- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.521
Aşko memeye zor dayandıkMeeemeeeee en sevdiğim estetik noktası arkadaşım yaptırdı seneler evvel sadece toplattı ay şahane oldu ama birde birinde popo gördüm kız o ne öyleeee acaip güzel ben zaten şişkoyum memeler göt baş aldı gidiyor diyetteyim ama kilon iyiyse bence popo yaptır elbise falan acaip iyi duruyor
Olabilir aşko sende başka durum olmuşBen doğumlarımı özel hastanede yaptim kuzum. Normal dogumdan cok korkuyodum yasimda 21 di. Oglum dogum pozisyonuna girmis kafasi catıya sıkışmıs kontrole gittim 38+0 da acil doguma girdim. Oglum dogdugunda kafasinda izle dogdu sonradan gecti o iz.
Kızımda 2 cm aciklik ve suyum gelerek hastaneye gittim sancimda baslamisti. Ssvd yaptirmadi doktorum yine sezeryan oldum. 36+0 da
Erken yumurtaldıysan olabilir tabi ki canım fakat sen tekrar yumurtluyor da olabilirsin değerlendir bebeğim boş geçme. Yumurtlama akıntısına da benziyor çünküKizlar bisey dicem. M melek076Mucizemmm16 @Random3 @Demgey3 G Gzmyts53 _Umutlu_Pozitif_ @Fang @Lale95 Ginnys bitliKedi ve diger kizlar benim yumurtlama sonrasi 3. Gunumde beyaz losyonumsu bi akintim basladi. Ama sari degil beyaz Ayaktayken kasik agrim cok var tabiki ilacin etkiside olabilir. Bide südüklü oldum ben cok idrara cikmaya basladim, sivi alimim aşırı olmaz normalde ama bugun bi takip etcem yine sivi alimina göre. Heveslenmek istemiyorum ama bebis olabilirmi ki yaa bat 10
Yillar sonra gelinim burda topiklerde benden ağlamaz inşallahAma yılanlardan değilsin
Daha erken hala umut var canım hemen pes etme lütfennnnnGünaydın kızlar,
3 eylülde ovulasyon testi pik gördü bugün üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım bir heyecanla. Sonuç koca bir hiç
Çay mı demleyeyim oturup ağlayayım mı kararsızım o derece moralim bozuk.
Daha erken midir bir umut var mıdır ya bi'şeyler söyleyin de kendime geleyim depresyona girmeden
Hadi inşallah , bat 17 eylüle kadar artık her gün bir test patlatırım ben can sıkıntısındanDaha erken hala umut var canım hemen pes etme lütfennnnn
Her gün değilde iki güne bir olsun kıpkırmızı olsunHadi inşallah , bat 17 eylüle kadar artık her gün bir test patlatırım ben can sıkıntısından
Canım çok üzüldüm sen de bir pıhtılaşmaya gidip baktırsan mı acaba?Bu ikinci defa oldu neyden kaynaklanır hiç bir fikrim yok
Amin canım
Amin canım hepimize aşırı sarstı beni bu durum ikinci kez olunca bilmedim
Amin canım
Sağol kuzum sanada çok geçmiş olsun çok zor bir durum tam heveslenirken kursağımzda kalmasi çok üzücü
Ağlasa be olurYillar sonra gelinim burda topiklerde benden ağlamaz inşallah
Kızlarrrr ben geldim dr dan dedi ki iki tane nur topu gibi yumurtan olmuş 18mm 21mm olmak üzereBugünü boş geçicez yarın birliktelik öbürgün boş geçicez sonraki gün birliktelik bu kadar dedi. ama bende kaşıntı olduğunu söyledim enfeksiyon varmış ilaç verdi o boş günlerde o ilacı kullanıcam hepsi bu kadar
Kuzum İnan ki testini bulanık görüyorumEki Görüntüle 3129562
Kızlar mesaiye kaldım maalesef ancak şimdi ovu yapabildim
Döngünün 16. Günündeyim
Sanırım salı günü pik oldu ve diğer gün ovu yaptığımda çatladı
Bu evdeki son ovulasyon testiydi
Çalışmaya dünden beri ara verdik bugün de olmayacak
Sizce ?
M mucizeOlduMucizemmm16 M Mavimiresl Ginnys @loirly @
Bugün ikna edersemKuzum İnan ki testini bulanık görüyorumyinede bugün olmazsa yarın yine ekşınlanın bence
Bende düşünce adet oluyoruz diye düşünmüştüm fsh yükselip lh düşüyor ve adeeet gibi demekki yanlış biliyorum hala bakmadım ders çalışıyorum bir yandan.bu arada niye böyle düşündüm adet olacak gibiyim testler henüz kızarmadı lh yerlerde sürünüyor burdan gebelik çıkmaz diye düşündüm çünkü gebe olanlarda lh artıyor madem öyleyse adet olsam diye işte gariban duasıBenim lh yukselince adet oluyorum adete yakin. Pik oluyor adet olacagim zaman.
Kızzzz boşver olsun beeee canın sağolsunAşko memeye zor dayandıkher yerimiz silikon olacak anaaa
Göt var zatenKızzzz boşver olsun beeee canın sağolsun
Eee pik olmuş çatlamışsa sorun yok gebelik bekleyeceksin sıkıntı yokEki Görüntüle 3129562
Kızlar mesaiye kaldım maalesef ancak şimdi ovu yapabildim
Döngünün 16. Günündeyim
Sanırım salı günü pik oldu ve diğer gün ovu yaptığımda çatladı
Bu evdeki son ovulasyon testiydi
Çalışmaya dünden beri ara verdik bugün de olmayacak
Sizce ?
M mucizeOlduMucizemmm16 M Mavimiresl Ginnys @loirly @
Kız o olsa ben kesin yaparım lipo falan sevmiyorum ama heykeltraş gibi olsa şekillendirerek küçültse bir şey fena olmaz yaaaGöt var zatenhemde boyumdan büyük
Büyütme değilde küçültme olsa şahane
Kızlar çakşır kökü kullanan var miİyi akşamlar nasilsıniz canim kizlarrrrbugün dışarıdaydim vaktim olmadi
Bir saatdir birikmiş sayfalari okuyup ölüyorum gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?