- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.641
Ozaman ben regli olamayacağım gibi gebede değilim yumurta da bitti acep bu ne acabaaaacanim benim regle 4 kala ovulasyon koyulasir hatta adetliyken yaptim yine pozitif di. Adet biterken silikleşiyor
Ay inşallah senin ilk bebegın mı olcakİnşallah bebiştendir canım
Evet canımSende mi almanyadasın balım de bakayım ne güzel yaa
Gunes kremi aldim dersin kızzBen veremıyorum kart eşimde ya malesef herseyı sıparıs veririm ama onu verirsem görür delirdin dicek
Aşkom vermiş coşkuyuYok bee yatak değil hahaha başlığın bir parçası
Dur bakalim ne kdar var bataOzaman ben regli olamayacağım gibi gebede değilim yumurta da bitti acep bu ne acabaaaa
Sağol bebeğim❤❤Teşekkür ederim canım sizede afiyet olsunay ay yesinler enişte yokken sorarım ben sana
Tabiisi de...Aşkom vermiş coşkuyu
Efendim aşkooom
Besmele önemli kankaTabiisi de...Hayırlı evlat yapıcaz, coşku önemli
AnaaaSalıyom valla kocam isyanlarda hahahabenim de hep sünen şeffaf akıntı olurdu 2-3 gün önceden, bu sefer olmadı. Bugün 11.gün dün gece ekşında yatak başlığını kırdığımı söylemedim di mi?
Yok canim o ne ki?Azerice nedir anlamı?Kızlar çakşır kökü kullanan var mi
Salıyom valla kocam isyanlarda hahahabenim de hep sünen şeffaf akıntı olurdu 2-3 gün önceden, bu sefer olmadı. Bugün 11.gün dün gece ekşında yatak başlığını kırdığımı söylemedim di mi?
Yok canım 2. Olacak inşallahAy inşallah senin ilk bebegın mı olcak
Kız Allah seni güldürdün beniBenim hiç kolay olmadı oğlum bende pko var 2 bucuk sene olsun diye bekledim olmadı artık tedaviye baslıycam dedim haftasına hamıle oldugumu öğrendim sürpriz oldu o yuzden baya kıymetli babası üstüne gül koklamak istemiyo pek kıymetli çocugu bazen kendımı üvey anne gibi hissediyom kocamın aşırı sakinliğinden
Evet canım
Hadi inşallah ne zaman aklından cıkardın emin ol ozaman kalıcaksın biliyon muEvet canım
Hahahaha kız bana gelmıs diyo ki hadi diyo tamam yaptık ikinciyi bi tane zıbın almam yok işte maldan bi gıdım vermem yok onı yapmam niye diyom oğlumun sevgisini paylasmam zehru zıkkım sanki o çocuk dışardan gelcekKız Allah seni güldürdün benigenelde zaten boşverdiğinde oluyormuş kuzum ama bi bakarsın yine beklemediğin anda ikinci sürpriz yapar ikinci olsun kocanı o zaman görürüm hepsinin tadı sevgisi farklıdır bence sen duygu sömürüsü yap kıyamaz ister ikinciyi
Benımde 2. Olucak nasıpse tabi olursaYok canım 2. Olacak inşallahsenin
Ayy çok sevindiimmKızlarrrr ben geldim dr dan dedi ki iki tane nur topu gibi yumurtan olmuş 18mm 21mm olmak üzereBugünü boş geçicez yarın birliktelik öbürgün boş geçicez sonraki gün birliktelik bu kadar dedi. ama bende kaşıntı olduğunu söyledim enfeksiyon varmış ilaç verdi o boş günlerde o ilacı kullanıcam hepsi bu kadar
Ayy kolay gelsin aşko valla canımız çıktı be yap yap işler bitmiyoEfendim aşkooomben baya yoğundum bugün hala işim bitmedi bi girip bakip çikayim dedim, akşam ekşn dıkşna kadar bayilmasam iyidir
15i okul açiliyo onun koşturmasi,kuafore git-gel yemek,bulaşik,süpürme falan derken
Daha mutfaktan çikamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?