- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.541
Yaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baba hic denk gelmedi ya ben her markkayi her saat denedimBazı markaların oluyor canım bana denk gelmedi ama ben o kadar bekletmiyorum atıyorum![]()
Canım üzülme hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakacağız ben de yaptım ama negatif paylaştım hatta gördün mü bilmiyorumGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
miraclebeyb R raainbow
fnd_50
Lale95
Ginnys M Mavimiresl
iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Günaydın kuzum ,sakın üzülme Rabbim en kısa zamanda nasip edecek sana da bu sevinci,zamani var sadeceGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
miraclebeyb R raainbow
fnd_50
Lale95
Ginnys M Mavimiresl
Olsun üzülme yola devam hepimiz buradayız ins gğzel haberler alcaz yakında güzel kuzmmGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
miraclebeyb R raainbow
fnd_50
Lale95
Ginnys M Mavimiresl
Bu kadar gecikince umutlanmıştım ama kısmet değilmişCanım üzülme hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakacağız ben de yaptım ama negatif paylaştım hatta gördün mü bilmiyorum
Kuzum bende bilemedim çok çok ince bir çizgi var gibi ama inşallah vardır gecikmeyi bekle 2 gün sonra tekrar test yapYaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)
Teşekkür ederim canım inşallahGünaydın kuzum ,sakın üzülme Rabbim en kısa zamanda nasip edecek sana da bu sevinci,zamani var sadece
Önümüzdeki ayı deyerlendirirsin bigüzel
Ay inşallah kuzummmOlsun üzülme yola devam hepimiz buradayız ins gğzel haberler alcaz yakında güzel kuzmm
Ben aslında biliyordum kuzum regl olacağını dün ateşini söyleyince anladim,buraya yazıp da moral bozmak istemedimTeşekkür ederim canım inşallahbu kadar gecikme olunca çok umutlanmıştım
kısmet değilmiş diğer aylara bakacağız artık
Tatlim senin bat ne zaman? Zor bela silik çizgi gördüm sankiYaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)
Günaydın bebeğim üzülme kuzumGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
miraclebeyb R raainbow
fnd_50
Lale95
Ginnys M Mavimiresl
Bizdede var o modelden8 yaşında,galiba 6. hissi kuvvetli bizim oğlanınne zaman ekşn günü olsa o gece zor uyur
![]()
Bu kadar gecikme notrmal.mi ki canım kimyasal felan geçirmiş olabilir misinGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
miraclebeyb R raainbow
fnd_50
Lale95
Ginnys M Mavimiresl
Benimde yok hahahhaAhahaha o test işine hiç girmeyelimbayram tatili 9 gün boyunca bizde bişey yok 10. U gün döküldük
eşim sabah grip olcam galiba diyerek işe gitti iş çıkışı test vermeye gitmiş ne olur ne olmaz diye benimde o gün başım nasıl ağrıyor kafam kalkmıyor hiç bişey yapamadım evde halsizim ama adam grip oldu diye kalktım zorla bi çorba yaptım yattım migren sanıyorum ben bi baktık akşam eşim pozitif çıkmasın mı kendim test yaptıramadan yatak döşek evde yattım sonuçlarımda 10 tane negatifim var bir tane pozitifim yok eşim sayesinde
![]()
Canım benim modumuzu düşürmek yok, en güzel zamanda sağlıkla gelecek inşallah. Her regl olduğumuzda umutsuzluğa kapılsak da her ay yeniden çiçekleniyoruzGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
miraclebeyb R raainbow
fnd_50
Lale95
Ginnys M Mavimiresl
Kız bende de varBizdede var o modelden9 yaşında
![]()
Ben gece yine bayılmışım aşkoAhahaha aşko içimdikiler yeterli ya bırak ekşını dıkşını uyuyacağım eşim uyudu bile ben kaldım![]()
Ama silik çizgi vardıGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
miraclebeyb R raainbow
fnd_50
Lale95
Ginnys M Mavimiresl