Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sorma aşko ya daha tövbe konuşmam başıma geldi hemen ahahaha aşko kız şimdi bizim değerlendirme günü 11 iydi gece 4 te ikinci oldu ya o 12 si olarak sayılıyormu ahahaha kafayı yicem ya
Ahahahah aşkım valla bazen bizimde geceye sarkabiliyordu yada ikinci olabiliyordu bizde de ama bende bu sorunun cevabını kendi kendime bulamadım ama ben o gün olarak saydım yani gece olduğu için ertesi güne saymadım sende 11 i olarak say yani bugüne saymayacaksın düne 2 tane sayacaksın amannnn yada ne biliyim hiç sayma bugün yine ekşınlanın

Bu yok aşko yarın var normalde bakalım ahahaha aman bencede 11 diyelim boşver

Kızlar oğluşumu okula bıraktım geldim, ilk kez ondan bu kadar uzun ayrı kalıcam göz yaşım pıt ama kafa dinlemek için mükemmel bunu da inkâr edemicem

4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim R raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun
Ciddi bir sağlık sorununa sebep olmadan,başında anlaşılması bile şükür sebebi inan.Allah şifa versin canım, kolaylıkla geçsin gitsin
En önemli şey sağlık, sağlığın yerinde olsun doktorun vereceği süre biter bitmez keyifli bebiş haberlerini alalım inşallah

ay aşkolar bugün geç geldim destansı konuşmuşsunuz maşallah baştan başladım bakalım sonuna gelince güzel şeyler görürüm umarımmm ay napıyosunuz iyimisiniiizzz benim belim ikiye ayrılacak az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…