- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.581
Kuzum bende görüyorum var bence bebişinKuzum sımdı yaptım olsa cıkardı 2 gün kaldı adetime
Ama adete 2 gün var daha ney olması gerekmez mı
Yardıma ihtiyacın olursa bir mesaj yeterliNe okuması b1 Almanca kursu sınav hazırlığı vs.hergün okul bitmeyen ödevler beyin yakmadık bir sınav
Bilmiyom ki yaKuzum bende görüyorum var bence bebişin
Sen Gebesin uğraşma ya o kadarKuzum sımdı yaptım olsa cıkardı 2 gün kaldı adetime
Ama fotoda netleştirme yaptım normalde boyle bıle gözükmüyo netlestırınce belli olduSen Gebesin uğraşma ya o kadar
Ama adete 2 gün var daha ney olması gerekmez mı
İyiyim bebeğim bende yemek koydum şimdi kız okuldan gelicek onu bekliyorum benim beyde evde çok bakamadım bugün o yüzdenafiyet olsun bebeğim ❤❤
Bende görüyorum bebeğimbencede varr
Elimde çok çok az yerini gördümYok canım herkeste aynı net kırmızı çizgi çıkmıyor ne silikle öğrenenler oldu bak altına çizgi çizdim ordan boylu boyunca ben burdayım diyor ben teste bakar bakmaz gördüm sen elindeyken görebiliyor musun canım
Adetten sonra olsaydı evet net olurdu ama adetten önce kuzum böyle çıkması normal daha erkenAma adete 2 gün var daha ney olması gerekmez mı
Tabikide ustalaştık baka baka araya araya usta olduk aşkoAşko biz Halis görmüyoruz Yanidan diye görebiliyoruz aşırı ustalaştık ya
Amin canım inşallah hepimize uğur getirsin bu ayAyy kuzum inşallah güzel haberler verirsin bu ay inşallah goldür bee
Anaaa sende mi kursa gidiyorsunNe okuması b1 Almanca kursu sınav hazırlığı vs.hergün okul bitmeyen ödevler beyin yakmadık bir sınav
Elimde çok çok az yerini gördüm
Kesin hamile degılım görcenizAdetten sonra olsaydı evet net olurdu ama adetten önce kuzum böyle çıkması normal daha erken
Evet canım inşallahHadi bakalım sıra bebişin sıkıca tutunmasına kaldıolacak canım bu ay olacakk
yok o ben değilimmm şükür ki bekarkendi o paket İçmelerSen miydin yarım paket götüren yadaMucizemmm16 mıydı
Aşko hap verecek bana doktor gelecek ay bitkisel çözüm sürecine gireceğim
Bakalım
Bende istemiyorum gebeysem içmek
Ama olmuyor ki adamı dövecek gibi oluyorum
Ya ben neden emin olamıyom biliyon mu 6 gün önce yaptıgım neden böyleydi bu bu kadar yok adar bak ilk yaptıgımaCanım bat günü adet olmazsan kan verirsin bence var inşallah sağlıcakla tutunur hayırlısıyla
Aşko sal gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?