Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaa olacak şeymi yahukoku falan alıyorlar sanki

Kovala aşko al eline süpürgeyi kovala

hahahahaha yaaa hep mi size denk gelir boyle seyler

bulacan kiyi kose biseyler yapacak bisey yok hahahahahahahahah
Hahaha kızlar hakkaten yaa, daha dün eşime dedim ki neyse ilk defa o güne bişey denk gelmiyor, kuzenin düğünü de pazar günü, cumadan gidicez oraya. Şu Çarşamba perşembeyi atlatıyoruz bu sefer dedim, şom ağzımı açtım valla heç de umrumda olmaz, en fazla örnek alırlar

Bizim evden okula 1.4km gidip gelmem 40dakika sürüyor
Öglen 1de de gidip getiriyorum
Bacaklar iflass ediyoe
Bizim yollarda da köpek oluyor korkarak gidiyoruz işte
Ayy çok zor kuzum ya valla seni çok iyi anlıyorum iflas etcek tabi nolcak ya böyle olunca kuzum aşko ben çok korkmuyorum ama benim kız sağolsun halasına çekmiş bir çığlık bir kıyamet hayvanın gelesi yoksa bile yanımıza geliyolar takip ediyolar

Ben turşu basmalardaydım bugün tatlım sonra da geldi benim kırmızılar. Ya bir şey soracağım adetlikten turşu kurmayın derler bir doğruluğu var mı kızlar?
Yok be kuzuuum ben çok yaptım mis gibi de oldu aklıma ne geldi ya koptum, bizim buralarda lokma yaparken erkek girerse büllüklenir derler hahaha

Onlar da karı koca değil mi bencede örnek alsınlar hahahahaha belki onlarda çocuk yapar

Anlamazdinnnn Annaamazdnnnn kadere de inanmazdnnnnyok kız ben köpekten çok korkarim yolumu değiştiriyom nerde görsem,oglum babasina çekmiş katiyyen korkmaz ama ben

Ben aslında yürüyüşü çok severim sakin sakin
Sabah bizim evde izdiham oluyor ya sanki savaşa gidiyor gibi,bide benim bacaklarda varis var oda mahv ediyoreee beni

Aha evrene yolla mesaji sonra nerden çıktı bu kuzen bişey olmaz ya ön izleme gibi olur onlara da

Maşallah kızlar hep önüme çıkıyosunuz baya eğlenceli yazdıklarınızı okumak vakit bulamıyorum bulduğum zaman böyle arada bakıyorum bu arada ben de pko dan dolayı çok tedavi oldum ilaç iğne falan en son bıraktım gitmedim daha doktora sonra bal tarçın çörekotu kürüne rastladım burda onu uyguladım ovulasyon testiyle de takip ettim o ay hamile kaldım

Evett topiğimizin ismi gezmeyen tavuklar olsa da hep ön sahalardayiz

Hoşgeldin canım❤❤ hemen bize kürün nasıl yapıldığını anlatirmisin aşko yapmadığımız bişey kalmadı zaten onuda yapalım

Evett topiğimizin ismi gezmeyen tavuklar olsa da hep ön sahalardayiz
Benim de başlık dikkatimi çekti kaç günür ama ancak bakabildim gezmeyen tavukların içinden çılgın tavuklar çıktı ne yiyo içiyosanız bana da lazım bu enerjiden gazlı ve uyku sorunu olan bi bebekten sonra eski enerjim kalmadı artık ama içimde biyerde gizli saklı duruyo

Ay kuzum varis bende de var hemde çok fazla hamilelikte başladı iyice fazlalaştı zaman geçtikçe kız aynı bizim ev sizin ev bende çok seviyorum yürümeyi aşko pandemiden beri ayarım kaçtı çok tembel oldum o konuda
Ben aslında yürüyüşü çok severim sakin sakin
Sabah bizim evde izdiham oluyor ya sanki savaşa gidiyor gibi,bide benim bacaklarda varis var oda mahv ediyoreee beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…