Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
Çok üzüldüm canım, sakın karalar bağlama, kendini çok üzme bak Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik olur diyorlar hep…

Allah razı olsun canim. Allah'ım sabir versin cok zor gunler gecirdim.
mutlulugum bir hafta sürdü bir daha nasil cesaret edecegim bilmiyorum 3 ila 6 ay yasak zaten ilaç verdikleri için Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin

Tatlım pıhtılaşmaya bakıldı mı?

ne demek canım rica ederim :) ben de baka baka artık öğrendim. Morfoloji çok önemli ya neden ona bakmamışlar ki?

ne demek canım rica ederim :) ben de baka baka artık öğrendim. Morfoloji çok önemli ya neden ona bakmamışlar ki?
bu testlerde bakmamışlar sanırım kuzum ama eşim diyor ki doktor bir kağıt vermiş orada yazıyordu sanki öyle bişey diyo iş çıkışınca bakıp yazayım canım sana

Yaa kuzum çok üzüldüm kimyasal sanırım kuzum doktora gidebildin mi ?
Yok gidemedim henüz ama telefonda konuşuyoruz
çok geçmiş olsun canım ya ne kadar çok kimyasal duyuyoruz bu aralar hayırlısı olsunn canım benim
Amin canim
Çok üzüldüm canım, sakın karalar bağlama, kendini çok üzme bak Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik olur diyorlar hep…
Bu benim ikinci kimyasalım ilk gebeligimde herhangi sorun yoktu bu ikincisi neden böyle olmuyor ve habire kimyasal geçiriyorum bilemiyorum.
Tatlım pıhtılaşmaya bakıldı mı?
Bütün testlerin yapıldı bu hafta içinde sonuç gelicek

Canım kimyasal mı oldu acaba hiç bilemiyorum ki

Kuzum benim dolgun goguslerim dik normal yani dikliği. Ama ben daha dolgun seksi memik istedigimden aslinda göbekliyim biraz tek skntim bu. Bide ben bebek emzirmeyi seven bi hatunum. Kızımı cok emzirdim oglum hic emmedi emzirme sonrasi cok kötü oldu memelerim ama sonra zamanla düzeldi. Suan iyi duruyolar ama kesinlikle dogum sonrasi psikolojime bagli olarak dusunebilirim.

Canim noldu. Bide benimde aklima pıhtılaşma olabilirmi diye geldi

Ben doğumlarımı özel hastanede yaptim kuzum. Normal dogumdan cok korkuyodum yasimda 21 di. Oglum dogum pozisyonuna girmis kafasi catıya sıkışmıs kontrole gittim 38+0 da acil doguma girdim. Oglum dogdugunda kafasinda izle dogdu sonradan gecti o iz.

Kızımda 2 cm aciklik ve suyum gelerek hastaneye gittim sancimda baslamisti. Ssvd yaptirmadi doktorum yine sezeryan oldum. 36+0 da

Benim lh yukselince adet oluyorum adete yakin. Pik oluyor adet olacagim zaman.

Beni de yorumlar mısınnnnn nasıl oluyor

Yok canim hic üzülmüyorum. Arkadasimin yeğeni bu ay korunmayi birakti bana test atmis bu pozitif mi diye test pozitif ilk aydan kalmis testte silik pozitif kaset test ama pozitif belli baya hayirli olsun dedim degerini bilsin

Eklentiler

• E0A27CE5-2A7D-40F0-8B4B-A271BF6A61E2.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
Yapar benim best kankam M MiuLego

Muhattap olma hassas donemdesin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…