Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üşütmüşsündür belki ayaklarını aşko yada yumurtlama geliyor diye kuzum misafir var ay severim ama saat geç oldu Ya gitmiyorlar ekşın günü bugün Ya ahahahaha diyemiyorsunda 🤣🤣🤣🤣
Esne önlerinde aşko🤣🤣🤣🤣 mesajı alsınlar 🤣🤣🤣🤣 olabilir kuzum dün gece çok üşüdü ayaklarım ısıtamadım bi türlü 🙄

Bol bol kitap oku
Anlamıyorsan bile dilin gelişir aşko
Öyle yapam
Hele sen onu de hakem bu yumurtalar basıl büyüdü neler yaptın
cano klomene başladım ya ondan olabilir ben bide folik asit d3 arada omega vitamin alıyorum bide yumurtlama haftasında avokado yiyorum bunların etkisi olabilir 🙏
Kızz anaa ne çok söylendinnn 😂😂 iyi tarafından bak azcık istememesinden daha iyi 😂😂 ekşın dıkşın bol olsun😂😂😂

Sağol kuzuumm yarın paptya çayıda yapaym ben o zaman😍

Sabah akşam köpeğimin tuvalete çıkarıyorum zaten onla biraz yürüyüş yapıyorum 😍 Anaaamm bak bi canım istedi vallaaa 😍😍 yarın yapyım bol kırmızı biber limon sarımsak oohh😂😂
yap canım yap şifa olsun 😍😍
Canım burada kan İle gebelik bakmıyorlar bende herkes gibi test yaparak koyulaşma olacakmış diye bekliyorum ve eğer koyulaşma olursa doktor arayıp söylüyoruz sonra 5. Hafta olunca idrar İle gebelik testi yapıyor doktor öyle devam ediyoru falan biraz tuaf kuralları var Almanya’nın malesef sağlıkta baya gerideler
aaaa ben şimdi günüm geçmeden gitsem test yapmıyorlar mı 🙄 vay be Avrupa’ya bak sen 😤

Öyle yapam

cano klomene başladım ya ondan olabilir ben bide folik asit d3 arada omega vitamin alıyorum bide yumurtlama haftasında avokado yiyorum bunların etkisi olabilir 🙏

yap canım yap şifa olsun 😍😍

aaaa ben şimdi günüm geçmeden gitsem test yapmıyorlar mı 🙄 vay be Avrupa’ya bak sen 😤
Evde test yaptıktan bir hafta sonra kan veriyorsun

Back
X