Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim bebek aglayinca dırdir karilar gibi konuşuyor başlıkli konuydu galiba
Allahim nasıl uslupsuz ,cahil bir konuşma şekli
İnsan hem yardim isteyip hem tanımadigi birine öyle cevap verirmi ya pess
Kız verir her çeşit insan var işte 🙄😂 bebek yerine kocasını sustursun oda 😅😅😅 bebek bu ağlıycak tabi 🙄

Yumurtlama sonrası 9.gün fotosu kızlar gebelik testi bu her sabah bu şekilde yapacağım

Eklentiler

• 3EB4AF13-B3A2-49CE-8581-B43C612386AA.webp
    3EB4AF13-B3A2-49CE-8581-B43C612386AA.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 37
  • F823A486-BB3F-40A0-A7E4-8E85031E55B7.webp
    F823A486-BB3F-40A0-A7E4-8E85031E55B7.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 36
Ben aslında biliyordum kuzum regl olacağını dün ateşini söyleyince anladim,buraya yazıp da moral bozmak istemedim
Senin gecikmen psikolojik,mevsim değişikliyinden veya yumurtlama gec olduğu için oldu
Galiba yumurtlama geç oldu kuzum ondan haklısın, bende aslında dün anladım ağrım vardı ve bende aslında regl olacağımı biliyordum testlere o yüzden inanmadım hiç hayırlısı böyleymiş 🤷🏻‍♀️
Günaydın bebeğim üzülme kuzum 😔 bizde önümüzde ki ayı güzel değerlendiririz napalim nasip ❤
Aynen kuzum nasip değilmiş ne yapalım artık önümüzdeki maçlara bakacağız ❤️
Bu kadar gecikme notrmal.mi ki canım kimyasal felan geçirmiş olabilir misin
Benim için aslında hiç normal değil canım bende acaba kimyasal mı dedim ama hiç bilmiyorum ki kimyasalı da 😥
Canım benim modumuzu düşürmek yok, en güzel zamanda sağlıkla gelecek inşallah. Her regl olduğumuzda umutsuzluğa kapılsak da her ay yeniden çiçekleniyoruz 🌸 hayırlısı olsun tatlım
Evettt canım çok teşekkür ediyorum evet insan üzülüyor ama tekrar umutlanarak yeni aya yeni değerlendirmelere devam ediyorum inşallah vakti zamanı geldiğinde gelecekler ❤️🌸
Ama silik çizgi vardı 🥺 hayırlısı olsun canım belkide bu ay olacak ❤️
evet vardı ama bende çok inanmamıştım 😥 inşallah canım çok bekletmezler inşallah 😥

Gunaydin canimm. Bugun anaların bayramı okullar açıldı 😂😂😂 bende kalktim 7 bucukta 2 kasarli tost cocuklara giydirdim hazirladim. Kıza beslenme hazirladim domates salatalık fındık tost ekmeği süt bide az bisküvi. Hooop simdi kapidan gönderdim 😂😂 11 de randevum var doktorda az uyursam iyi olacak sonrasinda evi toplarim 10 dkka hazirlanirim. Bugun cok yoğun gececk.
Kolay gelsin canım
Yeni okul dönemi hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin inşallah 🤣❤️

Üzülme canım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay alırız güzel haberi
Ay inşallah kuzum hepimizden alırız o güzel haberi ❤️
Uyuyakalmışım canım ya Olsun aşko bu ay nasip değilmiş ama kimyasal gebelik yaşadın biliyo musun tamda böyle işte üzülmek yok kuzum bu harika bi haber bir problem olmadan bebiş sahibi olabildiğini bil ve önümüzdeki ay işin daha kolay Rabbim güzelleştiriyor🌸🌸❤️❤️🥰
Benim de aklıma geldi kuzum acaba kimyasal gebelik mi ama tam bilmiyorum nasıl bişey bu kimyasal gebelik? Ay kuzum çok teşekkür ederim ya inşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberleri alırız ❤️
Uzulme kuzum yaa olsun vardir bundada hayir. En azindan regl oldun ugrastirmadi seni.
Ay inanır mısın bebeğim sevindim gerçekten olmasaydım birde negatif çıksaydı iyice stres olurdum

Aşkolar yok mu başka haberler 🤣
Ben ara verdim şimdi 11 de işe devam 🤣
Bu arada şarjım kayıp akşam görüşürüz ancak 😜

Kızlar hsg çekilen ay aşırı regl ağrısı çeken oldu mu? Hsg yüzünden mi bu kadar ağrıyo yoksa kistim mi büyüdü ağrıdan duramıyorum🥺

Kızlar yumurtlama sonraki 9. Gün hcg testi varmı benim gördüğüm gibi gölge iz vs. Gören gergine bir test yaparak ilerleyeceğim yada iki güne bir sabahları… bu arada bu çizgi 5 dk içinde göründü

Eklentiler

• 4416BE22-0C16-4F32-B378-C5B1F29FAAF8.webp
    4416BE22-0C16-4F32-B378-C5B1F29FAAF8.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 81F96B0D-3CAE-47C5-AED8-8B8056D45B85.webp
    81F96B0D-3CAE-47C5-AED8-8B8056D45B85.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 30
Back
X