Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun kuzum endişelenme, ateş olmadığı sürece enfeksiyon yok demektir, bolca doğal takviye al, ben normalde de hiç ilaç kullanmam. Bal zencefil zerdeçal limon karışımı yaparım o çok iyi gelir. Çocuklara da hep onu yapıyorum. Bolca istirahat et
R Random3 daha ateşliymiş evet aşko ayy aman amaaan kolu bacağımı zor kurtardım bugün 2. Dıkşın geliyodu az daha aman ya Rabbi
Sen de az değilsin ha

Evet canım inşallah acaba yeme içmede özellikle bişey yapmalımıyım

yok o ben değilimmm şükür ki bekarkendi o paket İçmeler inşallah gebe olursun da bebiş zaten içirmez sana
Valla kuzum yeme içme konusunda aslında sağlıklı beslenmemiz lazım kimyasal geçirmemizin nedeni hep paket gıdalar diye düşünüyorum o yüzden birazcık bal bedemlerle kendimizi besleyelim bari

Sağol kuzum yaa içimi rahatlattn ne biliyim bebekte ilk olup baya tecrübesiz olunca korkuyor insan

Ah şu erkekler başta büyük konuşurlar sonra bütün laflarını yerler aynı kız olmadı diye üzülüp sonra ölüp bittiği gibi ikinci çocukta öyle olacak ama gelde anlat işte
Hahahah sorma bak suanda testiö bu hali almış

Eklentiler

• 022E79D9-462D-4538-A192-EEF3D42F76D8.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 44
Limon ve ıhlamur ağacı çıkcak içimde zaten hiç bilemeyincede tedirgin oldum dedim biZim kızçeler kesin bişiler bilir evet evet yatmıyorum yatnca daha kötüleşecek gibiyim haklısın
Yaa gerçekten mi neyse kötü olursam o zaman doktora müracaat demekki ilaç içiliyormuş öğrenmiş oldum sağol aşkoom kızılcık reçelimiii ay hiç yemedim inanırmısın
Ay dikkat et sıcak bısıler için vitmsın felan doktoruna sor bence kuzum
Şimdilik öyle yapıyorum sıcak bişiler içiyorum en olmadı kötüleşirsm doktora ulaşacm mecbur kuzum sagol

Sağol kuzumm dereceyi aldım yanıma ateşim şimdilik yok şükür Bal zencefil zerdeçal gelmemişti aklıma hamilelikte tüketiliyorsa zerdeçalla zencefil yaparm valla sağol

Fotolarla oynadım belki görünmüyor diye ama sanırım tüm markaların gölge çizgisi bende çıkıyor inşallah bu gölgeler belirginlik oluşturur

Eklentiler

• B153F6C3-0FEA-4271-A0FC-9273CDEE11EE.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 630011BE-4DB0-4948-BBF5-390081921B4A.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 36

İnşaallah kötü olmazsin çabuk toparlarsinevet ya bizim meşhur reçellerden biri sogukalğinliginin bir numara ilaci, 1bardak sıcak suya 1-2 tatli kaşigi ilave edip karıştirip içiyoruz günde 3-4defa bi güzel terletiyor

Kız %70 ne hay maşallah maşllah %4 üstü iyi deniyor bizim %5 ti %6 olmuş ona seviniyoruö ben düşün. Çok çok iyi
İyi gibi bizimki kontrol amaçlı bi gitmek istedi önceden sonra ah gitseydik dememek için ek artık keçiboynuzu pekmezi falan içiririm ben ona artık devamı hepimiz için hayırlısı bakalım denemelere devam canım :):)

Ben azım aşko ama enişten fazla

İçiyordum canım doktorum bana yazmıştı

Amin canım çok üzüldüm kendime gelemedim bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…