- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.461
Kuzuuum çok üzüldümKızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
Ayy çok üzüldüm canimKızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
Ayy çok üzüldüm canimKızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
Kuzumm keşke yardımcı olabilseydim hiç bildiğim konu değilkızlar bir şey soracağımm bilgisi olan var mı eşimin sonuçları bugün test vermeye gitmişti ??? R raainbowMucizemmm16 @000umutlu000 @Demgey3 Lale95 M Mavimiresl @Veziir @mucizeyimben @iyilikperisi92 @Fang ve diğer güzelliklerim
Canımsın üzülme bundada bir hayır vardırKızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
Cidden yani değişik bi testmiş oEvet bekliycem 2 gün kaldı çünkü olmazsam yapıcam görseydin c çizgisi bile silikti nasıl bir test anlmadım
Ahh canım inan çok üzüldümKızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
ayy canım valla müthiş açıklama yapmışsın hayran kaldım çok teşekkür ederimmCanım sonuçlar kötü değil, beklenen sınırların üzerinde. Çok aşırı iyi de değil. ML'DE 15 MİLYON sperm olması istenir en az sizin 17 milyon, bu sayıda artış olursa çok güzel olur ama bu da yeterli. 3ml de toplam 51 milyon sperm çıkmış. kötü değil iyi ama toplam 240 milyon spermi olan da var öyle düşün.
canlı-ölü sperm oranı da normal, bir de hareketlilik iyi bence. Özellikle ileri hızlı %30 bence güzel. Toplam hareketlilik genelde %40 üzeri olsun deniliyor. Sizin yerinde hareketli yüzdesi yok burada ona rağmen %40 zaten :)
bence iyi, sperm sayısını da biraz attırırsanız mükemmel olur. Tabi hepsi kendi fikrim :)
Morfoloji sonucu yazıyor mu peki o da önemli. %4 ten büyük olmalı diyor doktorlar
Şu köşedere topiğin bi köşesinde sinsi sinsi bekliyorum o zaman sıramı
Yaa kızlar şimdi iyi bişey söyleyip ümitlendirmek, kötü bişey söyleyip üzmek istemem cidden büyük sorumluluk olur.
Lale'yi kıramadım özelden de rica etmişti yazdım bi'şeyler ( salladım diyelim) .
Fırsat oldukça size de yazmaya çalışırım ara ara biraz kafamı dağıtayım önce malum sabah sabah istikbalim kadar beyaz ve temiz bir test görünce moralim oldu sıfır sıfır sıfır
Canım benim cok gecmis olsun. Bende dış gebelik gecirdim bebegimi kaybettim dun hastanedeydim. Zamani var herşeyin uzme kendini Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsinKızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
sadece bu sonucu vermişler birde ek bilgi gibi bi doktor bişeyler yazmış onun haricinde bahsettiğiniz morfoloji dediğiniz yok öyle bişey yazmıyor hiç canım ama eşim şimdi söyledi sanki o bilgi gibi yazdığı şeyde yazıyordu diye iş çıkışında bakayım ne yazıyor :) Testi yaptırdığı yer araştırma hastanesi tüp bebek merkezi olan bir yer aynen canımCanım bence öyle kritik bişey yok gibi, ama aslında daha detaylı bakılıyor spermiyogramda, upuzun bir analiz oluyor. morfoloji çok önemli bir kriter mesela bu testlerde o yok. Bir de aklında olsun spermiyogram tüp bebek merkezi olan hastanelerde daha doğru çıkıyor.
Amin canım benim, isteyen herkes en kısa sürede sağlıkla kucağına alsın inşallahŞu köşedere topiğin bi köşesinde sinsi sinsi bekliyorum o zaman sıramıahh ahh o çamaşır suyuna batırılmş gibi testler bir yıldır göre göre sinirlerm zıplamıştı ayy kuzumm rabbim en yakın zamanda sağlıklı hamilelik nasp etsin inşallah çift çizgini görelim burda
alacağım canım onuda artık sever sevmez yutacak :):)Kuzum keçiboynuzu özü yedirsen eşine sipermleri hareketlendirirmiş bende bizimkine yediriyorum iş görür belki diye
teşekkür ederim canımm yorumun için inşallah iyidir bakalım göreceğiz :):):)Sayısı 17 milyon cano bence iyi
Bu ikinci defa oldu neyden kaynaklanır hiç bir fikrim yokKuzuuum çok üzüldümhamile kalabilmek bile umut bizim için.. sağlıkla nasip etsin Allah bi an önce kimyasaldır o değerlerle canım
Amin canımAyy çok üzüldüm canimne denir bilemedim
Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin tez zamanda üzülme nolur
Amin canım hepimize aşırı sarstı beni bu durum ikinci kez olunca bilmedimAyy çok üzüldüm canimne denir bilemedim
Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin tez zamanda üzülme nolur
Canımsın üzülme bundada bir hayır vardır
Amin canımAhh canım inan çok üzüldümüzülme dicem ama eminim üzüldüğüne ama çabuk toparla kendini bak normal yollarla hamile kalabildiğini öğrendik çok şükür İnşallah rabbim yakın zamanda sağlıklı bebek nasp eder
Sağol kuzum sanada çok geçmiş olsun çok zor bir durum tam heveslenirken kursağımzda kalmasi çok üzücüCanım benim cok gecmis olsun. Bende dış gebelik gecirdim bebegimi kaybettim dun hastanedeydim. Zamani var herşeyin uzme kendini Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin
Yaa kuzum çok üzüldümKızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
çok geçmiş olsun canım ya ne kadar çok kimyasal duyuyoruz bu aralar hayırlısı olsunn canım benimKızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?