- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #8.681
Geçmiş olsun kuzum endişelenme, ateş olmadığı sürece enfeksiyon yok demektir, bolca doğal takviye al, ben normalde de hiç ilaç kullanmam. Bal zencefil zerdeçal limon karışımı yaparım o çok iyi gelir. Çocuklara da hep onu yapıyorum. Bolca istirahat etBurdayım aşkoo grip oluyorum ben kocam gripti uzak duruyorduk 4-5 gündür ama bugün salladı benideilaçta içemiyorum ıhlamur içip duruyorum cuma doktora söylicem artık
Başına böyle bişey gelenvarmı bebişi olanlardan hamileliğin ilk başlarnda veya duyan eden ne yapabilirim başka bebişe bişi olmaz demi_Umutlu_Pozitif_ Lale95 @Demgey3 @melek076 @mucizeyimben @iyilikperisi92 R Random3 @miresl @fnd_50 ve diğer kızçeler nickler aklıma gelmiyo şuan
Sen de az değilsin ha
Valla kuzum yeme içme konusunda aslında sağlıklı beslenmemiz lazım kimyasal geçirmemizin nedeni hep paket gıdalar diye düşünüyorum o yüzden birazcık bal bedemlerle kendimizi besleyelim bariEvet canım inşallahacaba yeme içmede özellikle bişey yapmalımıyım
yok o ben değilimmm şükür ki bekarkendi o paket İçmelerinşallah gebe olursun da bebiş zaten içirmez sana
Çok teşekkür ederim canımm%7 dir o benım eşimin dr öyle hiç korkma fazla bile var%4 altı iyi değilmiş
Sağol kuzum yaa içimi rahatlattnKorkma canım sadece grip yani bol C vitamini al ıhlamur içiyorsun o da iyi en köyü ihtimal doktora gidersin serum yapar ben yeni doğum yaptığımda grip olmuştum çok korktum ilaç da içemedim daha kötüleşince dr a gittim serum verdi geçmişti
Hahahah sorma bak suanda testiö bu hali almışAh şu erkekler başta büyük konuşurlar sonra bütün laflarını yerleraynı kız olmadı diye üzülüp sonra ölüp bittiği gibi ikinci çocukta öyle olacak ama gelde anlat işte
Ooo hard babyTabiisi de...Hayırlı evlat yapıcaz, coşku önemli
Limon ve ıhlamur ağacı çıkcak içimde zatenOyyy kuzum çok dikkat et kendine bol bol sıvı tüket C vitamini sıcak şeyler meyve felan ye iç inşallah hemen kendine gelirsin bebeğimBirde çok fazla hastayım diyerek yatma insan daha kötü oluyor arada kalk evin içinde dolan açılırsın kuzummm
Yaa gerçekten mi neyse kötü olursam o zaman doktora müracaat demekki ilaç içiliyormuş öğrenmiş oldum sağol aşkoomAyy geçlmiş olsun kuzum ,ben hamileligin 8-9 haftasında grip olmuştum ateşim de vardi
Doktor ilaç falan yazmışdı burun spreyi kullaniyordum
Birde bizim olmazsa olmazimizkızılcık reçeli kovidi bile onunla tedavi ediyoruz o derece yani
Şimdilik öyle yapıyorum sıcak bişiler içiyorum en olmadı kötüleşirsm doktora ulaşacm mecbur kuzum sagolAy dikkat et sıcak bısıler için vitmsın felan doktoruna sor bence kuzum
Sağol kuzumm dereceyi aldım yanıma ateşim şimdilik yok şükürGeçmiş olsun kuzum endişelenme, ateş olmadığı sürece enfeksiyon yok demektir, bolca doğal takviye al, ben normalde de hiç ilaç kullanmam. Bal zencefil zerdeçal limon karışımı yaparım o çok iyi gelir. Çocuklara da hep onu yapıyorum. Bolca istirahat et
Limon ve ıhlamur ağacı çıkcak içimde zatenhiç bilemeyincede tedirgin oldum dedim biZim kızçeler kesin bişiler bilir evet evet yatmıyorum yatnca daha kötüleşecek gibiyim haklısın
Yaa gerçekten mi neyse kötü olursam o zaman doktora müracaat demekki ilaç içiliyormuş öğrenmiş oldum sağol aşkoomkızılcık reçelimiii ay hiç yemedim inanırmısın
Şimdilik öyle yapıyorum sıcak bişiler içiyorum en olmadı kötüleşirsm doktora ulaşacm mecbur kuzum sagol
İyi gibi bizimki kontrol amaçlı bi gitmek istedi önceden sonra ah gitseydik dememek için ek artık keçiboynuzu pekmezi falan içiririm ben onaKız %70 ne hay maşallah maşllah%4 üstü iyi deniyor bizim %5 ti %6 olmuş ona seviniyoruö ben düşün. Çok çok iyi
Yaaa yapıştırmaymış bi parçası, ayağım vurunca güm bam düştü birşeyleristeksiz sevişmeden hayırsız evlat olur bebeğim ateşli olucaz tabii
Birsuru sonuç geldi de anlamadım ney sanırım kimyasal geçirdim canimCanim noldu. Bide benimde aklima pıhtılaşma olabilirmi diye geldi
Amin canım inşallahCanım yeni gördüm kimyasal oldu sanırımçok geçmiş olsun yeniden sağlıkla nasip olsun
Amin kuzum hep sağlıklı olsun diliyorum bu da nasip olmadı vardır bir hayırmiraclebeyb canım çok üzüldüm kaç gündür sesin çıkmıyordu merak ediyordum seni ama Allahtan hep hayırlısını ve sağlıklısını isteyelim. İnşllah o güzellik bir gün gelip bulacak
Ben azım aşko ama enişten fazlaGeçmiş olsun kuzum endişelenme, ateş olmadığı sürece enfeksiyon yok demektir, bolca doğal takviye al, ben normalde de hiç ilaç kullanmam. Bal zencefil zerdeçal limon karışımı yaparım o çok iyi gelir. Çocuklara da hep onu yapıyorum. Bolca istirahat et
Sen de az değilsin ha
İçiyordum canım doktorum bana yazmıştıCanım çok geçmiş olsun tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla kimyasal geçiriyorsun kuzum onunda çaresi var pıhtılaşma yapıyordur muhtelemen kan sulandırıcı veriyorlar genelde sık kimyasalı olanlara canım Rabbim sağlık versin önce kuzum
Kan verdim canım DNA genetik hepsi bir kaç şey yüksek ama anlamadım benCanım çok üzüldüm sen de bir pıhtılaşmaya gidip baktırsan mı acaba?
Amin canım çok üzüldüm kendime gelemedim bir türlüOyyy kuzum benim yaaa çok üzüldüümmm ama yokluğunu hissetmiştim inşallah kötü birşey yoktur demiştimüzülme bebeğim nasip değilmiş sağlıksızmış demek ki inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?