- 16 Mart 2022
- 435
- En iyi cevaplar
- 1
- 468
- 53
- 41
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.561
Amin cümlemizin çocuklarını bizim sıpa erkekKız bende de var11 yaşında ama kız❤ Allah bağışlasın kuzum❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cümlemizin çocuklarını bizim sıpa erkekKız bende de var11 yaşında ama kız❤ Allah bağışlasın kuzum❤
Tebrik ederim canım. Sağlıkla kuçağınıza almak nasip olsun6 eylüle bebekli bir ben ekleyebilirsinlisteye girmemişim
![]()
Erkek koçlar tamamen farkli,iyi ki zıt olmuşsunuz,ayni olsaydınız anlaşmaniz zor olurdu,ablam da koç ben deAynen bebeğim öyle kibirlilik değil de dediğin gibi.. ben de çok kurarım o cümleyi valla çünkü hep benim dediğime gelir en sonundabenim eşim de koç burcu ama erkekle kadının alakası yok. Ben sabırsızım o çok sabırlı, ben telaşlıyım o sakin, ben kılı kırk yararım çok detaycıyım o çok yüzeysel, ben her şeyi dert ederim o vurdumduymaz. Her şeyimiz tam zıt
![]()
Amin kuzum. Kız büyüsünler bizde onlara böyle yapalım tam ekşın zamanı gidip kapılarını çalalım kaçalım hahahhahAmin cümlemizin çocuklarını bizim sıpa erkek![]()
Zaten aynılar aşko yeter ki anne baba yalnız kalmasınBak görüyosun hepsi aynı![]()
Ayy sen bensin aşko benim kv yokta ama kimseden yardım istemem aman amanErkek koçlar tamamen farkli,iyi ki zıt olmuşsunuz,ayni olsaydınız anlaşmaniz zor olurdu,ablam da koç ben de
Farkli huylarimiz var,ablam iş yaparken hep beni çalıştirir elinin altinda şunu getir bunu getir falan
Ben asla ve asla kimseye şu işi yap yardim et falan diyemem,hastayken bile yatak döşek yatarim yine de kendi işimi kendim görürüm
Kv neden bana haber etmedin falan der yardim ederim söylermiyim asla
Üzülme canım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay alırız güzel haberiGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 @Safiye19 @raainbow @fnd_50
Lale95 @asunny M Mavimiresl @iyilikperisi92 @melek076 @Random3 @Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Uyuyakalmışım canım ya Olsun aşko bu ay nasip değilmiş ama kimyasal gebelik yaşadın biliyo musun tamda böyle işte üzülmek yok kuzum bu harika bi haber bir problem olmadan bebiş sahibi olabildiğini bil ve önümüzdeki ay işin daha kolay Rabbim güzelleştiriyorGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 @asunny M Mavimiresl @iyilikperisi92 @melek076 @Random3 @Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Uzulme kuzum yaa olsun vardir bundada hayir. En azindan regl oldun ugrastirmadi seni.Günaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Evet ya eşim bazen kızıyor neden anneme soylemedin gelsin yardim etsinAyy sen bensin aşko benim kv yokta ama kimseden yardım istemem aman aman![]()
Evet ya sinir oluyorum bazen sanki babasini yiycemZaten aynılar aşko yeter ki anne baba yalnız kalmasın![]()
Yaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)
Heh aynen benim kız aynı valla bi salmadı biziEvet ya sinir oluyorum bazen sanki babasini yiycemeşim işden gelince oğlum bizi dikizliyor aceba öptümü sarıldi mi
Hemen araya giriyor![]()
Az önce bir konudaki sayfalari okudum resmen sinir gıcık oldum haaHeh aynen benim kız aynı valla bi salmadı bizi![]()
Büyüyünce intikomm alırız bizdeeeHeh aynen benim kız aynı valla bi salmadı bizi![]()
Ne okudun aşko banada söylee bende sinir olayımAz önce bir konudaki sayfalari okudum resmen sinir gıcık oldum haa
Eşim bebek aglayinca dırdir karilar gibi konuşuyor başlıkli konuydu galibaNe okudun aşko banada söylee bende sinir olayım![]()
Evet ya eşim bazen kızıyor neden anneme soylemedin gelsin yardim etsin
Nayirrr söylememmmm diyip yolluyorum![]()
Kuzum silik bi çizgi görüyorum ama çok silik bi kaç gün daha bekleyip yapsan iyi olur sonra kalbimiz kırılıyo yaYaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)