- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.621
Çok yapınca kendimi manyak hissediyom yanlıs anlamayın sakın diyom ya manyak mısın habire gidip alınır mıYarin tekrar yap
Askom böyle düşünme cogumuz oyleyiz ben 10 lu 10lu siparis veriyorum nettenÇok yapınca kendimi manyak hissediyom yanlıs anlamayın sakın diyom ya manyak mısın habire gidip alınır mıyok işte yok alma artık diyom
Ya şöyle 30-33 günelerde adet olurdum adet olacağım tarihi yumurtlama akıntımı takip ederek anlarım. Bu ay erken yumurtladım 28. Gün adet gelir diye bekliyordum. İlk kez erken yumurtladım mfk sayesinde. Muhtemelen yarın yani 29. Gün gelecek gibi. Çünkü bugün adet öncesi beyaz akıntım geldi o gelince 1-2 güne kalmaz adetim geliyor.Mfk hakkında bilgim yok valla en yalan söyliyimGecikmezmi normalde hiç
Yumurtlamamı akıntı ve kasık ağrısı takibi yaparak anlıyorum bu ay hatta mfk sayesnde erken yumurtladım. Bugün adet öncesi beyaz akıntım geldi muhtemelen 1-2 güne adet gelir :) hatta yarın gelir bence. Gelse bitse de bari önümüzdeki ekşınlara odaklansam aşkoYok günde bir alıyorumda gebelere günde 2 öneriyormuş şüphen varsa günde 2 al dicektim aşko bekle bakalım ne olacak inşallah gelmez kırmızılar belki geç döllenme geç yumurtlama tarzı bişey olmuştur
Ama ben neden gölge görüyorumKuzum arkadaşıma rica ettim aldı şimdi yaptım ama yok bence adete 2 gün kala olsa çıkardı
Kuzum zaten yiyecek ekmeği varsa eşin yok dese de bir şekilde dünyaya gelirYa tabi öyle ama ben kocamı nasıl ikna etcem eğer hamile degılsen yapmak yok artık dedı ıkıncıyı büyüyene kadar bende istiyorum arkadaş gibi olsunlar zaten doğurana kadar 3 yasını geccek oğlum
Ama ben neden gölge görüyorumtek ben mi miyim gören yoksa
Yaaa yapıştırmaymış bi parçası, ayağım vurunca güm bam düştü birşeylerNeeeyyyyyne oluyor kız o nasıl ateş başlık kıracak cinsten ahahaha
Wuuu aklıma alacakaranlığın yatak kırılma sahnesi geldiSalıyom valla kocam isyanlarda hahahabenim de hep sünen şeffaf akıntı olurdu 2-3 gün önceden, bu sefer olmadı. Bugün 11.gün dün gece ekşında yatak başlığını kırdığımı söylemedim di mi?
Yok bee yatak değil hahaha başlığın bir parçasıWuuu aklıma alacakaranlığın yatak kırılma sahnesi geldigolllll olsunnnn
Ben veremıyorum kart eşimde ya malesef herseyı sıparıs veririm ama onu verirsem görür delirdin dicekAskom böyle düşünme cogumuz oyleyiz ben 10 lu 10lu siparis veriyorum netten
Bende görüyorum ama netlediğimde çıplak gözle zorla yerini bi tekAma ben neden gölge görüyorumtek ben mi miyim gören yoksa
Valla kendimden şüphe edecektim herşeyi çift çizgi görüyorum diyeYok bizde gördük aşko var
Direk gördüm ya açmadan yaniBende görüyorum ama netlediğimde çıplak gözle zorla yerini bi tek
Benim hiç kolay olmadı oğlum bende pko var 2 bucuk sene olsun diye bekledim olmadı artık tedaviye baslıycam dedim haftasına hamıle oldugumu öğrendim sürpriz oldu o yuzden baya kıymetli babası üstüne gül koklamak istemiyo pek kıymetli çocugu bazen kendımı üvey anne gibi hissediyom kocamın aşırı sakinliğindenKuzum zaten yiyecek ekmeği varsa eşin yok dese de bir şekilde dünyaya gelirama bence çok üzülüyor gibi yap kıyamaz o sana biraz bizde bitiyor kocaları istediğimiz yöne çekmek tabi çok güzel olur kuzum beraber büyürler ama ne güzel senin bir tane de oğlun varmış
Kız bende bi de ne tuhaflık var gündüz bişey yok akşam olunca kramplarım başlıyoDirek gördüm ya açmadan yani
Hep var yardıma ihtiyaç ama lanet sınav bir geçsem bakalım işte çalışıyorum bolcaYardıma ihtiyacın olursa bir mesaj yeterli
İnşallah bebiştendir canımKız bende bi de ne tuhaflık var gündüz bişey yok akşam olunca kramplarım başlıyo
Sende mi almanyadasın balım de bakayım ne güzel yaaAnaaa sende mi kursa gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?