Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlim senin bat ne zaman? Zor bela silik çizgi gördüm sanki
Ama siliklere tam güvenemeyiz,2-3gün geçsin bidaha yap
Benim bat yarın kuzum vallahi ben de işte görüyor gibi oluyorum ama kendini kandırma olsa çok net çıkardı diyorum. Artık reglimi bekliyorum. Strese sokmadan kendimi reglimi olayım bari de önümüzdeki aya odaklanayım diyorum

Bu kadar gecikince umutlanmıştım ama kısmet değilmiş görmedim kuzum bakayım hemen

Kuzum bende bilemedim çok çok ince bir çizgi var gibi ama inşallah vardır gecikmeyi bekle 2 gün sonra tekrar test yap
Haklısın kuzum insna umutlanıyor üzülüyor hepimiz yaşıyoruz ama çıkmadık candan umut kesilmez Allahım inşallah hayırlı zamanda sağlıklı şekilde gönderir meleklerimizi ben inanıyorum Birbirimize güzel haberler vereceğiz inşallah

İnşallah gelmez diyorum canım gelmezse çok seviniriz ama gelirse de üzülmek yok önümüzdeki maçlara bakıyoruz
Aynen bu arada ilk ay eş paketinin bitmesine 10 gün falan kaldı. Eşime birinci ayı zor içirmiş oluyorum 3 ay içmez valla neyse olduğu kadar diyelim. Ama şimdi athena sipariş verdim evde de adendo vardı bu ay bunları kullanacağım

Hmmm anladım canım inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder Dünyaya geleceği varsa bir şekilde oluyorlar kuzum ümidini kaybetme

Kız acele etmeseydin ya adet olunca verseydin siparişi belki hamiş olacaksın adendo sabah akşam alıyorsun dimi canım

Ya ahahaha dün o kadar dile getirirsen olacağı bu

Amin inşallah kuzummmm hepimiz o haberi verelim inşallah

Ya ahahaha dün o kadar dile getirirsen olacağı bu

Ay sorma aşko ya daha tövbe konuşmam başıma geldi hemen ahahaha aşko kız şimdi bizim değerlendirme günü 11 iydi gece 4 te ikinci oldu ya o 12 si olarak sayılıyormu ahahaha kafayı yicem ya

4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim @raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun
Çok geçmiş olsun canım üzülme her şey yoluna girecek inşallah

Evet canim Allah'ım sağlıklı gebelik versin herkeze cok uzuldum ama yapcak birsey yok 6+3 olduk daha degerim 932 beklemenin anlami yok nasipte bunuda yaşamak varmış

Evet mesaj iletilmiş hahahhahah ben sana kaldır demiştim dinlemedin adama mesaj gitti işte evrenden dün gece az daha bende dıkşınlanıyodum ucuz yırttım

Evet canim Allah'ım sağlıklı gebelik versin herkeze cok uzuldum ama yapcak birsey yok 6+3 olduk daha degerim 932 beklemenin anlami yok nasipte bunuda yaşamak varmış

Tabi ki canım herşey bizler için sen kafanı kendini toparla sonra tekrar devammm ve emin ol hemen hamile kalırsın rahim kendine hamileliği tanıttı yabancılık çekmeden kısa sürede tekrar olur Hayırlısıyla sağlıklısıyla gönlünce olsun herşey aşko

6 ay yasakmis korunmak gerekiyormus. Hem biraz kafami toplarım bir daha nasil cesaret edecegim bilmiyorum

6 ay yasakmis korunmak gerekiyormus. Hem biraz kafami toplarım bir daha nasil cesaret edecegim bilmiyorum

Aaa böyle yapma aşkooo üzme bizide illa dedirtiyorsunuz bak bana bunu Dobarlaan canısı bir melek cennette seni bekleyecek her şerde bir hayır vardır hayrı ara hayrı gör, ne dedik herşeyin başı sağlık toparlarsın kısa sürede 6 ay bitsin diye beklersin sonra güzel haberini tekrar alırız biz senin hayırlısıyla

Son düzenleme:
İnsallah canim Allah razı olsun sağlığıma kavusayim hayırlısıyla. Ameliyata gerek kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…