Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
Kuzuuum çok üzüldüm hamile kalabilmek bile umut bizim için.. sağlıkla nasip etsin Allah bi an önce kimyasaldır o değerlerle canım

M Mavimiresl kıızz sen memiktomu istiyosunnn bak ben 19 yaşmda yaptırmıştım hiç yoktu benm ha masa ha ben çok büyük memiktoda sevmem makul boylarda yaptırdım ama keşke bebekten sonra yaptırsaydm yaptırcaksan bebekten sonra yaptır

Kızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
Ayy çok üzüldüm canimne denir bilemedim
Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin tez zamanda üzülme nolur

A Aden2023 evet lale arkadaşıma katılıyorum ucundan baksan lütfen amaa yaaa

Yaa kızlar şimdi iyi bişey söyleyip ümitlendirmek, kötü bişey söyleyip üzmek istemem cidden büyük sorumluluk olur.
Lale'yi kıramadım özelden de rica etmişti yazdım bi'şeyler ( salladım diyelim) .
Fırsat oldukça size de yazmaya çalışırım ara ara biraz kafamı dağıtayım önce malum sabah sabah istikbalim kadar beyaz ve temiz bir test görünce moralim oldu sıfır sıfır sıfır

Ahh canım inan çok üzüldüm üzülme dicem ama eminim üzüldüğüne ama çabuk toparla kendini bak normal yollarla hamile kalabildiğini öğrendik çok şükür İnşallah rabbim yakın zamanda sağlıklı bebek nasp eder

ayy canım valla müthiş açıklama yapmışsın hayran kaldım çok teşekkür ederimm ben anlamıyorum pek ne iyi ne kötü demiş doktorda ek takviye alabilirsin ama bu değerlerde iyi aslında demiş. sadece bu sonucu varmış canım başka bi test yapmamışlar

Şu köşedere topiğin bi köşesinde sinsi sinsi bekliyorum o zaman sıramı ahh ahh o çamaşır suyuna batırılmş gibi testler bir yıldır göre göre sinirlerm zıplamıştı ayy kuzumm rabbim en yakın zamanda sağlıklı hamilelik nasp etsin inşallah çift çizgini görelim burda

Canım benim cok gecmis olsun. Bende dış gebelik gecirdim bebegimi kaybettim dun hastanedeydim. Zamani var herşeyin uzme kendini Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin

sadece bu sonucu vermişler birde ek bilgi gibi bi doktor bişeyler yazmış onun haricinde bahsettiğiniz morfoloji dediğiniz yok öyle bişey yazmıyor hiç canım ama eşim şimdi söyledi sanki o bilgi gibi yazdığı şeyde yazıyordu diye iş çıkışında bakayım ne yazıyor :) Testi yaptırdığı yer araştırma hastanesi tüp bebek merkezi olan bir yer aynen canım

Amin canım benim, isteyen herkes en kısa sürede sağlıkla kucağına alsın inşallah

Kuzuuum çok üzüldüm hamile kalabilmek bile umut bizim için.. sağlıkla nasip etsin Allah bi an önce kimyasaldır o değerlerle canım
Bu ikinci defa oldu neyden kaynaklanır hiç bir fikrim yok
Amin canım
Amin canım hepimize aşırı sarstı beni bu durum ikinci kez olunca bilmedim
Canımsın üzülme bundada bir hayır vardır

Amin canım
Canım benim cok gecmis olsun. Bende dış gebelik gecirdim bebegimi kaybettim dun hastanedeydim. Zamani var herşeyin uzme kendini Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin
Sağol kuzum sanada çok geçmiş olsun çok zor bir durum tam heveslenirken kursağımzda kalmasi çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…