- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.041
Emoji koymazsam anlayın ki ben değilim aşkoKizDemgey3 biz şimdi yorum yapanin sen olduğunu nasıl anliycaz ya kocan seni uyutup girdiyse senin yerine yorum yazdiysa parola koyalim Recep ivedik ninesi gibi
ahahahha yeter ki bebiş olsunDıkşınlatırım hiç affetmem
ahahahhahah
Bebeğim aynen benimde bel ağrım çok önceki adetlerimde hiç ağrımazdı galiba kimyasal inşallah kimyasaldan sonra hamilelik daha kolay oluyormuş inşallah ikimizde güzel haber alırızBen geçen ay tahminimce kimyasal geçirdim ve aynen bu şekilde oldu bende
Bel agrısından ayağa kalkamadım hatta
Ayyy al işte dikkat çekmiycek diye ya koyarsaEmoji koymazsam anlayın ki ben değilim aşkobenimki emoji kullanmaz genelde
ahahahha yeter ki bebiş olsun
ahahahhahah
Ya inşallah daBebeğim aynen benimde bel ağrım çok önceki adetlerimde hiç ağrımazdı galiba kimyasal inşallah kimyasaldan sonra hamilelik daha kolay oluyormuş inşallah ikimizde güzel haber alırız
Yaaaa aşko niye ya çokta ciddi biriyimdirDemgey3 aşko seni artık ciddiye alamıyorum neler olmuş beler ben yokken
Şimdi daha eve geldim bi baktim uyy nenem yarabbimmm
@ucge geçmiş olsun
M Mavimiresl ikizim be durumdasın
Bugün beyaz krem şeklinde çok az akıntım oldu
Kaç gündür akıntı yok ne olabilir sizce
Ne bileyim yaYaaaa aşko niye ya çokta ciddi biriyimdir
Kuzum akıntı konusunda ben çok bilgiye sahip değilim ya
Yok koymaz zaten bugün diyor ki emojiden midem bulandı diyor ne çok emoji koyuyorsunuz diyorAyyy al işte dikkat çekmiycek diye ya koyarsa
513 çıktı doktorum da çok beğendiayy yeni geldim kafamı yastıktan kaldırtmıyo bu bebe bana ve belim inanılmaz ağrıyor sabırsızlıkla cumayı bekliyorumseninkide uyutuyor seni belli ayy kesin kan tahlili vermişsindir yeni okuyorum topiği ben ne çıktı güzelmi nasıl ilerliyor
Kız o yazışmadı ki hiç çok günahını aldım ama yazık sadece son sayfayı okumuş siteyi anlayamamış ileri geri yapmayı ucuz yırtmışızNe bileyim yadüşünsene bizimle tekrar yazışıyor
Nasıl olayım aşkom beni sorduğun için çok teşekkür ederim öncelikle
Mfk nın 5 ci ilişkisi de bitmıs durum da_Umutlu_Pozitif_ kız bu kozla aynıyız He benım 17 ci gün mfk devamke
Ovulasyon testlerini bıraktın mı şu an iki günde bir devam ediyorsa olan olmuşturNasıl olayım aşkom beni sorduğun için çok teşekkür ederim öncelikle
Çalıştım bugün aşko eve geldim sonrada ev işine atıldım
Sonra bakıma gittim işte manikür falan derken eve geldim yine
Dün kendimi çok kötü hissediyordum
Bugün de düşünüyorum işte akıntı falan yok belirti yok 16 güne girdim
Bu ay yine hüsran gibi geliyor bana …
Karışık duygular işte
Sen nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl
Yok kuzum gec olmazsinBebek için daha erken değil mi aşko bu bayağı yumurtlama ya uzuyoordöngümün 16. Günü bugün yumurtlama olsa iki güne çatlasa oooo ben bu ay geç adet olcam bana bunu hatırlatın lütfen boşa umutlanmayayım regl günü olmayınca
Evet evet aşko hatırlıyorum hatta testlerini bile hatırlıyorum kimyasaldı seninki de büyüm ihtimal en son kalanları atmıştı orda da bakalım benim ki ne olacaksaAy seninde kimyasaldan sonra ki ilk ay demiiii inşallah bu ay olacak yaaa
Ay evet evettttt tutacak inşallah kuzummmm inanıyorummmm
Aşko birileri yine seni dıkşınlatacak_Umutlu_Pozitif_
Yok kuzum gec olmazsin
Evet evet aşko hatırlıyorum hatta testlerini bile hatırlıyorum kimyasaldı seninki de büyüm ihtimal en son kalanları atmıştı orda da bakalım benim ki ne olacaksaAy seninde kimyasaldan sonra ki ilk ay demiiii inşallah bu ay olacak yaaa
Ay evet evettttt tutacak inşallah kuzummmm inanıyorummmm
Aşko birileri yine seni dıkşınlatacak_Umutlu_Pozitif_
Ayy deli yaYok koymaz zaten bugün diyor ki emojiden midem bulandı diyor ne çok emoji koyuyorsunuz diyoraz önce mutfaktan geldi yemek kokusu almış şey diyor kızlara sorsana “ mutfaktaki yemek kokusu midemi çok bulandırdı ay acaba hamile miyim” diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?