- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.441
Canım sonuçlar kötü değil, beklenen sınırların üzerinde. Çok aşırı iyi de değil. ML'DE 15 MİLYON sperm olması istenir en az sizin 17 milyon, bu sayıda artış olursa çok güzel olur ama bu da yeterli. 3ml de toplam 51 milyon sperm çıkmış. kötü değil iyi ama toplam 240 milyon spermi olan da var öyle düşün.kızlar bir şey soracağımm bilgisi olan var mı eşimin sonuçları bugün test vermeye gitmişti ??? R raainbowMucizemmm16 @000umutlu000 @Demgey3 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @mucizeyimben iyilikperisi92 M MiuLego ve diğer güzelliklerim
Sen değerlendirsen sonrasına gün say gebelik için adet içinse yumurtlama sonrasına sayacaksın inşallah seninde tutmuştur baya güzel belirtiler bunlar ya çok sevindimAşko bence olabilir
Bende de bugün akıntı başladı ama beyaz krem gibi
Şeffaf da degil bildiğin krem şeklinde
Döngüye göre ikimizde yumurtlama bitti
Ama ben bugün emin olmak için ovu yapacağım
Bende bat 27 Eylül de carsamba yumurtlama olmuşsa tahminimce o zaman 24 Eylüle kayıyor
Canım bence öyle kritik bişey yok gibi, ama aslında daha detaylı bakılıyor spermiyogramda, upuzun bir analiz oluyor. morfoloji çok önemli bir kriter mesela bu testlerde o yok. Bir de aklında olsun spermiyogram tüp bebek merkezi olan hastanelerde daha doğru çıkıyor.kızlar bir şey soracağımm bilgisi olan var mı eşimin sonuçları bugün test vermeye gitmişti ??? R raainbowMucizemmm16 @000umutlu000 @Demgey3 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @mucizeyimben iyilikperisi92 M MiuLego ve diğer güzelliklerim
Ere yaptın mı 17. Günde öyle söylüyorlar aklında olsunBenim yumurtlama sonrasi 16. Gun regl oluyorum. Doktor dediki lh pikinin 14. Gunu idrar testi yap
İnşallah hislerin doğru çıkar aşkoSen değerlendirsen sonrasına gün say gebelik için adet içinse yumurtlama sonrasına sayacaksın inşallah seninde tutmuştur baya güzel belirtiler bunlar ya çok sevindim
Bende yıllardır öyleyim canım, bana oğlumun hamileligini zehir ettiler sinir krizleri gecirirdim kaskatı kalırdım sinirden, Allah korudu yavrumu. Ama eşim beni ve oğlumu tercih etti ve şehir değiştirdik çok şükür artık uzaktalar hayatımıza da müdahale edemiyorlar. Eşim görüşüyor görüşsün birşey diyemem ailesidir ama bende eşim konuşunca çok nadir konuşuyorum o kadar, ötesi yokBen baya laf söylüyorum artik bana yapilan haksizlik oldugunda. Yada eşim söylüyor uyariyor. 7 senemi çöp ettiler. Tasindim 1 sene konusmadilar. Cokta mühim degil demistim. 3 senedir cok iyi bana karşı bitanecik geliniyim. Yemek yapar gelin yiyin der.. işim cok olur bende yardim edeyim der. Cokta bilmistir hersey gelir elindeno bana iyi olursa bende ona iyi olurum olmazsa da yalakalik yapacak degilim herkes kendi işine bakar. Hani derler ya bana gelsin 1 adim ben giderim 10 adim diye. Artik böyle bisey yok, bana kim kac adim geliyorsa bende onlara o kadar adımla gidiyorum Yaşım ilerledikce anladıklarım bunlar. Sana serin davranıyosa sende ona oyle davran.
O değil de bende bir kaynana adayıyım ya hahahahahahYa katibelik ruhum ortaya çıkıyorsizin bu mesajlarınızı okudukça KV hakkında birşeyler yazasım geliyor lütfen ama
Meeemeeeee en sevdiğim estetik noktası arkadaşım yaptırdı seneler evvel sadece toplattı ay şahane oldu ama birde birinde popo gördüm kız o ne öyleeee acaip güzel ben zaten şişkoyum memeler göt baş aldı gidiyor diyetteyim ama kilon iyiyse bence popo yaptır elbise falan acaip iyi duruyorBenimkiler ortaydı ondan biraz kaldırtmak istedim
Ailede genetik olarak çok sarkıktılar
Kuzum keçiboynuzu özü yedirsen eşine sipermleri hareketlendirirmiş bende bizimkine yediriyorum iş görür belki diyevalla kuzum doktor bişey dememiş normal şartlarda iyi gebe kalabilir demiş ama bu hareketsizlik oranı benim kafamı karıştırdı biraz teşekkür ederim yinede
Canım sen gebemisin ben yeni giriyorum bu ay bayadır girmedim hayırlı olsunÇok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı ve sağlıklılarını nasip etsin inşallah. Nedense bu kürtaj sonrası bir sorunlu gebelik oluyor sanırım( Benimde Şubat ayında bir kimyasal olmuştu kürtajdan sonra. @bitliKedi aynı şekilde oldu senin aynı şekilde yine. Bundan sonraki süreçler güzel olsun inşallah. Bizde herşey yolunda çok şükür. 21 haftalık olduk yarın ayrıntılı ultrosonumuz var.
Evet bekliycem 2 gün kaldı çünkü olmazsam yapıcam görseydin c çizgisi bile silikti nasıl bir test anlmadımÇok emin olamadım ya ikinci söylediğin markayı bende duymadım daha önce bitane güvenilir bir test alıp denesenmi acabaYada bat tarihini beklemek daha iyi gelir gibi ben negatif görmekten yorulmuştum çünkü
Yapmadım 2 güncük kaldı beklesem mi diyorum
Kuzum hic anlmiyormkızlar bir şey soracağımm bilgisi olan var mı eşimin sonuçları bugün test vermeye gitmişti ??? R raainbowMucizemmm16 @000umutlu000 @Demgey3 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @mucizeyimben iyilikperisi92 M MiuLego ve diğer güzelliklerim
Sayısı 17 milyon cano bence iyikızlar bir şey soracağımm bilgisi olan var mı eşimin sonuçları bugün test vermeye gitmişti ??? R raainbowMucizemmm16 @000umutlu000 @Demgey3 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @mucizeyimben iyilikperisi92 M MiuLego ve diğer güzelliklerim
Bence iyi yaptırmışsın kuzum güle güle kullanEvet aşko
Ailede hepimizin sarkık nerdeyse 24 yaşında karnıma geliyorlardı
Bende kim ne der aman dedim yaptırdım
İns cano inssEderim canim çok teşekkür ederim desteğin icin..sizlerden güzel haber alirim inşallah moralim yerine gelir
Ayy aşkoo benide arkadaşm çağırıyor hamile oldugumu anlar diye gidemiyorumAmin canım hepimizin yüzü gülsün hayırlısıylaAşko bi arkadaşıma gideceğim kaç gündür çağırıyor kız kahve içmeye bi gidemedim artık sıra ona gelsin dedim hıh beklesinler
Ayy kuzum benimde anlamlandıramadıgım beyaz akıntım vardı ve otururken değilde ağrım ayaga kalknca oluyordu bide ben nasir tuvalete gidersm hatta tuvaletini dışarda tutan bi manyagm ben asla tutamaz oldm ve sık idrara çıkmaya başladım ama bu belirtileri hep hamile oldugumu öğrendikten sonra farkettim olabilr yaniKizlar bisey dicem. M melek076Mucizemmm16 @Random3 @Demgey3 G Gzmyts53 @000umutlu000 M MiuLego @Lale95 Ginnys @bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?