Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala inat ediyorum erkek erkek erkek

iyi etdin kuzum,sizin okullar sabahmı öğlenmi?
Bizimki sabah 8de ders başlıyor,şimdiden uyanmak istemiyorum ya
Bu sene öğlenciyiz kuzum ama hiç iyi değil ya gün ortasında okula gidip akşam geç saatte geliyolar sabahçıyken de 7.10 da servise biniyordu 7.50 de ders başlıyordu oda cok kötüydü

Oooo tatlım sen nerelerdesin ya? Bıraktığın yerdeyim be kuzum beklemeye delirmeye devam... Sen nasılsın, ne durumdasın?
o zaman beraber beklemeye devammm kkuzuuuu iyim cok sukur dedigim gibi ben de tatildeydim ailemin yaninda ve esim yanimda degildi bu yuzden bisey yok haliyle ahahaha

Kızz cırcırmi oldun çen yumurtlama sonrasi bende de bazen oluyor hormonlarin etkisinden canim
Dün uyudum bilemedim misafirlerin ne zaman gitdi?ekşnı kaçirdinizmi?

Aynen aşko bir iki gğn böyle oluyor ahahaha bende ekşın kaçıracak göz var mı misafirler 00:35 te falan gittiler ben hemen acele şöylesine mutfağı toparladım sonra ekşınsss

Ay ay ay kimleri görüyoruzzz,mayıs topiğinin kraliçesiii
Nasilsin nerelerdesin yaa
ayyyyy babyyyy sende mi burdaydinnnn bende yoksun sandimmmm ihiihihhi tatildeydimm canim anca iste tatil donusu ev isleri baska isler vakit bulamadimdiii sende ne var ne yok canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…