- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.561
Bizim ailede annem teyzelerim halalarımBen hiç bulantı yaşamadım çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ben canım oğlum hiç yormadı beni
He anladım bebeğim hadi goldür inşallahAh keşke@demgey3 aşko test istiyordu
Beeeenn varımDeğerlendirme tamamdırerkekleri raydan çıkarmak çok kolay bence
Şimdi takvime baktım
Birkere 2 gün üst üste hariç hep bir dolu bir boş olmuş
Anam bu da tutmazsa artık pes ediyorum
Kızlar benimleiçeçek var mı
Kesinlikle öyleİşte kuzum bi yanlış yapıyoruz dilimiz onay verirken beynimizden hayır diyoruz ve beyin dile galip geliyor
Bende öyle düşünüyorumBenle sen gebeyiz
Bı umut vereyim ikimize
Bendim been yarımdan fazla içiyoring hattaSen miydin yarım paket götüren yadaMucizemmm16 mıydı
Aşko hap verecek bana doktor gelecek ay bitkisel çözüm sürecine gireceğim
Bakalım
Bende istemiyorum gebeysem içmek
Ama olmuyor ki adamı dövecek gibi oluyorum
Ne okuması b1 Almanca kursu sınav hazırlığı vs.hergün okul bitmeyen ödevler beyin yakmadık bir sınavAşko ne okuyorsun ?
Hahahah aynen ya konu kaçtı toplanNerden çıkardık bunları şimdi
Bebe tutsun da sonra oramız buramızla oynarız
Ben kullanmadim ama bu ay hayıt tohumu çay yapiyorum onunla ve bal ari sutu ginseng karışımı kullaniyorum :)Kızlar çakşır kökü kullanan var mi
Teşekkür ederim canlarAğlasa be olurhepimiz asker gibi arkandayız
İnşallah bi daha ki ay sağlıkla bebiş haberini verirsin kuzum ya inşallah temiz çıkar sonuçlarınYok gidemedim henüz ama telefonda konuşuyoruz
Amin canim
Bu benim ikinci kimyasalım ilk gebeligimde herhangi sorun yoktu bu ikincisi neden böyle olmuyor ve habire kimyasal geçiriyorum bilemiyorum.
Bütün testlerin yapıldı bu hafta içinde sonuç gelicek
Ayy kuzum inşallah güzel haberler verirsin bu ay inşallah goldür beeKızlarrrr ben geldim dr dan dedi ki iki tane nur topu gibi yumurtan olmuş 18mm 21mm olmak üzereBugünü boş geçicez yarın birliktelik öbürgün boş geçicez sonraki gün birliktelik bu kadar dedi. ama bende kaşıntı olduğunu söyledim enfeksiyon varmış ilaç verdi o boş günlerde o ilacı kullanıcam hepsi bu kadar
Akıntın olmadı mı bu ay canım henüzS sedaadeserhan sende görmek istemiştin
Kuzum arkadaşıma rica ettim aldı şimdi yaptım ama yok bence adete 2 gün kala olsa çıkardıKız ben sizin için erkenden uyandım be
İyiyim bebeğim bende yemek koydum şimdi kız okuldan gelicek onu bekliyorum benim beyde evde çok bakamadım bugün o yüzdenBurdayım aşko arkadaşıma gitmiştim geldim oturuyorduk eşimle, yemek yicez şimdi sen napıyosun nasılsın bugün
Kuzum sımdı yaptım olsa cıkardı 2 gün kaldı adetimeCidden yani değişik bi testmiş obekle bence kuzum yaa bilinen bi test al öyle dene
Kuzum arkadaşıma rica ettim aldı şimdi yaptım ama yok bence adete 2 gün kala olsa çıkardı
Bende görüyorum bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?