- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.601
Ben gördüm canımKızlar yumurtlama sonraki 9. Gün hcg testi varmı benim gördüğüm gibi gölge iz vs. Gören gergine bir test yaparak ilerleyeceğim yada iki güne bir sabahları… bu arada bu çizgi 5 dk içinde göründü
İyi demekki sadece ben görmemişim takibe alıyorum bu değerlendirmeyi testin bu durumundan dolayı inşallah kalıcı devem eder sağlıklaBen gördüm canım
Kız ayy okumaz olaydım Allah kahretmesin tam saç baş yolmalık herşeyi bi kenara koyup onu mu dövsekO konuya bak sonra konu sahibinin açtığı diger konuyu oku aldirmam lazim başlikli
Vallahi sinir geldi tepemden Nero gibi
Maalesef tuttular deAynen bebeğim tam gaz devam inşallahHislerin tuttu bak
Canım bende gördüm ama testi tekrarla daha çok erken çünkü inşallah vardırKızlar yumurtlama sonraki 9. Gün hcg testi varmı benim gördüğüm gibi gölge iz vs. Gören gergine bir test yaparak ilerleyeceğim yada iki güne bir sabahları… bu arada bu çizgi 5 dk içinde göründü
Olsun aşko yanımda havuç götürdüm iş yerineGeldim bekliyorum simdi cok kalabalik ne zaman girer ne zaman cikarm belli degil
Aynen maalesef ama yine de tuttular bakMaalesef tuttular de
Gördün mu yaKız ayy okumaz olaydım Allah kahretmesin tam saç baş yolmalık herşeyi bi kenara koyup onu mu dövsek
Nasılsin aşko?benim ki çatlamaya başlıyor sankiOlsun aşko yanımda havuç götürdüm iş yerine
Sırayla sigara havuç sigara havuç sigara havuç
Bende her zaman olduğu gibi belirsiz herşeyNasılsin aşko?benim ki çatlamaya başlıyor sanki
Sabah uyandığımdan bu yana sağ kasık taraflarda ağrım var havuç yaradi sanki
Evet çok erken ama burada kan tahlili durumu olmadığı için böyle erken başlıyorsun eğer pozitif çıkarsa geçmiş testlerle kıyaslamak için negatif olunca ztn buz gibi beyaza dönüyor benim bir önceki bundan belirgindi falat söndüCanım bende gördüm ama testi tekrarla daha çok erken çünkü inşallah vardır
Diyorlar ki şere…..ler adet bitsin belki bir his olurAynen maalesef ama yine de tuttular bakpeki sor bakalım ufukta yakınlarda bana güzel şeyler hissediyorlar mı yoksa boşuna uğraşmayım
Bende de mum gibi söndü geçen ayEvet çok erken ama burada kan tahlili durumu olmadığı için böyle erken başlıyorsun eğer pozitif çıkarsa geçmiş testlerle kıyaslamak için negatif olunca ztn buz gibi beyaza dönüyor benim bir önceki bundan belirgindi falat söndü
4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagimAmin inşallah canım benim biliyorum 526 çıkmıştı. Senden haber bekliyorum inşallah hayırlı haberler verirsin
Aynen aşırı belirgindi hatta çok ta sevindik ama tak diye söndü çok komikBende de mum gibi söndü geçen ay
İnşallah daha da koyulaşır canımEvet çok erken ama burada kan tahlili durumu olmadığı için böyle erken başlıyorsun eğer pozitif çıkarsa geçmiş testlerle kıyaslamak için negatif olunca ztn buz gibi beyaza dönüyor benim bir önceki bundan belirgindi falat söndü
AhahahahDiyorlar ki şere…..ler adet bitsin belki bir his olur
Ay inşallah kuzum hepimizden alırız o güzel haberi
Benim de aklıma geldi kuzum acaba kimyasal gebelik mi ama tam bilmiyorum nasıl bişey bu kimyasal gebelik? Ay kuzum çok teşekkür ederim ya inşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberleri alırız
Ay inanır mısın bebeğim sevindim gerçekten olmasaydım birde negatif çıksaydı iyice stres olurdum
İnşallah bir yandan da yeni yumurta için besleniyorum pco olunca regli olmuyorsun nede olsa o nedenle ver coşkuyu gelen yumurtayı değerlendirİnşallah daha da koyulaşır canım
Benim de çok uykum var ya, baş ağrısı azar azar geçiyor ,rahatladikca uykum daha da artıyor
Hava da hafif rüzgarli ohhh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?