- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #9.281
iyi etdin kuzum,sizin okullar sabahmı öğlenmi?Ayy al benden de o kadar kuzum valla yeni koydum totomu koltuğa
Aşko moral vermeye çalışıyorum işteSen ne güzel konuşuyorsun kız vallla cansın He
Burun akıntısı öksürük bugün doktora götürdüm onu. Pazartesi getirin dedi öğretmeni de bakalım toparlar inşallahAyy bebeğim çok geçmiş olsun nesi var oturuyorum kuzum
Tam yumurtlama da tutan ilişki genelde erkek ondan önce tutan kızBi
Bilgiyi kaçırdım nasıl bilgi o
Nerde o kafa yapısıİyiyim canım bugün erken uyu da dinlen bari
Yaa kıyamam kuzum Rabbim şifa versin inşallah ❤❤Burun akıntısı öksürük bugün doktora götürdüm onu. Pazartesi getirin dedi öğretmeni de bakalım toparlar inşallah
Hala inat ediyorumYaaa kaç haftalık haftaya cuma ne zaman duycaz bende merak ediyorm hepbenimki küçük ya geçen çarşamba 4+1 di yeni öğrenmiştim benimde bu cuma kontrolum var bakalım kıyamammbende daha başlmadı duygu değişimleri bakalm
Ayy boşver aşko bana kız der dedim demedi küçük kalbimi kırdı M melek076valla şaka bi yana yumurtlama tarihlerinden tahmin yürütülüyormş bide arkadaşımız hisli öyle bişiler sağolsun bize tahminde bulundu
Aşko tabikide sperme bağlıBenim için hiç fark etmezsağlıkla gelsin de yeterki ama bende aşırı merak ediyorum cinsiyetini tabiki haber vericem hemennn
Diğer sayfalara bakmam lazımBuradayim canimm nerede senin testinn goremedm ben
Bu sene öğlenciyiz kuzum ama hiç iyi değil ya gün ortasında okula gidip akşam geç saatte geliyolar sabahçıyken de 7.10 da servise biniyordu 7.50 de ders başlıyorduiyi etdin kuzum,sizin okullar sabahmı öğlenmi?
Bizimki sabah 8de ders başlıyor,şimdiden uyanmak istemiyorum ya
tatildeydimm datlummmm ben de iyimmmm elhamdulillah eeee nasil gidiyor hamislikk kizzzzKız sen nerelerdesiin yaaacook uzun zamandır göremiyorum seni ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
Bende oturuyorum aşko hahhahakuzum normalde de olur mu mfk etkisi olabilir mi acaba ?
Alışveriş ten geldimBebeklerim napıyosunuz acabası@miresl @Demgey3 @bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ @Veziir G Gzmyts53 ve diğer güzellerim❤❤
o zaman beraber beklemeye devammm kkuzuuuuOooo tatlım sen nerelerdesin ya?Bıraktığın yerdeyim be kuzum beklemeye delirmeye devam... Sen nasılsın, ne durumdasın?
Kızz cırcırmi oldun çenyumurtlama sonrasi bende de bazen oluyor hormonlarin etkisinden canim
Dün uyudum bilemedim misafirlerin ne zaman gitdi?ekşnı kaçirdinizmi?
Ooo hem tatil sonrası hem özlem... O zaman ilk aydan tutar bu bebişo zaman beraber beklemeye devammm kkuzuuuuiyim cok sukur dedigim gibi ben de tatildeydim ailemin yaninda ve esim yanimda degildi bu yuzden bisey yok haliyle ahahaha
ayyyyy babyyyy sende mi burdaydinnnn bende yoksun sandimmmm ihiihihhi tatildeydimm canim anca iste tatil donusu ev isleri baska isler vakit bulamadimdiiiAy ay ay kimleri görüyoruzzz,mayıs topiğinin kraliçesiii
Nasilsin nerelerdesin yaa
hqahahaha hadi inshallah beeee hyairlisiylaaa tutsada ugrastirmasa bizii hahahahaOoo hem tatil sonrası hem özlem... O zaman ilk aydan tutar bu bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?