Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benle sen gebeyiz
Bı umut vereyim ikimize

Aşko ne okuyorsun ?

Ayyy olsun olsun valla

Biz kadınlar buluruz bi yolll

anaaa içinden öyle mi geldi yanlış değilsem senin hissiyatın kuvvetliydi dimiii Gebeyiz topikçeee inşallah canoooo
Değerlendirme tamamdır erkekleri raydan çıkarmak çok kolay bence
Şimdi takvime baktım
Birkere 2 gün üst üste hariç hep bir dolu bir boş olmuş
Anam bu da tutmazsa artık pes ediyorum
Kızlar benimle içeçek var mı

Ayyy olsun olsun valla

Biz kadınlar buluruz bi yolll

anaaa içinden öyle mi geldi yanlış değilsem senin hissiyatın kuvvetliydi dimiii Gebeyiz topikçeee inşallah canoooo
Evet aşko bi an verdiğimiz emeğe ve değerlendirmeyi düşündüm ve içimden böyle geçti bıraz umudum var gibi ama ben yinede kendime bilinç altı olmadı diyorum ki hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

O zaman golll oldu bile diyelim ki evren de çalışsın bizim için inşallah tutmuştur canım içerdim ama şu an hiç içmedim yoğğğ akşam yatmadan içerim ben

İşte kuzum bi yanlış yapıyoruz dilimiz onay verirken beynimizden hayır diyoruz ve beyin dile galip geliyor

O zaman golll oldu bile diyelim ki evren de çalışsın bizim için inşallah tutmuştur canım içerdim ama şu an hiç içmedim yoğğğ akşam yatmadan içerim ben
Ben bugün iki tane içerek rekora koştum
O kadar çok iş vardı ki mesaiye kaldım bi an agresif oldum kendi kendime

Hadi bakalım sıra bebişin sıkıca tutunmasına kaldı olacak canım bu ay olacakk

Seni ayakta alkışlıyorum ha böyle içmeyiver gariii bebiş olacak yazık minnacık bedenine sigara dumanı gelmesin
Sen miydin yarım paket götüren yada Mucizemmm16 mıydı
Aşko hap verecek bana doktor gelecek ay bitkisel çözüm sürecine gireceğim
Bakalım
Bende istemiyorum gebeysem içmek
Ama olmuyor ki adamı dövecek gibi oluyorum

Kızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
Oyyy kuzum benim yaaa çok üzüldüümmm ama yokluğunu hissetmiştim inşallah kötü birşey yoktur demiştim üzülme bebeğim nasip değilmiş sağlıksızmış demek ki inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…