- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.621
Canim çok üzüldüm4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim@raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun
Günaydın bebeğim ❤ bende nasıl uyumuşum eşim uyandırdı alarmı duymuyo musun diye duysam kalkarım demekki duymamışım Allah Allah
Oyyy kuzum benim yazdıkların o kadar iyi geliyor kiAşko benim geçen ayki testleri mi hatırlıyormusun bilmiyorum hem erken gebelik testimde gölge çıkmıştı hem kaset testimde gölge çıkmıştı sonra adet olmuştum iki farklı testin yanılacağını sanmıyorum senin testtede bariz vardı o gölge kimyasalda hcg belli bi noktaya kadar yükseliyor sağlıksız embriyo olduğu İçin daha fazla yükselmeyip adet olunuyor önümüzdeki aylarda senden umutluyum bu iyiye işaret sakın üzülmek yok
4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim@raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun
Her zaman diğerlerini de düşünmek lazım tabiiii sen her ihtimali değerlendir kuzum fazla değerlendirme göz çıkarmazİnşallah bir yandan da yeni yumurta için besleniyorum pco olunca regli olmuyorsun nede olsa o nedenle ver coşkuyu gelen yumurtayı değerlendir
Oyyy kuzum benim yazdıkların o kadar iyi geliyor kiEvet tabiii hatırlıyorum senin testlerde bariz belliydi senden de bu ay ben umutluyum inşallah bebeğiiiimmm ay inşallah güzel haberler gecikmezler bebeğim sabah üzüldüm de şuan iyiyim
Bencede aynı fikirdeyim kaçanı kovalamak gerekli gelene yer çıksınHer zaman diğerlerini de düşünmek lazım tabiiii sen her ihtimali değerlendir kuzum fazla değerlendirme göz çıkarmaz
Canım çok geçmiş olsun4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim@raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun
Oyy canım beniiimmCanım benim senin iyi olmanda bana iyi geliyoramin aşkom amiiin hepimiz tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla güzel haberlere
AhahahBencede aynı fikirdeyim kaçanı kovalamak gerekli gelene yer çıksın
Keşke görmeseydimGördün mu yabüyük zevke döverim bizim kocalara öyle karı lazim
Kız niye yatmadın aşko benim gibi zombiye dönmüşsünAhahaha yok duyuyorum ama onun sesiyle uyumak huzur veriyor deseydin Ya ahahahahaben toplasanız 3 saat uyumuşumdur
Kız hiç anlamadım neyi gördünüz neyi görmek istemediniz ama çok da merak ettimKeşke görmeseydimkesinlikle katılıyorum aşko ama yok biz öyle olmayalım Allah muhafaza
Canım benim bugünler geçecek atlatacaksın kalbim de duam da seninle Allahım yardımcın olsun bir an önce iyi olursun inşallah4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim@raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun
Oyy canım beniiimmAy amin inşallah burada hepimizin gerçekten bu güzel haberlere ihtiyacı var
Canım ben artık regli bekliyorum çizgi gördüm görmedim ikilemi insanı çok yoruyorKuzum silik bi çizgi görüyorum ama çok silik bi kaç gün daha bekleyip yapsan iyi olur sonra kalbimiz kırılıyo yainşallah bebeğin seninledir ❤
İnsallah canim yatisim yapıldı odadayim Rabb'im bir daha yasatmasinCanim çok üzüldümRəbbim güc kuvvet versin sana inşaallah son acın olur
Yarın bat tarihim kuzum vallahi artık geliyorsa regl gelsin de önümüzdeki maçlara bakalımBen bir gölge görüyorum ama canım net bişeyde diyemiyorumkaç gün var bekle sen biraz daha kuzum
PCo lukarda olabiliyor bu nedenle arka arkaya olgunlaşabiliyoe yada aynı anda ama sorun şu ki tam istenilen boyuta gelmiyor o nedenle bu çizgiye çok sevinemiyorum tam cam gibi t değildi C çizgisi kadardı ama çok hafif ondan azdı heraldede 16-17 mm arasıdır Buda döllensede tutma ihtimali düşük oluyor o nedenle bu çizgiyi görüyoruz evet ama ilerlemiyor çünkü sağlam bir yumurtadeğil Allah’ın işinden sual olmaz o nedenle sabırla beklemeye devam.ama dediğim gibi tam bir yumurtlama yada pik yüksekliğinde görsem derdim ki kesinlikle gebelik sağlam geliyor derdim bakalım bekleyip tadacağızAhahahbu mantıkta ikizler üçüzler doldurur bu topiği
Kız niye yatmadın aşko benim gibi zombiye dönmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?