albenisi yok

Al bide burdan yak kız sen bari demeseydin😂 ben kime gitmek istediğimi dediysem ailem arkadaşlarım olsun hepsi ne yapcan orda diyor arkadaş görmek istiyorum memleketimin bir ilçesi merak ediyorum aaaaa🤣🤣🤣 aşko ben çok gezginciyim ilçeleri geçtim artık yakın şehirleri bile avucumun içi gibi bilirim 🤣🤣🤣 Karadeniz’de batıdan doğuya tek tam keşif yapamadığım sinopla Rize kaldı onlarda listede bekliyor 🤣🤣🤣🤣

Ooo Allah korumuş kuzum Rabbim bi daha göstermesin ❤🤲🏻 hiç yemek yedirmiyo ama bende yiyemedim koronaydıysam emin değilim ama 🙄

Amin aşko odur odur zaten iki sene bana sen olmuşsundur anlamamışsındır dediler ki ben sürekli test veriyordum en ufak rahatsızlığımda pimpirikliydim🤣🤣🤣 bi oldum herkese ilk defa oldum bunların birini bile daha önce yaşamadım ben dedim ayak parmaklarımın kemiklerine kadar ağrı sızı olur mu Ya ayyyy aman aman

Back
X