- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.841
Amin aşko çok amiinnAmiiin amiiin hayırlısıyla sağlıklısıyla bebişlenelim inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin aşko çok amiinnAmiiin amiiin hayırlısıyla sağlıklısıyla bebişlenelim inşallah![]()
ay pardon
atşli daha iyi oldu hiç anlaşılmaz aşko bak
![]()
Doğru diyorsun bebeğim inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hayırlısı ile inşallahKız asma o suratınıolucak bebeğim zamanı vardır bekliyoruz işte birlikte nasip ne zamansa o zaman olucak biz kendimizi ne kadar hırpalasakta o zamanını bekliyo ❤❤
Ahahaha kuzum siz varken üzülmek mümkün müüüNe dedi oMucizemmm16 surat mı astı bizim kız ben mi yanlış gördüm
yasaklı şeyler yapmayınız lütfen
Demgey3 hanım enerji lazım gülmek lazım senin yüzün gülmezse yumurtan nasıl gülüp ağzını açacak kız aşkoooo sırıt bakim
![]()
Ahahahah ona çok güldüm gerçekten ya iki harfi yazmamış diye yakalanmayacak sanıyor oyyy kurban olurum yaaaa çen koyktun muuu çennnEvetDemgey3 bencede yumurtanın gülmesi için bizimde gülmemiz lazım şimdi otur
_Umutlu_Pozitif_ ın zngldak mesajını yeniden oku
![]()
Yaaa öldüm gülmektenYaaaaa ne yazdın aşko okuyamadım anlayamıyorum çok kısaltıyorsunn![]()
Nee mesajlarımı okumuşDoğru diyorsun bebeğim inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hayırlısı ile inşallah
Ahahaha kuzum siz varken üzülmek mümkün müüüDoğru diyorsun aşkooo benim minnoşlar üzülmesinler sonra gelen misafirleri kabul etmezler
ay kızlarrr
Mucizemmm16 ne diycem benim koca gece ben uyuyunca mesajlarımızı okumuş
ay ne güldüm ya benim ki çok fena anacım
birbirinizi nasıl gaza getiriyorsun nasıl bir ortam kurmuşsunuz diyor
![]()
O biçim bi ortam kurduk deseydin aşkoDoğru diyorsun bebeğim inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hayırlısı ile inşallah
Ahahaha kuzum siz varken üzülmek mümkün müüüDoğru diyorsun aşkooo benim minnoşlar üzülmesinler sonra gelen misafirleri kabul etmezler
ay kızlarrr
![]()
Doğru diyorsun bebeğim inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hayırlısı ile inşallah
ay kızlarrr
![]()
Aşko bizim kız seni gözden çıkarmış yeğen uğrunaBenim parçalanmam önemli değil yani![]()
Ayyy rezil oldukHahahayyyyttttthemen topik başlıklarına göz atıyoruz karımı kulüpten nasıl kurtarırım birbirlerini gaza getiriyorlar diye başlık var mııı bakıyoruuuz
ahahaha eniştenin diline düşürdün bizi ahahahah
Eveettt çıkarttı valla hiç acımadanAşko bizim kız seni gözden çıkarmış yeğen uğruna![]()
Ahahahah ona çok güldüm gerçekten ya iki harfi yazmamış diye yakalanmayacak sanıyor oyyy kurban olurum yaaaa çen koyktun muuu çennn_Umutlu_Pozitif_
![]()
Kızz Whatsapda daha kolay yakalanırızO biçim bi ortam kurduk deseydin aşkooo o zaman whatsap yolu yakın bize
![]()
Hahahayyyyttttthemen topik başlıklarına göz atıyoruz karımı kulüpten nasıl kurtarırım birbirlerini gaza getiriyorlar diye başlık var mııı bakıyoruuuz
ahahaha eniştenin diline düşürdün bizi ahahahah
Kıızz çıkardım sayılmazdaaaAşko bizim kız seni gözden çıkarmış yeğen uğruna![]()
Kız parçalasa nolcal biz toplarız seniEveettt çıkarttı valla hiç acımadan![]()
KesinlikleNe korkcam yaaa elalem kim ama dedikodu kazanında kaynayan ben olmak istemiyorum ahahahaha![]()
ay pardon
atşli daha iyi oldu hiç anlaşılmaz aşko bak
![]()
Amin canim. Kac ay gecti ? İgne yeterli olur insallah yaptilar ignemi serum taktilar simdi sabah cikicam sorun olmaz ise. Cok uzuldum anlataamam tam umudumu kaybettigimde gelmişti cabuk gittiçok gecmıs olsun canım,
korkma hıc bende 921 ıken ıgne olmustum hatta evde gecırdım surecı ..
tabı ınsan cokk üzülüyor seni cok ıyı anlıyorumRabbım bır daha yasatmasın
Kızz Whatsapda daha kolay yakalanırız
kimiiiinn kocaasıığğğğ buuuu buuuu
Demgey3 kocasııııığğ birazcık meraaklııı
Bulursanız parçalarımı toplarsınızKıızz çıkardım sayılmazdaaaçift çizgi şart artık
Kız parçalasa nolcal biz toplarız seni![]()
aşko doğru düzgün yaz ne yazdığını anlayamıyoruz
_Umutlu_Pozitif_ aşko sen anlarsın ya bize de açıkla
![]()