- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.301
Ahahaha ay ben olsam benimde hoşuma gider kızSağol kuzum çenesi çoktur benimkinde laf çokAhahaha kayınvalideme de der o imzalı sen bana karnında imzamı attırdın diye dalga geçer kızdırır takılır tabi bu içten içe en çok benim hoşuma gidiyor
Evet umut güzel şeyİnşallah kuzum benim vallahi aynen üzülmedim çok. Allah büyük o geleceği zamanı bilir. Umut güzel şey. Bu ay da bir deneyelim olmazsa ekimde bir doktora gideriz artık. Adet bitsin ekşınlara devam
Yatak başlığı falan kirmadiniz umarımAynen aşko bir iki gğn böyle oluyorahahaha bende ekşın kaçıracak göz var mı misafirler 00:35 te falan gittiler ben hemen acele şöylesine mutfağı toparladım sonra ekşınsss
Evet aşkooo burdayimmmmayyyyy babyyyy sende mi burdaydinnnn bende yoksun sandimmmm ihiihihhi tatildeydimm canim anca iste tatil donusu ev isleri baska isler vakit bulamadimdiiisende ne var ne yok canimmm
Evet öglen daha kötüBu sene öğlenciyiz kuzum ama hiç iyi değil ya gün ortasında okula gidip akşam geç saatte geliyolar sabahçıyken de 7.10 da servise biniyordu 7.50 de ders başlıyorduoda cok kötüydü
Aşko yalnız değilsin bende reglime 4 5 gün kala düzenli tuvalete gidiyorum ishal gibi oluyorum ama tamda değilYok vardı aşko hep böyle bir iki gün böyle oluyor heptuhafım ben
evet vallaha cok sukur kafam rahatladi iyi oldu.... kuzum en sonda bildigin uzre bir ikinci kez ilac almistim yumurtam buyumustu ama igne olamadim cunki ilac 3 doz olunca agir oldu igne dahada agir gelicekti doktor deneyin siz dedi ama iki ay ara vermemiz lazim ilaca demisti bana agir geldigi icin biz de yaz telasindan fazla deneyemedik tatil oncesi bende umursamadim acikcasi .....doktorun tavsiyesi biraz kilo vererek kendligilimden saglikli yumurtlamama vesile olmami istedi pcos dan dolayi bakalim daha iyi beslenerek sporla denicem bir kac ay olmadi yine ilaca baslarimmOhhhhh kafa bosalttın mis gibi gezdin eglendin gene kk ya düştünasko bayagı bulantılı öğürmeli geçiyor artık dayanamadım doktora ilaç yazdırdım 3-4 gündğr daha rahatım çok şükür fetal dna yaptırdım sonucları bekliyorum sen nasılsın denemeye devammı ilaç vs doktor ne durumdasın
Bugün nereyi kırıcaz acaba ahahaha bugün en önemli gün yumurtlamaaaYatak başlığı falan kirmadiniz umarım
hadi bakalimmmm insallah guzel haberler aliriz senden canimmmmmEvet aşkooo burdayimmmmiyi etdin yarasınnnn, tüm kış acısını çikaririzzz şükür ya iyilik sağlık,mfk 2ci eş paketini kullaniyorum ekşn dıkşn derken adetin 18 gününe geldim
Uzak mı peki okul kuzum biz mecburi servis kullanıyoruz bebeğim yürüyerek tek başıma 25 dk da geliyorum çocukla daha uzun sürüyo yollar çok ıssız kimsecikler yok köpekler çok fazla diye servis mecbur kullanıyoruz yoksa buraya gelene kadar tam gündü okulumuz sabah öğlen akşam gidiyodumEvet öglen daha kötüama sabah uyanmak da zor
Bizde servis falan yok, 8:00 ders başliyor 6:30da çocuğu uyandirip, yedirip içirip 7:30da evden çikiyoruz yürüyerek gidiyoruz bide baya spor oluyor
Aaaaa olacak şeymi yahuBugün nereyi kırıcaz acaba ahahaha bugün en önemli gün yumurtlamaaave kuzenimle eşi bi tek bugün kalmaya geldiler sakin kalmalıyım
Kovala aşko al eline süpürgeyi kovalaBugün nereyi kırıcaz acaba ahahaha bugün en önemli gün yumurtlamaaave kuzenimle eşi bi tek bugün kalmaya geldiler sakin kalmalıyım
kizzzzzzAsıl sen napann yavrummm
Kız cüzdan boşalsa nolur poşetler dolmuyo aşkooAlışveriş ten geldimcüzdan boşalmadan evin yolunu bulamadım
hahahahaha yaaa hep mi size denk gelir boyle seylerBugün nereyi kırıcaz acaba ahahaha bugün en önemli gün yumurtlamaaave kuzenimle eşi bi tek bugün kalmaya geldiler sakin kalmalıyım
Yani bebek diyecektim ya
İyiyim gibi kuzum ağrım var ama az 7 gün dedikleri grip noluyo len aydınlat beni aşkoBen hala ilaçlıda ilaçsızda 7 gün dedikleri griple savaşıyorumbelim çok ağrıyor bugün ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum valla sen napıyosun nasıl oldun ya
Bizim evden okula 1.4km gidip gelmem 40dakika sürüyorUzak mı peki okul kuzum biz mecburi servis kullanıyoruz bebeğim yürüyerek tek başıma 25 dk da geliyorum çocukla daha uzun sürüyo yollar çok ıssız kimsecikler yok köpekler çok fazla diye servis mecbur kullanıyoruz yoksa buraya gelene kadar tam gündü okulumuz sabah öğlen akşam gidiyodum
Bi daha ki ay gelmez inşallah aşkoBen turşu basmalardaydım bugün tatlım sonra da geldi benim kırmızılar. Ya bir şey soracağım adetlikten turşu kurmayın derler bir doğruluğu var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?