- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.261
Adete hazırlıklı olurum en azindan ya
İnşallah kuzum benim vallahi aynen üzülmedim çok. Allah büyük o geleceği zamanı bilir. Umut güzel şey. Bu ay da bir deneyelim olmazsa ekimde bir doktora gideriz artık. Adet bitsin ekşınlara devamOlsun umudumuz ekim ayındanama iyi birşey olmuş bebişte bu düzende daha çabuk gelir belki
Üzülmedim canım çok şükür en azından erken yumurtlayabildiğimi görmüş oldum inşallah umutlar ekimeAdet bitsin gelsin yeni ekşınlar
Hahahhahahah kesinlikle aşko burası zaten bana çok motive kaynağı oluyorİşte bu helal kız sanabol bol dinlen yeni ayda ekşınlaaaar dikşınlaaar seni bekliyor bak
Asıl sen napann yavrummmanammmmmmmm canisiiii napann gizzzz nasl gidiyor ozledim seni
Hahahhahahah kesinlikle aşko burası zaten bana çok motive kaynağı oluyorsizler sayesinde Athenam da gelsin bu ay da athena ve adendo ile devam ekim güzel olur inşallah
Bebeklerim napıyosunuz acabasıM Mavimiresl Demgey3 bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ Veziir G Gzmyts53 ve diğer güzellerim❤❤
Kv deme geldim kuzu oturuyoruz sen napiyosnBebeklerim napıyosunuz acabasıM Mavimiresl Demgey3 bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ Veziir G Gzmyts53 ve diğer güzellerim❤❤
İnsallah bebek olsun yeterki
Napiyim canım benim oglan hastalandı onunla uğraşıyorum geri kaldi okulundan daBebeklerim napıyosunuz acabasıM Mavimiresl Demgey3 bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ Veziir G Gzmyts53 ve diğer güzellerim❤❤
Erken yumurtlama oldu ama normalde benimde son 2-3 gun kala cikar sivilce.Erken değil mi sivilce içinde bebeğim bende 3 4 gün kala çıkar erken yumurtladıysan bi ihtimal belki ama bebişte olabilir benceeeğğğ
Bende oturuyorum aşko hahhahaOturuyorum aşko yani yarı yarıya biraz salonda biraz WC’deafedersiniz hafif ishal başladı yumurtlamadan sonra bu bana neden oluyor çözemedim sen napıyosun aşko
İnşaallah bu sefer geçerGecmiyor ki hiç
Ayy bebeğim çok geçmiş olsun nesi var oturuyorum kuzumNapiyim canım benim oglan hastalandı onunla uğraşıyorum geri kaldi okulundan dasen napiyorsun
Şimdi oturdum ben tabanlarım yaniyor yorğunluktanBebeklerim napıyosunuz acabasıM Mavimiresl Demgey3 bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ Veziir G Gzmyts53 ve diğer güzellerim❤❤
Ayy bence bebito belirtisi bu aşkoErken yumurtlama oldu ama normalde benimde son 2-3 gun kala cikar sivilce.
Ayy al benden de o kadar kuzum valla yeni koydum totomu koltuğaŞimdi oturdum ben tabanlarım yaniyor yorğunluktanuyusam da sabah olsa
Sen nasilsin aşko napiyosun??
Kızz cırcırmi oldun çenOturuyorum aşko yani yarı yarıya biraz salonda biraz WC’deafedersiniz hafif ishal başladı yumurtlamadan sonra bu bana neden oluyor çözemedim sen napıyosun aşko
Ohhhhh kafa bosalttın mis gibi gezdin eglendin gene kk ya düştünahahahahah evet nemonuz geldi ahahaha canimsinn kizzz napim tatildeydim kafami dinledimmmm anca vallaha telas filan vardi simdi kikis geliyor artikin buralarda oluruz hihihhii
iyimm sultanimm sen nasilsin nasil gidiyor hamislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?