- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.421
Parolayi söyleAyyyy hadi inşallah bebişte olabilir kuzum genelde gebelik belirtisi bunlarİnşallah vardır kuzum
Ahahahhaha ekinler dize kadar mıydıParolayi söyle
Olabilir olabilir lütfen olsunKizlar bisey dicem. M melek076Mucizemmm16 R Random3 Demgey3 @Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ M MiuLego Lale95 Ginnys @bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Aynen kuzum öyle yapacağım. 16 ekimde doluyor 1 yılımız. Beklemeden randevu alıp gideceğimCanım 1 yılınız dolduktan sonra hemen git tüm tahlillerini para vermeden şehir hastanesinde yaptır. Sonrasında duruma göre hareket edersin zaten. Tahlillerin yapılırkende denersin ne olacak ki. biliyorsun benim tahlil yaptırdığım süreçte oldu bebek. Hatta direk tüm bebeğe yönlendireceklerdi beni yaştan dolayı çok şükür rabbim gerek kalmadan nasip etti.
Ayy bebeğim inşallah bebiş belirtileridirKizlar bisey dicem. M melek076Mucizemmm16 R Random3 Demgey3 @Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ M MiuLego Lale95 Ginnys @bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Ya ciddi mi estetik mi kızMemelerim zaten ameliyatlı
Birşey hissetmiyorum
Onlar hep belirtisiz adette bile
Evet prolaktın yükselmesi ondan olabılıyo cunku benım mrme kenarları sıvılce gibi oluyp bazenUtanma kendimden biliyorumbide süt hormonu yukseliyor. Ona dikkat et biraz ele avuca gelince memisler
Yok bizimkiler oğlunun yüzüne de bakmıyorlarHepsi yılan oğulları olmazsa yüzümüze bakmazlar
İyi bari kuzum insss sağlıklı bi sekılde sorunsuz ılerler bide de haberdar et gelişmeler den canım Benım dualarımdasınDeger sifirlanana kadar kanama olmamasi lazim mis olursa hemen gel kurtaj yapmamiz gerekir dedi. Dedigin gibi ben yinede ped koydum ne olur ne olmaz diye. Cuma gidince bakicaklar kaca düştü beta hcg degeri diye 10 gunde felan regl olmam lazım sanırım. Agriyi sordum normal adet yasicaksin dedi.
Bebeğim sık idrar durumu bende 5.haftadan sonra başlamıştı. Rahim genişlerken oluyor o belirtiler. Ama akıntıyı bilemedimKizlar bisey dicem. M melek076Mucizemmm16 R Random3 Demgey3 @Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ M MiuLego Lale95 Ginnys @bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Ayyy maşallahÇok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı ve sağlıklılarını nasip etsin inşallah. Nedense bu kürtaj sonrası bir sorunlu gebelik oluyor sanırım( Benimde Şubat ayında bir kimyasal olmuştu kürtajdan sonra. @bitliKedi aynı şekilde oldu senin aynı şekilde yine. Bundan sonraki süreçler güzel olsun inşallah. Bizde herşey yolunda çok şükür. 21 haftalık olduk yarın ayrıntılı ultrosonumuz var.
Niye iki sezeryan aşkoBende botoks u cok seviyorum. Kalici makyaj da cok severim. Ama inanki bir tek ihtiyacım karın germe ( 2 sezeryan) ama cok korkuyorum. Memeler iyi sanirim genetik annemin bile hala bu yasinda cok guzel. Karın göbek biraz var ama benim. Ya sıkı bi sporlada toparlarim aslinda cunku sarkma yok. Ama 3. Bebek olursa sarkma olursa germe gerekebilir.
Beni çözmüşsün aşkoAsko hislerim olumlu senin icinbenim gibi ucuk kacik bi hatunsun. Kim ne demis diye dusunmeden istediğini yasiyorsun
Yanına da kahve sigaraKendime kahvaltı hazirlayim asko mis gibi oh
Evet aşkoYa ciddi mi estetik mi kız
Bebeğim hiç bilmiyorum ki ya ne desem yalan olurkızlar bir şey soracağımm bilgisi olan var mı eşimin sonuçları bugün test vermeye gitmişti ??? R raainbowMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Lale95 M Mavimiresl Veziir M mucizeOldu iyilikperisi92 M MiuLego ve diğer güzelliklerim
valla kuzum doktor bişey dememiş normal şartlarda iyi gebe kalabilir demiş ama bu hareketsizlik oranı benim kafamı karıştırdı biraz teşekkür ederim yinedeBebeğim hiç bilmiyorum ki ya ne desem yalan olurinşallah iyidir
Ederim canim çok teşekkür ederim desteğin icin..İyi bari kuzum insss sağlıklı bi sekılde sorunsuz ılerler bide de haberdar et gelişmeler den canım Benım dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?