- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.581
Ben gece yine bayılmışım aşkouyansanaaağğğ nerdesiiinn
![]()
Ahahaha aşko benim hiç oldu resmen uyu uyan uyu uyan sersem oldum günaydııın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gece yine bayılmışım aşkouyansanaaağğğ nerdesiiinn
![]()
Kız verir her çeşit insan var işteEşim bebek aglayinca dırdir karilar gibi konuşuyor başlıkli konuydu galiba
Allahim nasıl uslupsuz ,cahil bir konuşma şekli
İnsan hem yardim isteyip hem tanımadigi birine öyle cevap verirmi ya pess
Günaydın bebeğim ❤ bende nasıl uyumuşum eşim uyandırdı alarmı duymuyo musun diye duysam kalkarım demekki duymamışım Allah AllahAhahaha aşko benim hiç oldu resmen uyu uyan uyu uyan sersem oldum günaydııın![]()
Benim de çok uykum var ya, baş ağrısı azar azar geçiyor ,rahatladikca uykum daha da artıyorAhahaha aşko benim hiç oldu resmen uyu uyan uyu uyan sersem oldum günaydııın![]()
Bide aşko benim sağ taraftan azacik ağrı gibi bişey oluyor sanki düğüm kalmış orda batıyo banaAhahaha aşko benim hiç oldu resmen uyu uyan uyu uyan sersem oldum günaydııın![]()
Aç karnımı doyurup konuya bakıciğimEşim bebek aglayinca dırdir karilar gibi konuşuyor başlıkli konuydu galiba
Allahim nasıl uslupsuz ,cahil bir konuşma şekli
İnsan hem yardim isteyip hem tanımadigi birine öyle cevap verirmi ya pess
O konuya bak sonra konu sahibinin açtığı diger konuyu oku aldirmam lazim başlikliAç karnımı doyurup konuya bakıciğim![]()
Dur aşko bakıcam bakmazsam çatlarım zatenO konuya bak sonra konu sahibinin açtığı diger konuyu oku aldirmam lazim başlikli
Vallahi sinir geldi tepemden Nero gibi![]()
Hahshahaha bende balayına gidicem oglumun ahshshshhs kıvrılır bi köşeye yatarımAmin kuzum. Kız büyüsünler bizde onlara böyle yapalım tam ekşın zamanı gidip kapılarını çalalım kaçalım hahahhah![]()
Galiba yumurtlama geç oldu kuzum ondan haklısın, bende aslında dün anladım ağrım vardı ve bende aslında regl olacağımı biliyordum testlere o yüzden inanmadım hiç hayırlısı böyleymişBen aslında biliyordum kuzum regl olacağını dün ateşini söyleyince anladim,buraya yazıp da moral bozmak istemedim
Senin gecikmen psikolojik,mevsim değişikliyinden veya yumurtlama gec olduğu için oldu
Aynen kuzum nasip değilmiş ne yapalım artık önümüzdeki maçlara bakacağızGünaydın bebeğim üzülme kuzumbizde önümüzde ki ayı güzel değerlendiririz napalim nasip ❤
Benim için aslında hiç normal değil canım bende acaba kimyasal mı dedim ama hiç bilmiyorum ki kimyasalı daBu kadar gecikme notrmal.mi ki canım kimyasal felan geçirmiş olabilir misin
Evettt canım çok teşekkür ediyorum evet insan üzülüyor ama tekrar umutlanarak yeni aya yeni değerlendirmelere devam ediyorum inşallah vakti zamanı geldiğinde geleceklerCanım benim modumuzu düşürmek yok, en güzel zamanda sağlıkla gelecek inşallah. Her regl olduğumuzda umutsuzluğa kapılsak da her ay yeniden çiçekleniyoruzhayırlısı olsun tatlım
evet vardı ama bende çok inanmamıştımAma silik çizgi vardıhayırlısı olsun canım belkide bu ay olacak
![]()
Kolay gelsin canımGunaydin canimm. Bugun anaların bayramı okullar açıldıbende kalktim 7 bucukta 2 kasarli tost cocuklara giydirdim hazirladim. Kıza beslenme hazirladim domates salatalık fındık tost ekmeği süt bide az bisküvi. Hooop simdi kapidan gönderdim
11 de randevum var doktorda az uyursam iyi olacak sonrasinda evi toplarim 10 dkka hazirlanirim. Bugun cok yoğun gececk.
Ay inşallah kuzum hepimizden alırız o güzel haberiÜzülme canım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay alırız güzel haberi
Benim de aklıma geldi kuzum acaba kimyasal gebelik mi ama tam bilmiyorum nasıl bişey bu kimyasal gebelik? Ay kuzum çok teşekkür ederim ya inşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberleri alırızUyuyakalmışım canım ya Olsun aşko bu ay nasip değilmiş ama kimyasal gebelik yaşadın biliyo musun tamda böyle işte üzülmek yok kuzum bu harika bi haber bir problem olmadan bebiş sahibi olabildiğini bil ve önümüzdeki ay işin daha kolay Rabbim güzelleştiriyor![]()
Ay inanır mısın bebeğim sevindim gerçekten olmasaydım birde negatif çıksaydı iyice stres olurdumUzulme kuzum yaa olsun vardir bundada hayir. En azindan regl oldun ugrastirmadi seni.
Üzülmek yok yola devam aşkoGünaydın kızlar, biliyordum ben o yüzden bekledim inanmadım test yaptım testi beklerken kırmızılar geldi adet oldum nasip değilmiş![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 @Safiye19 @raainbow @fnd_50
Lale95
Ginnys M Mavimiresl @iyilikperisi92 M melek076 @Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
İntikam soğuk yenen bi yemektir hahahhahahHahshahaha bende balayına gidicem oglumun ahshshshhs kıvrılır bi köşeye yatarım![]()
Aynen bebeğim tam gaz devam inşallahÜzülmek yok yola devam aşko
Nasip canım![]()
Geldim bekliyorum simdi cok kalabalik ne zaman girer ne zaman cikarm belli degilKolay gelsin canım
Yeni okul dönemi hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin inşallah![]()