Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim @raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun
Canim çok üzüldüm Rəbbim güc kuvvet versin sana inşaallah son acın olur

Oyyy kuzum benim yazdıkların o kadar iyi geliyor ki Evet tabiii hatırlıyorum senin testlerde bariz belliydi senden de bu ay ben umutluyum inşallah bebeğiiiimmm ay inşallah güzel haberler gecikmezler bebeğim sabah üzüldüm de şuan iyiyim

4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim @raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun

Canım benim geçmiş olsun ne denir bilmiyorum ama herşeyin başı sağlık, şimdi anlamayıp hamileliğin ilerleyen aylarında sorun çıksa daha çok üzülürdün Rabbim önce sağlık versin Bir sağlık sorununuz olmadığını doğal yolla gebe kalabildiğini öğrendin en azından en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklısıyla Allah nasip etsin üzülme demiyorum ama yıpratma kendini bu bebeğinin seni cennette bekliyor olacak

İnşallah bir yandan da yeni yumurta için besleniyorum pco olunca regli olmuyorsun nede olsa o nedenle ver coşkuyu gelen yumurtayı değerlendir
Her zaman diğerlerini de düşünmek lazım tabiiii sen her ihtimali değerlendir kuzum fazla değerlendirme göz çıkarmaz

Canım benim senin iyi olmanda bana iyi geliyor amin aşkom amiiin hepimiz tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla güzel haberlere

Canım çok geçmiş olsun en azından kendiliğinden hamile kalabildiğini öğrendin bu senin için sevindirici bir haber kuzum keşke böyle olmasaydı ama herşey nasip kısmet Rabbim sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda mutlu haberi almanı nasip eder inşallah kuzum

Canım benim bugünler geçecek atlatacaksın kalbim de duam da seninle Allahım yardımcın olsun bir an önce iyi olursun inşallah

Kuzum silik bi çizgi görüyorum ama çok silik bi kaç gün daha bekleyip yapsan iyi olur sonra kalbimiz kırılıyo ya inşallah bebeğin seninledir
Canım ben artık regli bekliyorum çizgi gördüm görmedim ikilemi insanı çok yoruyor yarın bat tarihim hayırlısı ile gelsin de önümüzdeki maçlara bakalım çıkmadık candan unut kesilmez dimi ama

Ahahah bu mantıkta ikizler üçüzler doldurur bu topiği
PCo lukarda olabiliyor bu nedenle arka arkaya olgunlaşabiliyoe yada aynı anda ama sorun şu ki tam istenilen boyuta gelmiyor o nedenle bu çizgiye çok sevinemiyorum tam cam gibi t değildi C çizgisi kadardı ama çok hafif ondan azdı heraldede 16-17 mm arasıdır Buda döllensede tutma ihtimali düşük oluyor o nedenle bu çizgiyi görüyoruz evet ama ilerlemiyor çünkü sağlam bir yumurtadeğil Allah’ın işinden sual olmaz o nedenle sabırla beklemeye devam.ama dediğim gibi tam bir yumurtlama yada pik yüksekliğinde görsem derdim ki kesinlikle gebelik sağlam geliyor derdim bakalım bekleyip tadacağız

Kız niye yatmadın aşko benim gibi zombiye dönmüşsün

Çok dillendirdim galiba adama uykuda msj iletildi heralde evren ona o msjı iletti aşko tam uyudum çok geçmeden dikşınlandım sonra uykum açıldı sonra yine dalıyordum alarm çaldı eşimi yolladım sonra dedim duşumu alayım geç uyanırım duş aldım yattım aklıma bizim kız geldi buraya girdim msj yazdım uyuyakalmışım bir saate uyandım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…