Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay tahminimce kimyasal geçirdim ve aynen bu şekilde oldu bende
Bel agrısından ayağa kalkamadım hatta
Bebeğim aynen benimde bel ağrım çok önceki adetlerimde hiç ağrımazdı galiba kimyasal inşallah kimyasaldan sonra hamilelik daha kolay oluyormuş inşallah ikimizde güzel haber alırız

Bebeğim aynen benimde bel ağrım çok önceki adetlerimde hiç ağrımazdı galiba kimyasal inşallah kimyasaldan sonra hamilelik daha kolay oluyormuş inşallah ikimizde güzel haber alırız
Ya inşallah da
Bende akıntı bile yok
Kuru kuruya olur mu ki

Yaaaa aşko niye ya çokta ciddi biriyimdir
Kuzum akıntı konusunda ben çok bilgiye sahip değilim ya

Ayyy al işte dikkat çekmiycek diye ya koyarsa
Yok koymaz zaten bugün diyor ki emojiden midem bulandı diyor ne çok emoji koyuyorsunuz diyor az önce mutfaktan geldi yemek kokusu almış şey diyor kızlara sorsana “ mutfaktaki yemek kokusu midemi çok bulandırdı ay acaba hamile miyim” diyor

513 çıktı doktorum da çok beğendi 4+2 ydi bugün keseyi göremedik ama dış gebelik şüphesi yok çarşamba oluşur kesesi dedi 24 eylüle görmeye gidicez senin nasıl

M melek076 sen nasılsın yine eğlenmişsiniz ben giremiyorum pek yoğunluktan
Nasıl olayım aşkom beni sorduğun için çok teşekkür ederim öncelikle
Çalıştım bugün aşko eve geldim sonrada ev işine atıldım
Sonra bakıma gittim işte manikür falan derken eve geldim yine
Dün kendimi çok kötü hissediyordum
Bugün de düşünüyorum işte akıntı falan yok belirti yok 16 güne girdim
Bu ay yine hüsran gibi geliyor bana …
Karışık duygular işte
Sen nasılsın ne yapıyorsun bebiş nasıl

Ovulasyon testlerini bıraktın mı şu an iki günde bir devam ediyorsa olan olmuştur
Ben de valla son bir burun dolgumu yaptırdım bugün gittik doktora. Muayene ücretleri uçmuş durumda ama çok istiyordum o doktoru
Hala hamileliği anlayabilmiş değilim aileye söyledik bugün artık dayanamadım
Senin kaçıncı ayın denemede

Ay inşallah kuzum inşallah Yok bu gün ekşın dikşın yok mfk bozmayacağım öyle bir düzen ki günü gününe işliyor iyi oldu denk geliyor

Seninde böyle adetle atılıyor aşko merak etme sorun olmayacak

Ayy deli ya enişte sen hamile kalamaççın imkanlar el vermiyooğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…