- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.661
AhahahahAy sorma aşko ya daha tövbe konuşmam başıma geldi hemen ahahahaaşko kız şimdi bizim değerlendirme günü 11 iydi gece 4 te ikinci oldu ya o 12 si olarak sayılıyormu ahahaha kafayı yicem ya
Ahahahahaşkım valla bazen bizimde geceye sarkabiliyordu yada ikinci olabiliyordu bizde de ama bende bu sorunun cevabını kendi kendime bulamadım ama ben o gün olarak saydım yani gece olduğu için ertesi güne saymadım sende 11 i olarak say yani bugüne saymayacaksın düne 2 tane sayacaksın amannnn yada ne biliyim hiç sayma bugün yine ekşınlanın
Kız siz nerden buldunuzArama yerine Eşim bebeğim ağlayinca yaz cikiyo konu aşko ama bakmasan sınırın tepene gelmese daha iyi
Aşko sen gün aşırı mı değerlendirme yapıyorsun bu ayBu yok aşko yarın var normalde bakalım ahahaha aman bencede 11 diyelim boşver
Kız siz nerden buldunuzay aşırı merak ettim okumam lazım zaten kırmızılara sinirliyim toplu bir patlama yaşarım
Aşko sen gün aşırı mı değerlendirme yapıyorsun bu ay
Davşanım benimOlsun aşko yanımda havuç götürdüm iş yerine
Sırayla sigara havuç sigara havuç sigara havuç
Ay birşey kaçırmamışız hatta keşke bende okumasaydım daraldım bunaldım valla daha fazla okumadım kapattımNe olmuş Ya ne kaçırdım ben
Ya bu ay bende mi öyle denesem aşkoYok aşko 3-2-3-2 yani dün 11 di iki gün sonra 13 ü
Ciddi bir sağlık sorununa sebep olmadan,başında anlaşılması bile şükür sebebi inan.Allah şifa versin canım, kolaylıkla geçsin gitsin
Bilmiyorum aşko valla bendeAhahahhaaşko ne olcak bizim bu halimiz kaçsak olmuyo kaçmasak olmuyo
Ruhum daraldı be okurken bide acayip ayar oldum bende tamamını okuyamadımAy birşey kaçırmamışız hatta keşke bende okumasaydım daraldım bunaldım valla daha fazla okumadım kapattımMucizemmm16 aşko haklıymışsın ya boğdu beni valla
Amin canim inşallahCanım cok cok geçmiş olsun, hayırlısıyla kolay bi şekilde atlat bu süreci
Teşekkür ederim canım Allah razi olsun
Millete nefret kusmuş kız ay valla tüm enerjimi aldıRuhum daraldı be okurken bide acayip ayar oldum bende tamamını okuyamadımsinir sistemim kaldırmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?