Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama sonraki 9. Gün hcg testi varmı benim gördüğüm gibi gölge iz vs. Gören gergine bir test yaparak ilerleyeceğim yada iki güne bir sabahları… bu arada bu çizgi 5 dk içinde göründü
Ben gördüm canım

Kızlar yumurtlama sonraki 9. Gün hcg testi varmı benim gördüğüm gibi gölge iz vs. Gören gergine bir test yaparak ilerleyeceğim yada iki güne bir sabahları… bu arada bu çizgi 5 dk içinde göründü
Canım bende gördüm ama testi tekrarla daha çok erken çünkü inşallah vardır

Olsun aşko yanımda havuç götürdüm iş yerine
Sırayla sigara havuç sigara havuç sigara havuç
Nasılsin aşko?benim ki çatlamaya başlıyor sanki
Sabah uyandığımdan bu yana sağ kasık taraflarda ağrım var havuç yaradi sanki

Nasılsin aşko?benim ki çatlamaya başlıyor sanki
Sabah uyandığımdan bu yana sağ kasık taraflarda ağrım var havuç yaradi sanki
Bende her zaman olduğu gibi belirsiz herşey
Çatladı mı ben mi çatlayacağım belirsiz
Ya 0 belirti bende

Canım bende gördüm ama testi tekrarla daha çok erken çünkü inşallah vardır
Evet çok erken ama burada kan tahlili durumu olmadığı için böyle erken başlıyorsun eğer pozitif çıkarsa geçmiş testlerle kıyaslamak için negatif olunca ztn buz gibi beyaza dönüyor benim bir önceki bundan belirgindi falat söndü

Bende de mum gibi söndü geçen ay

Amin inşallah canım benim biliyorum 526 çıkmıştı. Senden haber bekliyorum inşallah hayırlı haberler verirsin
4 gun sonra beta 932 cikti kizlar. Doktorum igne yaparak dusurucek. Rahim disi bir gebelik olmus. Dis gebelik teshisim konuldu. Bugun yatis yapacagim R raainbow canim senide etiketliyorum haber olsun

İnşallah daha da koyulaşır canım

Aşko benim geçen ayki testleri mi hatırlıyormusun bilmiyorum hem erken gebelik testimde gölge çıkmıştı hem kaset testimde gölge çıkmıştı sonra adet olmuştum iki farklı testin yanılacağını sanmıyorum senin testtede bariz vardı o gölge kimyasalda hcg belli bi noktaya kadar yükseliyor sağlıksız embriyo olduğu İçin daha fazla yükselmeyip adet olunuyor önümüzdeki aylarda senden umutluyum bu iyiye işaret sakın üzülmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…